![]() |
Re: CT 46 ACVila
termina ba cu inventii d-astea d-ale tale si da gunoiu ala de masca jos.
|
n-o dau jos ma ksule...o sa mai chitzibusesc la ochelarii aia pana vine bine, la linie, da' o sa dureze ceva ca acuma n-am timp. asta cu nichelu pe masca am vazut niste poze cu renault 12 pentru export america....si mi-a placut cum arata. puteam sa fiu tzigan cu adevarat si sa pun direct ochelari de 1300 pentru faruri ovale, sa stea cromu linie, dar arata ca dracu in zona farurilor. in fine...sa-mi linga los cojones dupa un meci de fotbal ala care mi-a shutit casetofonu
|
Quote:
|
pai ala e pus deja bine, sta drept, la linie. cu restu am io treaba, ornamentele de la ochelari, si o sa ma cert putin si cu ala de la masca, pt ca vreau s-o schimb ca asta are vre-o 2-3 linii cu crapaturi si nu mai are mult pana stirbeste. ma oftic din cauza aripii de pe dreapta, ca a fost lovita de mult si sta putin spre exterior, cam cu 1 cm mai mult, si trebuie sa fac cumva sa acopar si golul ala...io acuma incerc sa vad ce se poate face...ca pana nu o revopsesc complet nu pot sa spun ca o restaurez...altfel nu mai puneam toba zdranganitoare si alte tampenii....dupa revopsirea capitala, intra in discutie si restul elementelor care se gasesc ele, incet da' sigur. cat despre bari, am tot avut ocazia ca iau de la remat, dar ma gandesc ca oricum n-am unde sa le tin, si sa le pun pe masina sa mi le beleasca vre-unu n-are rost. munca asta trebuie facuta toata odata, si nu pe rand...ca tot pe rand se strica si incepe sa arate aiurea. si apropo de bot, nu-mi sta in gat sa pun farurile ovale, sa-i trantesc o masca originala 1300 cu toate croamele intregi(am de vanzare). da' ar fi prea usor...mie imi place modelul asta cu 4 faruri, si cred ca se gasesc mai rar elemente pentru tipul asta de bot...nu mia zic cat am cautat ochelari subtiri care sa fie in stare buna:)
|
2 Attachment(s)
no comment.
|
despre astea vorbeam doar ca nu gaseam o poza la un unghi din care sa se vada masca toata. e mult de bibilit pana le pun la linie...dar repet, nu vreau sa fac o treaba pe care s-o repet aiurea dupa o eventuala tinichigerie si revopsire...ca stim cu totii cum e dacia...odata ce ai dat jos si ai umblat la tabla, nu mai vin toate cum trebuie.
|
ca in prima poza va avea a mea :D si faruri cu nichel :D.......Work in progress !
|
daca tot vreti 4 ochiuri cu ornament desi nu vad care-i trb ca nu arata deloc ok daca nu e masca aia de r12 ,faceti un efort ebay.fr 200 de euro si gata aveti masca autentica
ca sa vina la linie trebuie subtiata masca mult in zona la ornament, ma rog faci cum stii da nu e deloc ok in stadiu asta |
si ne dam de 3 ori peste cap si facem rost de 200 euro ;)
Daca esti baiat destept folosesti masca de 1300 si masca pentru 4 faruri. |
se numeste viol ...
e prastie fata masinii acuma.... |
viol viol...da' o sa arate bine. am si zis ca am pus deocamdata sa vad cum ii sta, si mie mi se pare ca o sa arate bine cu ele puse la linie si curatate frumos. uite de-aia nu-i bine sa arati un lucru la care inca muncesti...
|
Quote:
daca vrei masca shmechera, sari cu banu si punct. nu mai fiti asa carpaci |
din cacat o sa iasa laser ;)
|
Quote:
|
sincer acuma...am cautat ceva la pret acceptabil, dar sunt foarte scumpe si parerea mea e ca nu merita. iar daca ar fi sa iau asa ceva vre-odata sa fie clar ca o tin sub pat in punga cu bule si o sa fie pusa doar la ocazie. din pozele la care m-am uitat, ornamentele au aceeasi forma in ambele masti, si pt 4 faruri si pt 2. si nu-i mare lucru sa dau cateva gauri pentru picioarele de ornament si sa le pun pe masca. daca aveam bani de aruncat aiurea pe dacie nu mai puneam mana sa fac nimic, as fi cumparat de-a gata toate piesele si in afara de surubelnita nu foloseam altceva. si la cum gasesc in fiecare dimineata cate un ornament tras de pe masina, un stergator indoit, etc.....daca nu am garaj, degeaba bag bani, ca sa-si bata joc vre-un betivan care n-are ce face noaptea. cum a fost si cu cd-playeru...era trasa masina in fata la un restaurant cu program non-stop, si nu pe stradute intunecate sau mai stiu eu unde.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning