![]() |
Re: Dacia cu tractiune spate?
am vazut o dacie 1300 cu tractiune spate ... motor era diesel ....era a unui mos dar masina nu era ridicata fffoarte rau
|
Quote:
|
Despre asta cred ca e vorba:arrow:https://www.youtube.com/watch?v=Ch7dQVhbRT8
|
Quote:
|
proiect foarte posibil..cuplu spate pe dacie....simplu dar putin cam costisitor....mergi la dezmembrari,cauti un mini cooper grav avariat,modifici sau eventual skimbi capacul de la cutia de viteze(coverul la baliador),mergi pe primcipiul dacia 1304/1305 doar ca nu folosesti cuplul de la un papuc.este si greu si nu te bazezi pe el....daca iti pika ieftim un grup cu tot cu cardan de mini cooper esti calificat in cursa cu un BMW(NU SI CA PERFORMANTE DAR...)....am reusit performanta pe o dacie de BR...tipul a fost ft multumit...incearca si u....dar inainte de asta gaseste un super mecanic in asa ceva...;)...mult succes...
|
Quote:
Auzi.. Mini Cooper grav avariat. Adaugat ulterior : Mini Cooper nu are transmisia pe spate. |
Quote:
|
nimic nou
|
Quote:
ce dacie din br? |
|
Deci dacia aia nu are diferential si motor de dacie asta ii clar la oricine,iar faza cu tractorul va spun eu ca nu are cum sa traga matahala aia de tractor ii Universal 1010 DT 101cp si 4x4 dar vad ca la lasat sa il traga despre dacie bravo lui ca a reusit sa o modifice asa bine si sa aiba forta asa mare;)
|
Quote:
|
Dar ai vast ce gume are tractorul ca in palma aproape plus ca 4x4 nu ii cuplat din cate vad eu.Sa vina domnul cu dacia aia sa faca cu mine asa tot cu tractor deala si cum vrea el il las sa ma traga in jos in sus oricum.
|
nu mai am pozele ...am vazut-o in campulug (arges)
|
campulung*
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning