Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   TICO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8508-tico.html)

NightClubRacer 28-10-06 22:57

Re: TICO

se vad super marfa neoanele de sub bord, si turometrul e intresant. :D

tico_rs 11-11-06 10:14

3 Attachment(s)
Brembo brake discs ! desi sunt cu Ferodo-urile de pe fata la 2-3 mm de carne (deh, au 8mii deja...) distanta de franare s-a imbunatatit considerabil, acum tendinta de rupere a aderentei fiind a caucioacelor, frana muscand frumos si din prima...

topser 11-11-06 11:22

asta da upgrade ! felicitari ! vb pe mess.

quick_5hifter 11-11-06 23:24

am vrut sa-mi iau si eu brembo, dar la magazin mi-au zis sa ma limitez la ATE....spuneau ei ca diferenta de bani intre brembo si ate reprezinta doar firma (in cazul brembo)...
oricum, felicitari! tot ferodo am si eu (fata&spate), dar pe fata nu le-am montat, si nici discurile ate...
o intrebare: ai gasit pe undeva discuri ventilate sau macar perforate, pentru tico?

tico_rs 14-11-06 08:41

Ventilate nu se pot pune pe tico din cauza etrierului pt ca discurile ventilate sunt practic duble plus spatiul dintre ele... discuri perforate am vrut sa fac, dar discurile mele bateau urat de tot si nu avea rost, plus ca ma durea inima de placutze ferodo sa le mananc mult mai devreme... Oricum acum cauciucurile sunt alea care nu mai pot si rup aderenta, in conditiile in care sunt continental...

Alex, eu am dat 186 ron pe set, nu pot sa cred ca ai dat mai putin pe ate... oricum stai linistit, am luat brembo pentru branmd nu pt ca ar fi peste ate :D

quick_5hifter 14-11-06 10:52

in legatura cu discurile ventilate, am vazut un set de curand (nu stiu pentru ce masina erau) care erau cam la aceeasi grosime cu cele de tico...erau noi...

in legatura cu aderenta, si la mine mai derapeaza cauciucurile, si nu stiu de ce....sunt mult mai late, sunt noi, sunt Semperit...bine, au ele o textura gen "V", dar era uscat pe jos...in fine, voi vedea dupa ce montez discurile ate si placutele ferodo

sincer as fi luat si eu brembo, numai pentru cum suna :lol: , dar mai am si alte investitii de facut si cu diferenta de pret imi mai luam si un set de fise bune...iar ATE am gasit si mai scumpe, dar evident ca am luat de unde era mai ieftin :D

eu sunt de parere ca ar trebui sa schimbi cat mai curand si placutele, sa nu deformezi discul (eu le-as fi schimbat pe ambele deodata...desi am placutele aproape noi - originale - le schimb odata cu discul, nici nu ma gandesc...)

tico_rs 15-11-06 00:35

placutele ferodo premier sunt recunoscute ca fiind f moi, de-aia si prind mai bine si opricum mai am vreo 2-3 mm de carne pe ele, deci soon vor trebui schimbate :((
discurile ventilate sunt alea sandwich din doua discuri cu spatiu intre ele si alea automat sunt peste dublul unui disc normal deci sigur nu intra in etrierul de tico stock... despre alea perforate sau striate am vrut si eu, dar ale mele deja bateau serios si nu avea rost sa stric spiralul de titan pe ele...
off-topic total: cautand discuri de frana pentru supernova am descoperit ca desi pt dsn sau slz sau lgn nu exista in catalog, pentru 1210, 1310 si papuc exista :))

quick_5hifter 16-11-06 00:48

tare faza cu logan & slz...oare s-au gandit sa nu strice orzul pe gaste? :rolleyes2
mi se pare mie sau discurile tale brembo sunt negre??? intr-adevar am monitorul mai intunecat, dar...in caz ca sunt negre, maine ma duc sa le schimb pe ale mele cu brembo :D

mad_mario 20-12-06 22:37

te-am vazut si eu la rally la craiova ...pakt dak nu era pmd-u poate luai un loc mai bun felicitari pt masina ...

Leutzu_ 22-12-06 14:04

Quick...iti raspund eu, nu nu sunt negre, ce se vede in poza este o folie protectoare.

tico_rs 22-12-06 14:17

Multumesc frumos ! De fiecare data zic ca ma las, o scot din legale si bag alta, dar de fiecare data ma razgandesc... Multa lume nu intelege ce greu e sa faci o masina de 42 calutzi competitiva cu masini care au app dublu in stadiul stock... Sper sa vin cu nishte modificari si tehnice si estetice si de sound pana in primavara, asa printre altele ar fi un amplif kenwood excelon Dclass, sub kappa perfect si dynamatuita toata masina, alte spoilere, geamuri NEGRE si tehnic un kit ambreiaj Sachs...

Andrey` 24-12-06 01:27

cat e un kit de ambreaj sachs ? da unu normal ? :P astept raspuns...ms pt tico..evident :P

tico_rs 25-12-06 21:56

Pai... un kit ambreiaj Valeo (OEM) e vreo 200 ron iar manopera de schimb tot cam atat dar merita, e mult de munca, se vad imbunatatiri pt ca are arcuri duble discul de ambreiaj si pt ca e nou, dar nu atat de mari fata de stock... Kitul Sachs nu se gaseste ca atare ci e format din bucati, pana acum unde am gasit nu aveau si rulmentul de presiune iar discul era 250 ron, placa 250 ron iar rulmentul presupun ca merge fara probleme si cel de Valeo/GM pt ca nu prea vad ce imbunatatiri ar putea aduce... Probabil in primavara o sa imi cumpar un set de placa + disc asa preventiv :D

Andrey` 26-12-06 09:17

ms frumos rs`ule de raspuns :D

tico_rs 06-01-07 21:37

4 Attachment(s)
Un mic update de design, nu e chiar gata, dar in mare asa o sa ramana...

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning