![]() |
Re: BMW rules...
nu ii m7 ci ii seria 7 cu pachet m adaptat pentru seria 7,pentru cei care vreau seria 7 in varianta cu un look mai sportiv,comprende?
|
Quote:
l`am vz azi... prima data am crezut ca e m5 :) ... tot vine aici la mine pe strada ...trage tipu de mashina..n`are mila de ea ... :) |
Ciky
Ai raspuns tu mai bine :) |
dupa parerea mea e total lipsit de gust sa "tunezi" o masina din clasa lux in stil sport
am vazut o gramada de tentative pe seria 7 si pe s class si au iesit... mai bine nu zic ca nu vreau ban :) de accea zic ca nici "M7"-le nu cred ca e foarte stralucit alea sunt masini care e bine sa le lucrezi finut nu sa le umpli de spoilere si de sigle M Pouah parerea mea.. 5-arul din poza e misto, imi plac jantele foarte mult |
Mai se poate lua pentru orice BMW de serie un M-Pachet si e cu gust si finut !
|
http://hem.bredband.net/b106671/Bild...8/IMG_0956.JPG
Asta este E38 cu Pachet M, nu e prea exagerat :) |
mai, poate nu cunosc eu bmw-ul prea bine dar din poza aia, inafara de jante, sa zicem, alte elemente diferite de 7-arul normal nu prea vad... :)
|
las ca e ca macar 1000 si ceva costa M Pachetul asa ca pe degeaba nu se cheltuie
|
1 Attachment(s)
..:) gusturile nu se discuta!Normal ca nu se da p spate toata lumea de la ea...nici nu ar avea farmec asa...:) Mie imi place foarte mult combinatia asta interesanta...
|
Cred si eu! Se voteaza...
|
sincer toata lumea bmw in sus bmw in jos...eu unu cred ca le prea ridica lumea in slavi sunt intradevar masini bune dar...e plin de ele...adica asta stie orice taran bmw si mercedes...de exemplu un audi rs4 combi si subliniez combi i-o da la un m3 de nu stie de el care se zice ca e modelul cel mai sportiv de la bmw
|
shtitzi de ce nu`mi plac bmw`urile shi mercedes`urile in general ... ?? ...pt.ca totzi boratzii (ma refer la rromi shi tzigani) ... cum pun mana pe ceva bani hopa ishi i`au cate un bmw sau mercedes....:???: ... bine...aici fac exceptzie ...aro`ul ... ptx`ul ..shi alte bmw`uri ... tunate cu gust ... :)
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
nu am dedus aia din primul tau post, sorry. o sa dau hip hopul mai incet la vara sa nu se auda prea tare ;) weekend placut va doresc |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning