![]() |
Barfe, barfe, dar inca nici o provocare!
|
Da domnilor, imi apartine!
Acum nu ma acuzati ca am incercat sa va induc in eroare, spuneam adevaruri incercand sa distrag atentia de la realitate! Acum nu ma acuzati ca am facut si eu echipa cu 4tuning, pana la urma ne uneste si ne tine aici cu bune si rele. 4TUNING merita felicitari! Datorita lor si insistentelor lor am cedat si sincer cui nu-i place sa fie laudat. Quote:
Ai un bun spirit de observatie, esti taios, bravo! Mai e o mica chestie nu te pricepi la Subaru, treptele alea scurte sunt de serie, cele lungi sunt tot de serie, asta e cutia de Subaru. Inca ceva vezi ca de la a patra nu am mai accelerat asa nebuneste desi nici pana acolo nu a fost cap. Pe 400 metri termin demult 4 trepte sunt cu alta treapta demult. Oricum ai facut observatii pertinente. Pentru curse masina se conduce in alt stil. |
Chiar ma bucur ca ai cedat presiunilor, si cum am zis la cat mai multe detalii si filmuletze, si speram sa te vedem in curand la treaba la legale.
Si poate si pe afara. Bafta in continuare si iti urez mult succes cu masina si sa nu mai fii atat de secretos. |
Re:
Quote:
Ca sa reprezint Romania cu fruntea sus mai am de lucru. Pentru inceput am sa participla legalele din Bucuresti. |
Re:
Quote:
Stii ca-mi place sa fiu sincer si corect: masina ta e smekera rau. Si am TOT respectul pentru tine ca te-ai ocupat de ea pas cu pas. Un ban bine investit care da rezultate. Totusi, acum, atitudinea ta conteaza foarte mult. Poti fi foarte usor iubit sau dizgratiat. Intr-adevar reclama buna sau rea tot reclama se numeste, dar daca e buna, cu-atat mai bine nu? Iti, imi si ne doresc sa ne mearga bine tuturor si sa te vedem in \"Fiara\" ta la o cursa. Intr-adevar tu ar trebui sa te tragi cu ceva gen Supra...in cazul in care pleaca inainte sa termini tu cursa. :D Da' gata cu complimentele, mai arata-ne filme. |
Re:
Quote:
Cutia e standard asa e Subaru cu 5 si 6 mai lungi in europa. Atentie ce vezi tu nu e blana si din cauza aia a cazut atat cutia, turatia maxima e mai mare decat de fabrica si cea de limitare si cea de putere. Stiu am mari probleme de comunicare si nu sunt dispus sa fac eforturi sa fiu pe placul tuturor. |
Pentru spectacol ma dau eu cu el cu CIELO.
CIELO EVO I provoaca CIELO EVO IISHOWUL conteaza! |
cand o sa fie gata masina mea(e lovita destul de rau saraca si mai dureaza ceva :( ), ma dau si eu cu sei-ul(daca accepta desigur) cu o calibra amarata
p.s. show-ul conteaza !! ca stiu ce poate masina ta, iar eu ma dau DOAR de placere ;) |
Re:
Quote:
Nu trage dom' Semaca sunt eu Vdoishperica Sebi poate ma bag si eu la anul prin primavara daca imi ies planurile (si nu ma impusca Grazian :D ) |
nu eu... poate zoliat... ca vine si el in primavara cu o provocare...
|
3 Attachment(s)
Va astept cu placere sa ne simtim bine.
Quote:
Mai vad pe la cate un colt un versus, o provocare, timida dar exista, lumea lucreaza si e bine asa insa sa nu credeti ca sunt la capatul puterilor. Masina e gata sa inghita daca se cere doua NOS pe care le pot da de jos. As fi incantat daca Versus sau Provocari vin chiar de la propietari nu dupa principiul celor ce ies pe afara sa vada ce mai fuck altii. Pentru cei care doresc sa ma provoace ii indemn sa o faca aici si sa nu deschida alte topicuri, decat daca au o tinta mai joasa. Pot lua in serios provocarile voastre reale si aflati ca daca doriti cu adevarat sa ma provocati eu voi fi receptiv. Nu caut decat accidental in alte topicuri provocarile, iar daca apare o masina suficient de rapida propietarul este invitat aici sa spuna ce are de spus. Cateva poze. Masinuta evolueaza cu cat ma provocati mai tarziu cu atat va va fi mai greu. |
uuuuuu Michelin ....ce aderenta naspa ....
|
Re:
Quote:
Sunt cu incalzire rapida foarte moi de circuit viteza. Dupa cum am mai spus nu voi folosi decat subansamble de top. |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=
la adresa de mai sus mai gasiti cateva amanunte ca sa va puteti face o idee mai amanuntita. Eu sunt ala ea e bestia! Era o poveste: "Frumoasa si Bestia" . Aici rolurile sunt inversate Frumoasa e urata si Bestia frumoasa. Bestia e marca Subaru! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning