![]() |
hai mah nu mai e nici un accident de povestit ... sau vreo intamplare din port ???
|
saptamana trecuta eram .. la munca ... nino nino o ambulantza .. ma uit eu .. zic .. e nimik neobishnuit ... apoi ... nino nino ... trece golanu d politzie ... si apoi un vento care mergea caalre pe unu sa se dea -> l`a`o`p`a`r`t`e` miiiipp miiipp ... k sa aflu k un pushti incepator in mamaia ... s`a infipt intr`un copac si a zburat prin parbriz :) ... ERA INCEPATOR ... doamne fereshte
|
nasoala treaba frate ... am si eu un prieten care a facut ceva asemanator. Il intreb dupa ce si-a revenit daca mai vrea sa conduca. .... si mia zis hotarat : NUUUUUUUU.
|
pai de ce sa nu conduca e cea ami mare prostie .. apoi o sa ii fie frica sa stea in dreapta .. o sa`i fie frica sa stea in spate .. si apoi o sa devina piton ... a se intelege pieton :)
|
Poate ca omu si-a dat seama ca n-areaptitudini de sofer si prefera sa mearga cu taxiul, mai bine asa decat sa moara a doua oara sau sa omoare pe cineva...
Parerea mea |
OT: Si eu am avut un accident in tinerete :lol: M-am dat de 4 ori peste cap cu o dacie. Trei luni n-am vrut sa vad volan in fata.
Dar dupa aia... :twisted: :twisted: :twisted: |
dupa aia te`ai urkat in mashina si im`ai tras`o mie in mamaia ( la liniutza ) nu va ganditzi la prostii ... saptamana trecuta era un maxi taxi si 1 bucata octavia la scandinavia .. bushinte ... :twisted: burn baby burn .. ala cu maxitaxi ii daduse jarr si a uitat k in giratoriu se da prioritate :)
|
Astia cu maxi-taxiurile sunt niste dementi, le coxeaza de le indoaie, si mai sunt si o groaza de oameni inauntru...
Macar ala cu octavia i-a dat nana? |
nush k nu mai era nimeni, si in maxi taxi era calatori
|
era calatori, era :lol: :baby: :drunk:
|
ce sa mai zik si yo...acum cateva sapt..am vazut un espero calumea.. auriu..parca nr era ct..gnr..gnt..sau ceva de genu... deci era asta cu espero si cu un bmw seria 3 pe bulevardu 1 decembrie 1918..
mama asta cu espero....il luase pe ala cu bmw... vorba aia.caru mic rastoarna buturuga mare sau ceva de genu... :roll: |
daka ai zis GNT este clar...omu e beton...
|
Toata lumea stie ce masina are GNT-ul, are 2000 SFI asa ca nu inteleg de ce te miri :P
|
Rumāne spoof aia pleznita era o Fabia si ala care a fost plesnit se uita ca pestele cand e scos dina apa la noi. Saracu era ametit bine
|
looooooooooooool DMX .. hai sa va povestec 2 accidente sau 3 in 2 zile vazute de mine
1 s`a intamplat azi`noapte .. adik vineri cand veneam acasa .. trece unu cu un ursuletz pe langa mine glontz.... la stop la dacia ... eu franez k se face roshu .. el nimik ... semnalizeaza dreapta pe lapushneanu .. aluneca .. se invarte odata .. si se propteshte intr`un tico ... n`am apucat sa scot telefonu :( ... a bagat shaw viteza si a disparut ... ala cu tico a ramas k trasnit .. i`a cazut bara ... asta se intampla vineri seara ora 0 si 20 ... asta seara ... pe la ora 12 si ceva .. intersectie capitol ... 1 bucata dacie + matiz = love :) .. egal accident .. nush ce au vrut sa faca ... la asta am poze ... la 12 si 40 intersectzie miga ... 4 mashini una in curu alteia :) am ras d m`am stricat :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning