![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
Manolica in seara asta nu o mai scot:D,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful:rolleyes2:D.
E BTL-ul Jar-Cartus:lol: Apropo din ce oras esti?:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
eu am prins ornamentele in holsuruburi!
|
daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede :!:
|
Quote:
|
sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am reusit sa pun ochelariiii!!!!dar va trebui sa reconditionez masca,din greseala unde a stat s-a gazat cu verde si am incercat sa o curat cu diluant :D si s-a decolorat,o refac eu !!!!m-am apucat de interior,deocamdata am adus schimbatorul mai aproape de scaune!!!! |
Quote:
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara @luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara ;) |
Quote:
ms inca odata pt aprecieri si o sa incerc sa refac clemele sa stea cat mai bine !!!! [APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamente:D:D:D:D:Dmi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt ok:D:D:Dsper sa fie ok :Dtotul |
Bai Lucica,imi place culoare mai ales in soare,chiar e frumoasa nuanta:D
|
uite o solutie putin apreciata dar buna:pune silicon in santul ornamentului si il lipesti direct pe prag ,se prinde bine si rezista f mult daca e prins bine si siliconul bun.bafta fa cum vrei dar eu zic ca e bine si nu stie nimeni.
|
Quote:
|
in sfarsit o treaba facuta cum trebe... sper k acum ii e draga si la dia coaja k numai tu stii cate ai avut de tras . dar uite k timpul rezolva problemele spunei k ar trebui sa fie mandra de o asa masina... numai bine frate
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning