Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 17-05-10 19:09

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3367721)
super meseriash a iesit ....:D:D:D:D

Inca nu a iesit, mai am de lucru la praguri/haion/laterale/capota/aripi/interior...aaa..da, si gume noi:)))))

FeS 19-05-10 15:09

Aceeasi modificare a grilei vroiam sa o fac si eu si chiar ma intrebam daca o sa dea bine...acum am unde sa vad cum da.
Imi place cum arata pana acum...astept finalul.

Antilles 19-05-10 16:54

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 3372828)
Aceeasi modificare a grilei vroiam sa o fac si eu si chiar ma intrebam daca o sa dea bine...acum am unde sa vad cum da.
Imi place cum arata pana acum...astept finalul.

O sa dea bine, parerea mea ca mai bine decat cu tot botul acoperit, terminam deja botul doar ca nu m-a lasat vremea, nu am avut nici un chef sa lucrez pe ploaia asta. Sper ca se indreapta de maine, sa trec la bandouri si faruri, iar in weekend sa fac ceva cu hayonul...desi nu prea am idee ce. Vreau neaparat sa termin pana pe 4 cu tot, 5-6 e tuning show la Alba Iulia si vreau sa particip.

RIcKO 20-05-10 09:56

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3373121)
O sa dea bine, parerea mea ca mai bine decat cu tot botul acoperit, terminam deja botul doar ca nu m-a lasat vremea, nu am avut nici un chef sa lucrez pe ploaia asta. Sper ca se indreapta de maine, sa trec la bandouri si faruri, iar in weekend sa fac ceva cu hayonul...desi nu prea am idee ce. Vreau neaparat sa termin pana pe 4 cu tot, 5-6 e tuning show la Alba Iulia si vreau sa particip.

inseamna ca ai bani......:D:D:D:D

Antilles 20-05-10 15:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3375030)
inseamna ca ai bani......:D:D:D:D

Bani? ce-s aia? aaaa..chestiile alea pe care le imprumut eu si dupaia le dau repede altora?:P

Antilles 06-06-10 20:35

4 Attachment(s)
Fata e gata, atat bara cat si prelungirea de aripi/capota peste faruri si grila.
S-au eliminat bandourile si semnalizarile, s-a mai lucrat cate ceva si la hayon, daca nu-mi mai vine ceva in minte o sa fie gata body work-ul in cateva zile (flirtez cu ideea de evazare, astfel incat sa intre roata sub caroserie).

Da, stiu, pragurile alea nu au ce cauta acolo, se va rezolva si asta.

tigermotorsport 06-06-10 21:40

Ma ce mutra agresiva ai. Las ca nici eu nu ma las:-D

Antilles 08-06-10 08:18

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3421150)
Ma ce mutra agresiva ai. Las ca nici eu nu ma las:-D

Tu esti TOB-ule? nu stiam cum cine am onoarea:))

19 ani? te credeam older:P

hai, fa TOB-u sa iesim la plimbare pana nu trece vara! (eu vorbesc)

tigermotorsport 08-06-10 10:39

Nu esti singurul:-D TOB-ul va fi gata odata cu vara... E un proiect mare;-)

Antilles 08-06-10 11:29

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3425380)
Nu esti singurul:-D TOB-ul va fi gata odata cu vara... E un proiect mare;-)

Si mie mi-au venit idei, ma gandesc acum la scos rotile inafara si umflat caroseria, scos evacuarile prin praguri in fata rotilor spate....asta inseamna flanse, tinichigerie la aripi (le vreau din tabla, e mult mai sigur decat fibra), inseamna eliminat tobele de acum si facut iarasi de la intermediara, problema-i ca nu sunt sigur cum pot sa fac cu zgomotul, odata ce anulez finala....

RIcKO 08-06-10 12:50

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3425509)
Si mie mi-au venit idei, ma gandesc acum la scos rotile inafara si umflat caroseria, scos evacuarile prin praguri in fata rotilor spate....asta inseamna flanse, tinichigerie la aripi (le vreau din tabla, e mult mai sigur decat fibra), inseamna eliminat tobele de acum si facut iarasi de la intermediara, problema-i ca nu sunt sigur cum pot sa fac cu zgomotul, odata ce anulez finala....

las-o mah ca e bine asa .....iar ai pitici pe creier?i ....cu tobe in praguri etc....evazeaz-o umpic si dai pace ......

P.S o data cu anularea tobei finale...o sa anulezi si talonul ...mmmuuuaaahhhaaahhaaaa :D:D

Antilles 08-06-10 13:11

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3425744)
las-o mah ca e bine asa .....iar ai pitici pe creier?i ....cu tobe in praguri etc....evazeaz-o umpic si dai pace ......

P.S o data cu anularea tobei finale...o sa anulezi si talonul ...mmmuuuaaahhhaaahhaaaa :D:D

Nuuuuu, trebuie sa fie bine!, vreau mai mult decat atat, daca reusesc sa fac evacuarile alea...le fac fara discutie, cat despre toba...se pot pune 2 mai mici....eventual de motocicleta:P

tigermotorsport 08-06-10 20:33

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3425792)
Nuuuuu, trebuie sa fie bine!, vreau mai mult decat atat, daca reusesc sa fac evacuarile alea...le fac fara discutie, cat despre toba...se pot pune 2 mai mici....eventual de motocicleta:P

Asta inseamna ca o sa-ti termini masina cand eu o sa ma chinuiesc sa pun inapoi motoru de-acuma sa-mi fac itp-u:-D

Antilles 17-06-10 11:21

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3426929)
Asta inseamna ca o sa-ti termini masina cand eu o sa ma chinuiesc sa pun inapoi motoru de-acuma sa-mi fac itp-u:-D

Mai vedem...motorul de ce sa-l schimbi ca sa-ti faci ITP-ul?! ce asta ce-l ai nu-i trecut in acte?!

tigermotorsport 17-06-10 17:36

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3447474)
Mai vedem...motorul de ce sa-l schimbi ca sa-ti faci ITP-ul?! ce asta ce-l ai nu-i trecut in acte?!

Ba da... Si ITP-ui proaspat.. Da ai uitat ca viitoru motor nu prea va fi omologabil? Cand mai mergi pe la hala?

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning