![]() |
Re: extrem street race liniutze accelereri
Quote:
Cine o zis ca E36 albastru din oras are 190 kw ? Cauta-ti un alt loc de joaca daca forumul e prea mult pt tine ... |
Quote:
DACA SE MAI INTRODUCE INCA O CLASA,DE LA 2001CM3PANA LA 2500CM3,MAI SUNT CEVA SANSE. LA GRUPELE PE CP ,DIN CE AM OBS.EU PANA ACUM,SE MERGEA CAM DIN 30 IN 30 CP,ADICA 101-135CP;136-165;166-195,CAM ASA CEVA.... |
Quote:
|
si daca vor fi sub 100 de cp ? nu va participa :)
|
mersi pentru grupe
sincer, cu gruparea asta pierdetzi o gramada de participantzi de ex suntem din 3 grupe diferite grupa pana in 75cai: Golf 1.6 carburator grupa 75-100cai: Astra 1.8 8v injectie grupa 130-160cai: Corrado G60 Dupa gruparile "voastre" totzi suntem inre 1500 si 2000.. atunci ce rost mai are sa facem 300km?? Exista deja categoriile facute si folosite la legalele din romania. De ce trebe totzi sa gaseasca ceva nou sa sa aduca modificari la reguli? "Rules are made to be broken"?? Eu cand mi-am cuparat masina am luat in calcul grupele existente. Cu grupele anuntate de voi, nu particip! Respect! |
Quote:
trimite-mi, te rog, pe PM sau pe adresa de mail [email protected] categoriile facute la legalele din romania... Numai bine, Raul |
sunt categoriile de la LegalRacing care le'am folosit si eu in Mai , si peste tot sunt folosite asa
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si acuma imediat incepe cearta...
Rog un organizator sa zica daca grupele vor fi asa sau nu? ca eu am 1400cm2 si daca incepe de la 101 cp nici nu are rost sa ma duk |
Quote:
|
OK baietzi.. gata.. toata lumea sa isi vanda masinile ca se schimba categoriile de cursa... eu personal imi cumpar un honda de 2000ccm (1998 parca) se poate ajunge undeva pana la 250 cai aspirat..
TU nu intelegi ca aproape toti posesori si-au construit masinile dupa regulile deja existente??? Nimeni nu va obliga sa folositzi alt regulament decat cel ales de voi. Eu doar tziam dat un sfat prietenesc |
nu va mai tot certati dupa zvonuri am vorbit personal cu organizatorul si a spus in felul urmator:categoriile vor fi in functie de kw(cp)nici decum dupa capacitatea cilindrica,si va veni un arbitru parca de la cluj daca nu ma insel care va stabili incadrarea corecta a masinilor evitand astfel discutiile neplacute
|
Quote:
CE MOTOR AI PE MASINUTA TA/? |
Quote:
|
in sfarsit!
acu mai e de asteptat ceva in scris din partea organizatorilor mersi barracuda :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning