Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Ce stil de condus aveti? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/83737-stil-condus-aveti.html)

THUNDER77 02-12-09 21:01

Re: Ce stil de condus aveti?

Conduc in asa fel incat sa nu pierd nici timpul , sa nu imi tocesc nici nervii si in acelasi timp cu ochii cat farul de Ikarus sa nu intre in mine vreun "reisar" de moment ;) Nu de alta dar....ma asteapta juniorul acasa :) si n-as vrea sa-l dezamagesc intarziind :D

CyberCSX 02-12-09 21:05

Eu conduc defensiv.
Las toti prostii sa ma depaseasca ca sa fie iei primii care dau în pom :D

cristy_dacia 05-12-09 22:54

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2853107)
Inseamna ca esti curajos, eu unu nu as avea tupeu sa ma aventurez la viteze mari pe vremea asta cu o dacie...desi am una din 2004 cu motor de 1.6(de rupt pe dealuri pe la tara), la cat sunt daciile de stabile....si de ai avea permis de 15 ani si tot risti

poi si dacia mea e fabricata la sfarsitu lui 2004

cristy_dacia 05-12-09 22:56

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2856184)
Eu cred ca prietena ta e prea fricoasa si nu vrea decat sa te Ienerveze... si presupun ca atunci cand calci acceleratia pune jos toata puterea instant, nu? iar pe ea o infige in scaun!

Am inteles cu totii ca esti vitezoman... dar eu am o curiozitate: cu franele cum stai?

frate am servofrana si cand apas pedala pana la podea ma arunca prin parbriz

CyberCSX 05-12-09 23:01

Da cu ABS-u cum stai ?

THUNDER77 05-12-09 23:23

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2865431)
Da cu ABS-u cum stai ?

Foarte bine ! :D Nu are , asa ca nu isi bate capul cu el si nici probleme de intretinere nu-i pun senzorii :D

Hai sa lasam mistocareala pe seama masinilor si sa revenim on topic , nu credeti ca e mai bine ?

cristy_dacia 06-12-09 05:50

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 2865483)
Foarte bine ! :D Nu are , asa ca nu isi bate capul cu el si nici probleme de intretinere nu-i pun senzorii :D

Hai sa lasam mistocareala pe seama masinilor si sa revenim on topic , nu credeti ca e mai bine ?

lasai frate sa faca misto treaba lor

b01uxd 06-12-09 11:54

numai periculosi in trafic.....v-ati gandit ca il loviti pe unu nervos pe care nu il intereseaza de asigurarea voastra? eu sincer nu as vrea sa imi loveasca o masina un tantalau cu aspiratii de pilot, nu cred ca m-as controla....sa o luam altfel.....am un cazan de oltcit in care in ultimu an sau dus minim 60 de milioane, ma loveste cineva cu orice fel de masina si imi da asigurarea....aia imi dau dauna totala 5 milioane(doar in vise imi dau aia atatia bani) nu e clar ca nu am ce face cu asigurarea lui? de aici tragem concluzia urmatoare.....mergeti cum doriti voi la voi in curte sau la voi in casa, pe drumurile patriei mergeti regulamentar

Alejandro 06-12-09 12:34

Ca stil de condus unul uns adopt la fiecare drum - sa nu intelegeti ca-mi ung franele cu vaselina :)) - glumeam. Depasirile se efectueaza regulamentar (exceptand viteza la care se ajunge dupa ce termin depasirea) - curbele le iau atat cat sa nu intru in cel din fata si cat sa nu ii incurc pe cei din spate. Folosesc in majoritatea cazurilor frana de motor - seara cand sunt mai obosit apelez mai mult frana de servici. Iarna cand e zapada asezata pe terenuri - distractie :)

cristi galati 02-01-10 13:17

sportiv imi place sa merg repede daca nu ma plictisesc ,sa spunem ca imi place viteza

seven_dj 04-01-10 22:46

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 2866221)
numai periculosi in trafic.....v-ati gandit ca il loviti pe unu nervos pe care nu il intereseaza de asigurarea voastra? eu sincer nu as vrea sa imi loveasca o masina un tantalau cu aspiratii de pilot, nu cred ca m-as controla....sa o luam altfel.....am un cazan de oltcit in care in ultimu an sau dus minim 60 de milioane, ma loveste cineva cu orice fel de masina si imi da asigurarea....aia imi dau dauna totala 5 milioane(doar in vise imi dau aia atatia bani) nu e clar ca nu am ce face cu asigurarea lui? de aici tragem concluzia urmatoare.....mergeti cum doriti voi la voi in curte sau la voi in casa, pe drumurile patriei mergeti regulamentar

cata dreptate are omul.............cu stilul meu d condus........p la 18 ani ii dadeam si eu in goarna......acum m-am calmat...nu se merita asa oriunde-oricand

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning