![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
Manusi am si eu.....dar le-am purtat si le port numai la vtm-uri organizate. Filtru are la Class....pe fratii golesti, de acolo l-am luat si eu.....motivul achizitionarii fiind pentru sound...sa nu te astepti sa iti dea 15 cai...spre exemplu eu pierd din putere cu acel filtru, scade fiabilitatea debitmetrului plus creste consumul. Faza cu neonul sub masina tine de gust...eu sunt de parere ca locul neonului e pe tavan :) . Nu m-am legat de tips-ul tau, nici nu am cautat sa vad daca ai sau nu toba...eu am zis-o si la modul general. Inca odata iti spun ca masina tre sa iti placa tie ca doar e a ta si tu mergi cu ea. Poate sunt eu mai conservator si adept al originalului....si de asta ma iau asa de oricine. Cat despre soft la masina ta....da-mi un semn cand esti hotarat si poate te ajut si iesi mai ieftin.
Ps: in oras exista supernova impinsa la aproape 100 de cai....dar reali |
da . stiu ca exista . bravo lor. sper ca pana in vara viitoare cam pe acolo sa se invarta si a mea . si tot reali .
filtrul l-am luat tot pentru sound, ca tipsul oricum nu scoate nici un sunet prea special , ca doar e de-ala la 15-20 ron, nici nu mai tin minte cat am dat . iar cu softul , zi-mi niste preturi pls, ca bani ar fi de soft acum , dar trebuie sa imi reconditionez planetarele zilele astea, sa fac actele la masina si daca imi mai permite bugetul sa ii schimb amortizoarele pe spate ca sunt terminate ... ala care a avut-o inaintea mea a carat cu ea la greu, ca era patron la o firma de constructii . .... in alta ordine de idei, eu mai am si alta problema. nu am nici un mecanic sa se ocupe de ea , iar eu nu ma pricep de nici o culoare. ma refer la montaj filtru , cand o sa fie montaj evacuare , si mici retusuri .... daca ai putea sa imi recomanzi pe cineva ti-as fi etern recunoscator cat despre neon, o sa apara , dar in momentul in care o sa am pe ea body kit-ul pe care il visez. si care il visez cu tot cu underglow neon ;) |
de ce nu ai incercat niste jante pe 15 sau sao cobori putin?nu ca ar trebui neaparat ca oricum solenza e lasata dar jantele pe 15 ar da bine rau.
|
momentan incerc sa nu imi pun toata politia in cap ... cel putin nu cu ceva vizibil cu ochiul liber ;)
|
1 Attachment(s)
ieri am reusit sa imi schimb si subwooferul ala vechi si urat (cutia urata, a difuzorul scoatea bine in ea) , cu un MTX RT12AV , iar statia a ramas cea veche , RAVELAND de 500w pe un singur canal ....
Specificatii Subwoofer subwoofer 12" diametru difuzor: 30cm tip incinta: bassreflex putere RMS: 250W putere Max: 750W impedanta: 4 ohmi raspuns in frecventa: 25Hz - 150Hz sensibilitate: 94.4dB (2.83V/m) Xmax: 9.5mm dimensiuni: 37 x 50 x 42cm Poza subwooferului mai jos Zilele astea vor veni si pozele cu el montat pe masina, dar dupa ce mai fac un pic de ordine prin portbagaj , ca e teroare ce e acolo :D |
14 Attachment(s)
astazi am reusit sa imi pun si parasolarul si sa ii fac baita masinii . mai jos aveti cateva poza proaspete cu masina , cu parasolarul, cu subwooferul si cu scrumiera luminoasa
enjoy ... |
3 Attachment(s)
dupa ce fac planetara (cred ca saptamana asta) , si dupa ce ii pun pleoapele care nici acum nu au ajuns o sa mai primeasca niste "ochelari:" ... sau mai bine zis "ochi" . Vineri si sambata (19-20 sept) voi fi la Bucuresti pentru concertul Snoop Dogg, si tot atunci cred ca va primi ochisorii astia frumosi. Un mic Virtual Tuning cu ochisorii noi, facut foarte frumos de catre vGaBy , aveti mai jos ....
|
KillerINC super frumoasa masinuta... ideile ... cum a mai zis cineva pe aici cel mai bine ar da la solenza asta o coborare... jantele dau bine pe ea..dar parca e ridicata. suwooferul super fain si el, mi-am luat si eu pachetul cu sub'ul si ampli + cabluri pe matiz... si sunt f multumit. ps: chiar iti place scrumiera aia luminata ? in rest toate bune si spor la munca.
|
mersi pentru aprecieri
sincer , in poza imi placea cum arata , dar in masina mai putin . oricum sta stinsa. eu si iarna tot pe geam scrumez , dar scrumiera imi este folositoare pe autostrada sau la drumuri lungi, camnd merg cu viteza si nu pot sta cu geamul deschis . si o mai foloseste maicamea cand sta in spate:D garda la sol, da , ar trebui micsorata , dar asta mai tarziu . in principiu momentan astept sa vina pleoapele , pe 19-20 sper sa ii pun angel-eyes-ul , si in maxim 2-3 saptamani sa am si filtrul montat. si vreau sa vad atunci cum se comporta. saptamana asta sper sa ajung la mioveni sa reconditionez planetarele. in alta ordine de idei, trebuie sa gasesc un body-kit (si banii pentru el) , pentru ca masina am cumaprat-o cu barile facute varza, si ma fac de cacao. e zgariata si atinsa pe toate partile . daca nu fac rost de vbani de kit acum , o sa vopsesc integral barile si ii pun niste prelungiri din fibra, provizorii . |
1 Attachment(s)
inca o poza editata de mine dupa poza lui vGaBy . Cam asa vreau sa arate masina primavara viitoare. grila fara semn , capota vopsita , plasa in culoare mai deschisa
dar momentan astept sa imi vina pleoapele sa le vad odata montate ...ca atunci o sa arate si mai bine .... si sa vina 19 sa pun si angel |
4 Attachment(s)
salut, sunt Remus de la Pro street tuning 700 ron buc.spoiler si 400 set praguri . Pt. inf tel. 0723188821
|
spoilerul fata poate fi modificat astfel incat sa ii pun si proiectoarele ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar in una din zonele pe care am pus eu cerculetele rosii ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning