Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

steaua23 13-11-05 12:26

1 Attachment(s)
a aparut si patchul pt demo ... :) daca era cineva interesat.

ZooM-ZooM 13-11-05 12:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
a aparut si patchul pt demo ... :) daca era cineva interesat.

si ce face patchu astA?

Kolegosu' 13-11-05 15:42

Mai fratilor au aparut codurile ...daca scrii in consola : sv_alien ... vin aia cu nava si te scot din zona adio gabori .... este marfa rau si pe urma fugi si te intreci pe Marte iti upgradeaza aia masina la maxim te intreci cu Alieni le castigi femeile este marfa rau sa vezi drag-uri sa vezi ce masini au aia ... si pe urma vii inapoi pe Terra si rupi mufele la toata lumea cu 2 reactoare racite cu azot lichid 8)
Si apropo ati vazut ca dupa curba aia la stanga este un fel de Nitro Station si poti sa cumperi cate butelii vrei eu am facut Upgrade pana la una de Butan Gas este aja mare .....NOS Rulez ... cat despre arme nu mai imi plac aste de pe Terra am de pe Marte :lol: :lol:

ERY 13-11-05 17:05

Fraaaateee greu se misca...si ma mandream ca am proc de 2.8 Ghz...ma pis pe el :lol:

shadowro 14-11-05 09:13

frate ai nevoie de placa video bengoasa. eu am un N 6600 si tin sa spun ca mi se misca perfect pe 800x600 cu detaliile aproape la maxim si asta tinanad cont ca am proc de doar 2200+ .. :((
deci placa video ma ajuta muuuuuult :D

In alta ordine de idei am stat si eu 10 min si am downloadat demo-ul azi dimineata. Ce pot sa zic .. ROCKS !!!
E al dreq de greu sa scapi de gaborii aia bagamias pewla in ei frate. Sunt destepti foc. Insa am o curiozitate .... intr-un trailer am vazut ca loveste camionul care cara lemne si cad bustenii pe sosea... bla bla masinile explodeaza .. stiti voi. Atzi reusit asa ceva ? Eu unu nu :P

Psycho 14-11-05 09:57

io ashtep variantza fullll

ZooM-ZooM 14-11-05 11:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
Atzi reusit asa ceva ? Eu unu nu :P

dap,incearca sa lovesti un camion cu busteni din aia...sa vezi cum cad :D:) ;) eu unul am reusit,fara sa vreau :)) :lol:

KAmikazee2005 14-11-05 14:01

si eu am reusit! tre sa lovesti rotile din spate ale camionului! si numai la camioane c ubusteni! am incercat la cele de cargo si alea se rastoarna! fara vraja!

shadowro 14-11-05 14:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
Atzi reusit asa ceva ? Eu unu nu :P

dap,incearca sa lovesti un camion cu busteni din aia...sa vezi cum cad :D:) ;) eu unul am reusit,fara sa vreau :)) :lol:

senchiu 8)

c i k y 14-11-05 19:47

3 Attachment(s)
Nici sa joc golf nu ma lasa gaborii :( Au mai cazut si lemnele pe mine...si am intrat si pe sub tir

Zerofast 16-11-05 15:03

a aparut full :D

Kolegosu' 16-11-05 15:27

DA :shock: !! pe ce HUB ?? da si tu detalii please :wink: :wink:

ZooM-ZooM 16-11-05 16:00

e pe un torrente din sua,dar e varianta black,pt americani.nici nu stiu dc merge.nu il iau.:D mai astept un pic,ce dreq :lol:

Kolegosu' 16-11-05 16:13

1 Attachment(s)
eu m-am apucat este black edition te-as sfatui sa te apuci si tu de asta k este vrainta buna ;)

SpeedeR 16-11-05 18:25

URGEEENT !!!!!!!!!!!!!

de unde iau si eu programu pt torrenti?! :cry: :cry: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

All times are GMT +2. The time now is 08:24.

- Copyright 2026 4Tuning