Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

sil4tuning 11-11-05 17:21

nu se intelege o chestie din ce ai scris sebastiane
cum adica timpi in fc de putere ? cum modifici puterea lasand la o parte aderenta , atm si tehnica de cond ...? chiar nu inteleg
de unde diferit cuplu si plaje de putere ?

buricu 11-11-05 17:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
cum adica timpi in fc de putere ? cum modifici puterea lasand la o parte aderenta , atm si tehnica de cond ...? chiar nu inteleg
de unde diferit cuplu si putere ?

Este foarte usor interpretabil graficul postat de Sebastian. Daca gandesti, iti poti da seama ce reprezinta fiecare numar :wink:

SEBASTIAN 11-11-05 23:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"buricu\"
Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
de unde diferit cuplu si putere ?

Este foarte usor interpretabil graficul postat de Sebastian. Daca gandesti, iti poti da seama ce reprezinta fiecare numar :wink:

Ma bucur ca s-a inteles!

SEBASTIAN 12-11-05 12:15

Legal Racing

In anul viitor probabil voi face efortul de a aduce masina si la etapele din tara, in limita posibilitatilor si a tentatilor locale.

cioli17 12-11-05 12:37

cat baga domnu ?

buricu 12-11-05 12:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
cat baga domnu ?

330 km/h :wink:

cioli17 12-11-05 12:41

uau 330khmlaora ?

respect yo

cea mai tare masina din tara ...inca o data respect frate

tng 12-11-05 13:01

Am stat si am citit pana acum toate aceste pagini .. si am ramas placut impresionat.
Felicitari Sebi pentru cat ai reusit sa faci pana acum si bafta in continuare.
Astept cu nerabdare sa o vad in actiune

SEBASTIAN 12-11-05 13:02

La o masina de acest gen unde puterea si cuplul sunt generoase viteza maxima e dictata de raportul final de demultiplicare al cutiei de viteze.
Acum folosesc cutia cu rapoarte lungi de serie.
In ce priveste cea mai tare masina din tara e bine sa fim rezervati, nu stim ce pot ascunde codrii patriei. Eu am construit un Subaru bun pe care-l tot dezvolt, pas cu pas si doar atat.
Nu sunt adeptul devizei, cel mai bun ca valoare absoluta, pot fi cel mai bun la un concurs de exemplu.lafel gandesc si cand e vorba de piese si furnizori, pentru mine nu exista cel mai bun ci o elita de cativa f buni, care pe alocuri au varfuri mai pronuntate.
E o filozofie de viata, pentru ca nici buricul pamantului nu a fost descoperit-dezgolit.
Teoria relativitatii si a punctelor de referinta trebuie sa faca parte din mentalitatea noastra.

SEBASTIAN 12-11-05 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Am stat si am citit pana acum toate aceste pagini .. si am ramas placut impresionat.
Felicitari Sebi pentru cat ai reusit sa faci pana acum si bafta in continuare.
Astept cu nerabdare sa o vad in actiune

Sti cum e la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul, dar sper sa nu va dezamagesc.
Nu uitati e tot o masina si tot 4 roti are!

SEBASTIAN 12-11-05 14:27

1 Attachment(s)
Un mic filmulet din timpul reglajelor preliminare.

sil4tuning 12-11-05 15:06

Re: Legal Racing

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
In anul viitor probabil voi face efortul de a aduce masina si la etapele din tara, in limita posibilitatilor si a tentatilor locale.

te dai cu masina in etape din alte tari ?
referitor la filmulet este un zgomot mare indescifrabil

SEBASTIAN 12-11-05 15:28

Nu e exclus, posibil da , dar inca nu sunt cu masina suficient de pregatita si e vorba si de bani.
Cel mai simplu ar fi sa nu mai organizez nimic aici si sa strang bani pt etape externe.

buricu 12-11-05 18:50

Re:

Quote:

Nu e exclus, posibil da , dar inca nu sunt cu masina suficient de pregatita si e vorba si de bani.
Cel mai simplu ar fi sa nu mai organizez nimic aici si sa strang bani pt etape externe.

Poi pune-te si strange bani atunci :wink:

SEBASTIAN 12-11-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"buricu\"
Quote:

Poi pune-te si strange bani atunci :wink:

Usor de spus greu de facut.
Sunt multe alte prioritati.
In primul rand ca sa am ce baga in masina si ce sa strang trebuie sa produc bani, operatie delicata si grea. Apoi am ceva datori facute pana in acest moment, iar cum sunt un om de onoare le platesc la zi, dupa care vine si distractia. Mai am si familie de intretinut, chiar si alte prioritati.
Acest sport cere mari sacrificii, le voi face in limita bunlui simt si nu vreau sa par un dezaxat atunci cand e vorba de masini.

All times are GMT +2. The time now is 12:51.

- Copyright 2026 4Tuning