![]() |
Mda...si sa activezi si NOSul pe loc si sa iasa abur de sub spoilere ca la fierul de calcat...SFuri mane, SFuri... :P :lol:
Pt iubitorii de trance, in special ceva mai dur: Push-Tranzy_State_Of_Mind-(Club_Mix) ... check out www.tranceaddict.com :wink: :D |
Go Go Bogdane...:P zi cu trance`ul..k zici bine...dar pe mashina sincer cred k ar merge super bine techno..sau dNb..:P in fine in leg cu manele..sux...big time.. :evil: :twisted: bine asta e doar parerea mea.
|
si eu cred k pe langa house si hop-hop kre sunt deja consacrate pt ascultat in masina ar merge bine un drum&bass..
ca o paranteza, mi-am luat zilele trecute niste boxe mai calumea si vreau sa spun k dupa ce m-am saturat de cd-urile cu hip-hop si house am pus niste \"vechituri\" si anume un Prodigy.. deci suna beton (armat) !!! recomand din toata inima prodigy - smack my bitch up sau diesel power |
hahaha hip&hop rap.... won.. . :) marfa....
asa e nike merge prodigy |
Un house gen scooter satzi vina sa raupi pedala de acceleratzie:))
|
SCOOTER all the way !!! :dance: , numai dupa titlu iti dai seama ( Faster Harder Scooter , Never slowdown , I'm your pusher ..etc ) 8) 8)
|
Am votat pentru house desi ascult si mult hip hop. Depinde mult de dispozitie si de cum conduci masina si ce masina :). De fapt gusturile unui om de obicei se completeaza incat muzica se potriveste cu masina. N-ai sa vezi un rapper sa conduca o honda S2000... ci mai degraba Cadillac
|
In masina imi place sa ascult hip hop si rap cel mai mult dar mai ascult si alte genuri......fff.rar
|
Ba fratilor depinde de viteza. Daca merg incet ascult un rap agresiv cu beat-uri smekere, daca am viteza merge o muzica alerta, de preferat un rap alert dar se poate si un rock. Melodie smekera de ascultat la viteza este Saliva - Superstar din The Fast and The Furious, yeap.
|
Si eu ascult muzica smekera la niste boxe super smekere...si toti asculta numai smekerii...suntem cu totii niste smekeri....nu-i asha???? :P :lol: :lol: :lol:
|
si la casetofon smecher..... nu dau nume de marca :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mda super marfa :lol: :lol: :lol:
|
si eu tot hip-hop sau rap o sa ascult in masina la anu. dar la viteza mare parca merge un rock.
o alta melodie de \"cruzing\" e Jay-Z - Dirt off you're shoulder. (Midle finger to the law nigar crip them appart) PS: poate a mai zis cineva asta, dar n-am citit toate paginile. |
O alta melodie marfa e Ludacris Feat. Myhstical - Move Bitch
Cand mergi cu 200 pe autostrada si nu se da la o parte un tataie dai drumu la melodia asta si deschizi geamurile si speri sa stie engleza. Move bitch get out the way, get out the way bitch, get out the way!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) :wink: |
mi se pare aberant sa-ti pui tun de bass si sa asculti manele ...
nush parca nu suna bine ... Un house e alta treaba ... Si NFS underground soundtrack merge de belea !! :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning