![]() |
Nu le-ai mai schimbat de la viitura? :lol: :lol: :lol:
Scuze de OT!! |
De la viitura de acum 2 ani :D
|
:))
eu nu ma cert cu nimeni din MR,andrei imi este prieten,catalin la fel...dar am o pasiune pentru rivalitate cu X-team :wink: cu MR oricum nu avem nici o sansa si nici nu avem tupeu sa comentam in fata SFI-urilor :D
|
Re: :))
Quote:
|
SFI-uri ... hmmm n-a zis nimik de 2000 16v al tau mai ericson sau de 2.0T a lu' ceres... sa inteleg ca de voi nu-i este frica :D , doar de SFI-uri 8)
|
salutare
da ERY de ne vedem la legale...dar pana atunci ne claxonam prin oras sau pe la sala :lol: Si sa ne \"lucram\" si noi putin masinile si dupaia ne auzim la DRAG-uri :D
|
DRAG????? Eu cred ca ai exagerat un pik la faza asta... poate o liniutza, dar de la liniutza pana la DRAG e cale lunga de tot
:D |
Re:
Quote:
|
Voi vorbiti serios ????? :shock: :lol:
|
:))
MINIDRAG atunci...e bine?sau ne vedem la un Strabunic de al lui DRAG...
|
je SLC!
hey hey baieti sunteti inca in Romania nu in America sa o dati in drag si drif dalea originale cand om avea si noi niste Japoneze ceva cu tractiune spate si la motor o herghelie de vro 350cp-400cp atunci mai stam toti de vb!:)) pana atunci noi nu avem capitolul asta cu adevarat! :twisted:
|
Re: je SLC!
Quote:
|
je SLC!
este de discutat chestia asta dar mai 1 trebuie sa rez cu debilmetru!ok?chiar dc o iau nu am pretenti inca sunt un diesel!:)) cu doar 95cp max :twisted:
|
Si cand o sa am 350-400 de cai (daca o sa am) n-o sa fac drifturi, arabii aia care fac drifturile alea merg prea mult pe mana lu' Allah
|
gressit , arabi intra direct in hotel si declanseaza bombele in numele Jihadului Islamic
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning