![]() |
Da. Oricum, nu cred ca exista STI de serie (fara chip cel putin) la noi :D
Nu fac STI pe 400m daca ala este condus bine. Scot intre 13.8 si 14.2 Banuiesc ca STI-ul e undeva pe la 13.5 Oricum... nu e masina de drag. E o placere sa o conduci la drum lung si pe serpentine :) |
Re:
Quote:
|
Poate ca asa e, dar ce treaba are in topicul asta?
|
Sper sa nu-mi sariti in cap, dar cea mai buna masina point-to-ppoint e Evo nu Impreza.
|
Re:
Quote:
nush ce sa zic eu auzisem ca impreza are timpi foarte buni pe circuit si daca are timpi buni pe circuit e clar ca are timpi buni si la cursele \"point to point\" |
Pai stai asa, eu n-am zis ca Impreza nu ar fi o masina de referinta in privinta point-to-point.
Eu vad point-to-point, sectiuni de traseu foarte, foarte tehnice, foarte stranse ca viraje, jaloane, sicane foarte dificile. La astea, Evo IX este peste Impreza. Pe circuite e greu de spus care e mai rapida, depinde de circuit. Oricum, ambele sunt referinte. |
Re:
Quote:
Mult mai placuta point to point e evo pt ca are un comportament mai de strada decat de curse. suntem pe langa SUBIECT DAR E O PARANTEZA INTERESANTA |
POINT TO POINT E POSIBIL SA FIE BINE F BINE SI O CORSA, DAR ATENTIE LA ASTFEL DE CONCURS CRED CA BMW E REGE
|
Parerea mea e ca Evo IX e cea mai buna masina point-to-point dar la mica diferenta fata de restu'.
BMW sunt cei mai buni ca masini de lux, pe zone stramte si intortochiate si asta e o certitudine, cred ca nimeni nu poate nega asta. Stiu ca sunt doua tabere, una cu Evo si una cu Impreza, eu sunt neutru, imi plac ambele, si ambele sunt referinte la nivel de point-to-point. Bineinteles ca lor li se alatura BMW M3CSL care e si el genial la asa ceva. Ce ziceti de Mini Cooper S, cred ca asta e un cart pe zone stramte si vorba aia tot BMW. Acum si RS4 mi se pare super tare la zone stramte, ma refer la noul RS4. |
Re:
Quote:
Nu cred ca se poate spune de cineva care e cea mai buna masina pe un anumit sector iar evo9 coparativ cu noul STI cam are de suferit. |
Pai hai sa analizam putin ideea de point-to-point.
Dupa mine acest termen imprumutat din limba engleza desemneaza un traseu foarte foarte tehnic, un minicircuit foarte virajat si foarte ingust fara linii drepte plus o portiune cu jaloane. Termenul l-am vazut folosit la nemti pentru a testa masinile pe un microcircuit super tehnic. Aici Evo era cap de afis in fata M3CSL-ului si a lui GT3, adica cel mai bun timp. Impreza era pe alta pagina, mult in spate. Imi pare rau ca nu-mi mai amintesc cum se numea emisiunea sau de unde am luat-o Nu e vorba de un circuit cu lungi linii drepte sau cu curbe in larg, e vorba de un traseu foarte greu ce necesita cunostiinte vaste de pilotaj pentru a stapanii astfel de masini. Nu vreau sa intru in nici o polemica legata de cine e mai bun , Evo sau Impreza pentru ca, sunt cam la fel de bune din toate punctele de vedere. Pentru mine EVO IX arata uper tare, mi se pare mult mai interesanta ca impreza ca design. |
Pai hai sa analizam putin ideea de point-to-point.
Dupa mine acest termen imprumutat din limba engleza desemneaza un traseu foarte foarte tehnic, un minicircuit foarte virajat si foarte ingust fara linii drepte plus o portiune cu jaloane. Termenul l-am vazut folosit la nemti pentru a testa masinile pe un microcircuit super tehnic. Aici Evo era cap de afis in fata M3CSL-ului si a lui GT3, adica cel mai bun timp. Impreza era pe alta pagina, mult in spate. Imi pare rau ca nu-mi mai amintesc cum se numea emisiunea sau de unde am luat-o Nu e vorba de un circuit cu lungi linii drepte sau cu curbe in larg, e vorba de un traseu foarte greu ce necesita cunostiinte vaste de pilotaj pentru a stapanii astfel de masini. Nu vreau sa intru in nici o polemica legata de cine e mai bun , Evo sau Impreza pentru ca, sunt cam la fel de bune din toate punctele de vedere. Pentru mine EVO IX arata uper tare, mi se pare mult mai interesanta ca impreza ca design. |
deja cand vorbesti de lux, trebuie sa te opresti pe la mercedes-benz, maybach( ma rog chiar daca apartine oarecum de mercedes), rolls royce....jaguar....
|
Re: M3 Hamann Vs M3 CSL Vs RS4
Quote:
iar ai tras pe nas? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning