![]() |
Re: Prezinta-ti masina
Deja suna a amenintare : hai sa ne intalnim doar noi doi , si mie nu imi plac amenintarile , si da , ne intalnim doar noi doi :lol: vin eu in piatra si ne intalnim. :lol:
later edit: scuza-ma ... ultimul off |
Nu e deloc amenintare, doar ca tu esti cel curios sa ma cunosti... vrei sa ma cunosti? O sa ai ocazia ;)
|
cu totii vrem ... nu numai eu :lol:
|
Da am ajuns sa fiu vreo vedeta si nu stiu eu? Nu va puteti intalni fara mine? :) Stati fratilor linistiti .. ca cine trebuie sa ma cunoasca, ma cunoaste .. Valex ma stie .. buddy la fel .. pod la fel .. mariusD la fel .. si altii
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de multisor,dar uite k a venit si GTI-ul ....Attachment 869741
Attachment 869742 Ce sa va zic de el,cred k stiti deja.Motor de 2.0 l T FSI,200 hp,torque 280 Nm,4-cylinder, in-line, turbocharged cu intercooler si direct fuel injection,manual,4 usi,roti pe 17"(inca).Pe la interior nimic interesant pt k gasisem cu ceva optiuni(piele+navi)dar erau cu DSG si sincer imi place "sa conduc" nu sa-mi schimbe "altcineva vitezele :lol: De-acum a venit primavara si incep sa mai pun ceva pe el.De la "4x4" am sa-l mai cobor putin:i-a venit suspensia H&R Coilovers(reglabila) si un filtru sport de la VF-engineering(cu element filtrant K&N),side markers fumurii,i-am pus niste pleoape de carbon,un short shiffter Forge,plus un dvd Pioneer AVH-4000DVD si o-m mai vedea. |
Super frumos Golf-ul UFO... bravo! Imi place
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
e30 vs e34 oare ce o sa iasa???e30 -3500cmc e34 2500 24v turbo asta sper:lol:
|
eu tin cu E34 ;)) dar oricum is frumoase amandoua