![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
Foarte bine foliata ! Avea cineva un Golf 4 foliat galben si dupa ce i-a scos folia sa-l vanda arata ca noua,ziceai ca atunci e scoasa. Si de ce ar fi kitsch ? Pentru ca si-a schimbat omul culoarea la masina ? Si nu se zgarie cu unghia ;)
|
arata fff tare..zici ca e vopsita.....:D
|
aa si mai am o intrebare.....de ce este urata si kitch?..ca a colantato?....off ce mentalitate....nu va inteleg....
|
Aduc topicul la viata cu o intrebare... cum dau si eu de oamenii astia ?
As vrea sa imi colantez si eu masina alba. Tot neagra este acum. |
Si eu as vrea sa fac plafonul,bara fata si capota. (poate chiar imitatie carbon capota).E careva din Pitesti sau bucuresti care se ocupa cu asaceva?
Astept si eu un ,,scor" cat ma duce treaba asta... |
au facut o treaba foarte buna baietii astia cu folia.felicitari lor si proprietarului.
ma intreb cat costa sa pui folie pe masina? |
Foarte frumoasa:lol: intr-adevar
|
Quote:
|
dap .. frumos ...
|
Sal,
Am si eu o intrebare . As vrea sa-mi pun pe bari si praguri folie de protectie denaia incolora . Stiti cumva de unde o pot lua dar sa fie la rola sau la metru liniar ca vreau sa o montez eu singur ? Multumesc . Rog moderatorii sa ma scuze dar nu stiu unde sa intreb in alta parte . Si rog sa ma scuze moderatorii de punerea intrebarii |
imi picura in gura :)
|
Eu nu inteleg de ce voteaza lumea "kitch, nu m-as sui la volan" pentru ca e colantata? dar de alea pline cu abtipilduri ce sa mai zicem? mie imi place cum a iesit cu plafonul negru seamana umpic cu M3:D (folie 3M = M3 :D) daca nu punea pozele cu procesul colantarii cred ca nici unul nu se gandea ca masina e colantata.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
3M=M3 !!! :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |