![]() |
Re: Consumabile si piese auto - mag virtual
Ma intereseaza pretul pentru filtrul de ulei si garnitura la cutia de viteze automata bmw 525d 2002
5L40-E = tipul cutiei 1-5+R = rapoartele de transmisie pentru cele 5 viteze si mersul inapoi |
Quote:
filtru ulei MANN - Hu818x - 40 ron garnitura goetze sau elring - 45 ron - la comanda in 4 zile |
De filtru si garnitura de aici vorbesti?http://www.realoem.com/bmw/showparts...96&hg=24&fg=15
Poti verifica dupa tipul cutiei? 5L40-E |
Quote:
codul pentru filtru de ulei este filtrul de aici http://www.mann-hummel.com/mf_prodka...tlg_subpage=02 iar garnitura de cutie de viteze manuala are codul pe elring EL327.298 cu datele astea : Diametru interior [mm]:15 mm / Diametru exterior:21 mm / Latime [mm]:7 mm / Configuratie etansare radiala arbore:BS / Material:NBR (perbunan) / Protectie antipraf:cu protectie antipraf / linkul dat de tine nu ma ajuta - nici unul din codurile de acolo nu este pe original (banuiesc este un cod intern al unui alt comerciant aftermarket) |
ok...hai sa-ti dau atunci exact datele masinii ptr care vreau Opel omega 2.5 dti, cod motor Y25DT, 110 kw, 150 cp, an 2002, limuzina. Daca e nevoie de serie caroserie sa imi spui. Ti-am dat reprele de bmw ptr ca tot ce am schimbat am luat de la bmw...e mai ieftin decat la opel si piesele au acelasi cod. Multumesc
|
Quote:
filtrul de ulei este acelasi care ti lam dat pe mann - 40 ron garnitura pentru cutia de viteze nu o gasesc ca fiind aceeasi ca la bmw ala si nu o am pe asta |
e pretul ptr filrul de ulei, cel din cutia de viteze? De ala am nevoie. Cutia de viteze s automata..
|
Quote:
am dat un mail la opel la fabrica ... luni seara cel tarziu iti dau raspunsul exact pentru filtru de ulei de cutie si garnitura |
salut,
placute frana peugeot 207 1.4 Hdi, ce tipuri ai ? |
Quote:
FDB1399 - 180 ron - Ferodo premium sau Textar 23599 19.0 14 - 165 ron tva inclus pe stoc garantie factura livrare gratis in buc |
Salut
Bujii NGK pentru un matiz (2007) ai? Mersi |
codul este BPR5EIX-11 din cate am gasit pe site-ul mentionat de tine in prima pagina
|
Quote:
|
Ok. Doresc 3 bucati. iti las un pm
|
Tipuri si preturi,te rog, pentru Discuri si placute frana spate pentru bmw 320d 2004 110kw ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning