![]() |
Re: Luni - members meet
se pare ca frigul ii sperie pe majoritatea si nu se indura sa-l indure :D
|
eu m-as duce cu cea mai mare placere, unde se face?
|
Quote:
|
...aseara a fost o adunare de oameni ..zic eu destul de mare ...intre cluburi dupa o perioada destul de lunga . ceea ce e foarte bine si se astepta demult . sper sa fie tot asa
|
Va spun eu ca ar veni mai multa lume dar ca.. voi intre voi va cunoastesti si astia mai noi pe forum.. cum is eu.. nu stiu pe nimeni.. si... nu prea se baga in seama.. si eu de multe ori am trecut pe acolo da nu mam oprit.. ca nah nu cunosc pe nimeni..
|
Da crezi ca noi am fost toti vecini de bloc si ne sjtim de la 2 ani ?
Ma rog, oricum, treaba asta intre cluburi ar trebui sa dispara odata ... |
care treaba?:)) si oricum intalnirea asta mare de care vorbeste ufo nu are legatura nici cu 4tuning nici nu era luni si nu are nici o legatura cu intalnirea asta de luni cand ii "intalnire 4tuning". Si oricum toti de la intalnirea de luni erau autlojii care multi dintre ei n-au nici user 4tuning. Pai unde-i atunci intalnirea? Eu ma bucur intr-un final ca mergeti impreuna la tg-mures si o sa reprezentati in primul rand CLUJ-UL si nu cluburile. make me proud :P
|
tot nu ai inteles ce am vrut sa zic dar e o obisnuinta .sper ca nu faci din asta subiect de discutie lunga .
|
mafiozzo si altzi sunt mai noi relativ pe aici....si cum restu au putut sa "se bage in seama" si inca suntem teferi si nemancatzi de nimeni sigur vor putea si restu :) daca vrei potzi
|
oq chiar vine cu noi la mures si nici pe el nu il stiu de-o viata!
|
Quote:
poate tu n-ai citit destul de atent si ce mai trebuie sa adaug este ca, toata treaba asta dintre cluburi e pur fictiva....ea nu exista! m-ai vazut pe strada sa ma bati? o venit radu o concurat la indemanare, io zis cineva ceva? so legat cineva de cineva? nu. deci probleme nu exista, e nevoie doar de comunicare si dragoste (arma secreta lui dumnezeu) |
Piry .. tu te-ai indragostit de Ufo ... zi drept :P
|
piry vezi ca nu ies cu tine la un suc :))))
|
:):):):):):):):):)
|
incepe sa se infiripeze ceva frumos.....sau sa se termine cu ceva uracios:)
si pt astia noi ca mine hai sa ne intalnim undeva aproape de locul propus sa ne cunoastem noi apoi mergem la razboi cu racerii:))ce ziceti?si eu sunt mai nou am doar vreo 20 posturi:P) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning