Re: Cat prinde viteza maxima un opel astra 2003 1,6 101 CP?
Quote:
Originally Posted by kulturistu22
(Post 1768253)
pai dc spui ca sunt minciuni pe aici..si ca doar putini spun adevarul....ma tine sa te iau in masina sa iti demonstrez ca asa este cum am scris acolo. cel putin masina mea a luat 210 dupa ceasurile din bord si le-am verificat ,iar ultima oara mi sa spus ca sunt ok..pacat ca acum am masina in service ca un nene pe linia de tramvai a zis ca are si prioritate si mi-a terminat bara si armatura si indoit nitel aripa....in rest buburuza a scapat teafara...
|
Nu-i nevoie sa demonstrezi nimic, faptul ca am postat imediat dupa tine nu insemna ca m-am referit in mod special la tine, am citit mai multe pagini si sunt foarte multi care mint, eu am facut multi ani de mecanica (si inca mai practic ocazional) si stiu ce masina poate sa faca intra-adevar ce se spune pe aici.
Cel cu Opelul Vectra de 1.6 prinde 200, nici in vise... eu am un rechin 320 injectie 129 cai si e dat de fabrica 200 iar el cu 75-82 cai prinde 200...chiar daca Vectra e mai aerodinamica decat rechinul tot nu-i de ajuns. Astra ta poate 210 in bord dar e departe de adevar, n-are sanse sa treaca de 200 cu 101 cai.
|