Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   BEST GIRL DRIVER!!! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8486-best-girl-driver.html)

Trixi 15-05-08 21:24

Re: BEST GIRL DRIVER!!!

....well,eu acuma 2 ani,am ajuns in sant,cu entorsa cervicala,o ureche rupta,fractura humerala bilaterala,ruptura musculara pe umarul stang,contuzii si leziuni nenumarate,si soc hipotensiv,20/30....din cauza unui taximetrist inconstient,care s-a tirat de la locul accidentului,asa si-a pierdut mintile,si a fost gasit intr-o parcare de oamenii revoltati cu o mana intre picioare si altul in c.r...
concluzia sa o trageti voi,respect si numai bine!

Sasha 15-05-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1536097)
ce ai cu blondele?:))

Chiar asa... :evil:

'IN' si eu :twisted: !!!!!!

Hori 16-05-08 10:56

adevarul e ca sunt si barbati si femei care n`au nici o treaba cu soferia... dar in acelasi rand sunt si b si f care le au cu soferia... stiu nu o blonda... ce mai multe... care sunt foarte bune soferite... si nu care au luat acuma permisu ce il au de mai bine de 10 ani... si conduc super... Trixi pe borsului? cu passatu in santz?:D am vazut poze atunci... naspa moment... BLONDELE STIU CONDUCE ! :D SUSTIN IDEEA :> (P.S. si pr mea e blonda deci tre sa zic ! ) hahahaha

Strainger 16-05-08 13:40

Blondele, ma scuzati de expresie sunt ****** in mare parte si sunt cele mai naspa soferite!

aleks 16-05-08 13:49

strainger, te rog sa eviti derapajele, indiferent ca o faci prin limbaj sau prin comentarii discriminatoare.
si te rog incearca sa postezi ON-TOPIC pentru ca daca iti analizezi raspunsurile din ultima vreme in marea majoritate a cazurilor esti pe langa subiect.
multumesc

Blondy26 16-05-08 18:57

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 1537092)
Blondele, ma scuzati de expresie sunt ****** in mare parte si sunt cele mai naspa soferite!

Nu cred ca te-a intrebat cineva ce parere ai tu despre blonde; era strict vorba despre sofat.

Hori 17-05-08 18:10

hahaha Blondes atack ! >:)

GolfuletzS 17-05-08 19:38

dc atatea comentarii e simplu
sunt soferite bune si soferite proaste
sunt soferi bun si soferi prosti chiar extrem de prosti

daca am 3 perechi de.... sunt sofer bun sau rau ?

de unde pana unde..... povestea ca blondele sunt proaste .. din popor sau cum ...s`au zis 3 bancuri despre blonde si 2 despre brunete... ;) si au zis ca blondele sunt mai proaste.

ce rau sunt :P

Trixi 17-05-08 20:16

AMIIIIIIIN!!!!sa inchida repede cineva,sa fie asta ultimul cuvint!:lol:

aleks 19-05-08 12:21

ideea topicului era sa vedem daca sunt soferite pe forum, si dintre ele sa alegem pe cea mai buna :)
cum nu s-a mai miscat nimic in directia asta, iar topicul nu mai e de actualitate, ramanand din ele doar discutiile in contradictoriu pe cu totul alte teme, il voi inchide
in cazul in care aveti propuneri mai bune, dati-mi mesaj si-l redeschid :)

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning