![]() |
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
traforaj viteza....bestial....astept urmatorul pas;)
|
PFOAI mama cum arata ACUM... CRIMINAL.. bestial..fara cuvinte..cu siguranta la sfarsit o sa RUPA TOT TOT cel putin in RO ..... BAFTA multa si rabdare si atentie :)
|
genialk TT-ul ... grila fata o sa o aiba in genul bugatti veyron ?
|
pfff...e demential ce fel arata. rezultatul o sa fie si mai se :). bafta mult in continuare :d se vede ca ai bagat multa munca pana acum la el..
|
felicitarii fara cuvinte bvvv
|
:shock:cred k o sa rupa gura tragului :lol:ff frumos bft in continuare protuning
|
Cred ca va fi ceva inspaimantator cand va fi gata...:twisted::twisted::twisted:
Spor la treaba si succes in continuare...;););) |
Abia acum am ajuns sa vad pozele ... Tatic, e debelea ! :shock: inca nu am reusit sa imi dau seama despre ce vorbeai ieri, si vad ca nimeni nu isi pune problema asta, dar cred ca incep sa inteleg ce si cum :idea: S-ar putea sa iti fac o vizita weekendul asta, arata bestial masina !!!
Spor la lucru in continuare |
Quote:
|
Quote:
o singura intrebare ... cum se va deskide capota ?!?! :?: |
Probabil k se va deschide in acelasi mod k la Fiat Coupe , cu tot cu aripi , ar fi interesat dak s-ar folosi acelasi sistem k pe fiat.
Ceva poze mai noi ? Bafta cu proiectul... |
3 Attachment(s)
salut,asa ceva poti realiza pt fiat punto in 4 usi? ti-am zis detaliile pe privat
ps: spor in ceea ce faci ;) |
Roby e super tare ,TT-ul
Abia astept sa il vad gata , te vei ocupa banuiesc si de interior,e pacat la asemenea proiect sa se termine lucru decat la exterior , super tare inca o data , Multa bafta .. si anu care vine cand ne vedem iti arat si ce a iesit din oltcitul meu :D |
capota tt-lui se va deschide cu tot cu aripi ce se vede pana acuma nu e forma definitiva mai sunt cateva chestii ce se vor modifica.
deocamdata nu am nici o noutate pt ca am avut multe alte comenzi de onorat din ceea din ce am avut matrite+ca lucram lainstalatia de incalzire a atelierului. boyspeed sunt sigur ca arata belea oltcitulsi abea stept sa stamla o vorba la viitorul show in rest multumesc pt incurajari .cu respect robert |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning