Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Super Nova (RED) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81330-super-nova-red.html)

AdY9005 08-12-08 20:35

Re: Super Nova (RED)

1 Attachment(s)
Foarte simpatica nova ta , ti-am facut si o semnatura ..... ;)

AG-20-MCA 09-12-08 14:58

merci pentru semnatura Ady:D
Ai PM:oops:

AG-20-MCA 21-12-08 10:19

19 Attachment(s)
cateva poze de la munte cu masinuta mea:D

Speed4U 21-12-08 13:34

frumoasa ,frumoase poze pe mateias la mausoleu;)

Relu_GTT 21-12-08 16:00

Ti-au ramas stergatoarele blocate intr-una din poze

AG-20-MCA 21-12-08 16:15

merci Speed
Stergatoarele au ramas asa pentru ca am oprit motoru si ele erau in functiune...si mi-a fost lene sa mai pun contactu iar:D

AlexRo 21-12-08 17:14

v ati distrat :)) bagabontilor .. stai asea ca vin in tara si io in cateva zile sa vezi show ce o sa fie :)) .. hai te pupa tata .. app a iesit bine cu folie imi place. . :D si grija ala .. adica aia ai puso pana sa plec io :P .. bafta ticule

adi.schumi_tm 21-12-08 17:15

Reusite pozele domnu' Alex.Nu incerci sa-i pui niste pleoape?i-ar schimba mult aspectul zic eu :d

AG-20-MCA 21-12-08 17:26

Vecinee te astept sa vi in tara cat mai repede sa mergem sa speriem muntii:twisted:
Adi am cautat ploape prin Arges da nu am gasit nimic... daca gasesc vreo oferta si imi plac le iau sigur;)

Bogyciu 24-12-08 16:55

Frumoasa masina, plange dupa un set de aparatori noroi, parca e neterminata asa... Am si eu o intrebare, folia pe luneta ai pus-o dintr-o bucata? Daca da, ai folosit pistol de aer cald? Este termocontractanta, adica ia forma lunetei? Eu tot de la Alfa Rom am folie dar pe luneta nu am reusit sa o pun fara bule... Poate ma ajuti cu un sfat... Bafta in continuare si Sarbatori cu bine!

AG-20-MCA 24-12-08 17:10

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1940051)
Frumoasa masina, plange dupa un set de aparatori noroi, parca e neterminata asa... Am si eu o intrebare, folia pe luneta ai pus-o dintr-o bucata? Daca da, ai folosit pistol de aer cald? Este termocontractanta, adica ia forma lunetei? Eu tot de la Alfa Rom am folie dar pe luneta nu am reusit sa o pun fara bule... Poate ma ajuti cu un sfat... Bafta in continuare si Sarbatori cu bine!

merci de parecieri, cu aparatorile am tot amanat pana au venit sarbatorile si acu nu prea mai am chef sa stau sa prind aparatori:D
In legatura cu folia , pe luneta e pusa din 3 bucati fara pistol cu aer cald decat cu apa cu sampon si rascheta de intins... nu stiu daca e termocontractanta.

Sarbatori Fericite si tie!

AG-20-MCA 28-12-08 22:55

7 Attachment(s)
Niste poze din seara asta de la munte:D
P.S. am vrut sa il iau si pe Alex PVA dar era ocupat... poate cu alta ocazie;)

bolidu' 30-12-08 17:28

imi pare rau ca nu am putut veni!poate alta data............

AlexRo 02-01-09 17:09

a fost frumos :( si mie imi pare rau ca nu a venit PVA u cu noi :(

AlexRo 10-01-09 04:35

4 Attachment(s)
Predeal 10 01 2009 .. pe la 3 dimineata.. s a intamplat o minunatie in timp ce veneam acasa. intr-o curba un idiot cu o skoda a intrat in larg sa se urce pe noi si sa l evitam am incalicat noi pe ditai gramada de zapada .. ne am agatat de un bustean .. era sa ne proptim intr-un Hotel..da Dumnezeu a avut grija sa nu fie chiar asea de rau ... oricum rezultatu .. Bara fata sparta un proiector .. radiatoru spart..momentan astea sunt constatarile facute la fata locului sa vedem maine cand schimbam bara si radiatoru ce a mai patit in afara de cele enumerate.. ca a fost destul de zguduita :rolleyes2 POZE :omfg:

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning