![]() |
Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"
:p Norocul e ca "micutul" stie bine si SQ. ;)
|
Quote:
|
Ieri a fost o zi MARE ! Au fost montati mid-bassii Brax Matrix 6.1 PP , refacuta partial insonorizarea usilor , a fost adaugat inca un strat de pastra Brax pe fetele de usi plus niste spuma , a fost insonorizata polita din spatele banchetei ca sa nu sara cand vine "micutul" de SPXL 12 , si a mai fost insonorizata o parte mica din plafon , ca aveam eu piticii mei pe creer ca-mi zanganea . Din pacate , pana nu este gata si incinta woofer-ului , nu montez si P400-le . Mai dureaza putin . Ca prime impresii , cu boxe rodate putin , sau mai bine spus , nerodate , azi a fost pentru prima oara cand nu am simtit nevoia unui woofer , de aceea l-am si oprit . Chiar si amplificate cu Esprite-ul si nerodate , m-au lasat cu gura cascata de placere acesti mid-bassi de la care asteptam performante mari . Sunt mai mult decat multumit de achizitie si abia astept montarea amplificatoarelor si a SPXL-ului. :)
|
:lol: asteptam sa le ascultam :lol:
|
Quote:
|
ton ironic: buna ideea montarii amplifurilor pe incinta.
|
Quote:
In alta ordine de idei , azi am facut upgrade la jante + anvelope . Am trecut la 17 inch . :D |
adica nu se recomanda amplasarea amplificatoarelor pe incintele de subwoofer. e posibil ca undele componente sa cada / cedeze. si eu am aceeasi pb ca am incinta cat portbagajul si nu am loc de amplifuri.
|
Quote:
|
Pe de o parte , s-ar putea sa ai dreptate , pe de alta parte , asa am convenit cu marinu , si cred ca stie ce face si nu ar pune in pericol sculele doar pentru o pozitionare frumoasa . Ramane sa vedem daca se strica sau nu amplificatoarele de la pozitionarea pe incinta .
|
Quote:
Modelul de jante ales este Pro Line Wheels Design PM - HSS , dimensiuni 7.5Jx17 , si sunt incaltate cu cauciucuri Dunlop SP Sports 9090 225/45/ZR17 . |
Cand iti trece oboseala fa i cateva poze :)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Gata , m-ai tras de urechi destul . Uite ca pun si niste poze . ;) |
Frumoase jantele :lol: dar seamana cu alea stock! (oricum se vede ca sunt AM)
|
proiectorul ala e tunat ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning