![]() |
Re: Ce ai face daca ai avea 1 milion de euro?
1 milion de euro hmmm.........
Faceam petreceri pana ajungeam la spital si cand ajungeam la spital cumparam si spitalu si faceam party si acolo xD |
Eu daca as avea un milion de euro nu v'as spune voua :twisted:
|
Quote:
Coca Cola este considerat cel mai notoriu brand la nivel mondial. Valoarea reala nu este usor de cuantificat deoarece elementele care il alcatuiesc exista doar in perceptia consumatorilor. O estimare aproximativa acorda acestui brand o valoare cuprinsa intre 1 si 2 MILIARDE de dolari.!! |
protv-u e cotat la 1 miliard euro dupa spusele lui DDDtv :) asa ca puteti cumpara actiuni :)
|
i-as investi in ceva...sa-mi vina mai multi:twisted: si mi-as face masina asa cum vreau eu si numai eu:dribble:
|
am tinut in mana 10 milioane de dolari !
in doua serviete , pe bune ! nu cred ca am voie sa spun aici pentru ce erau banii :lol: Trebuie sa mentionez ca-s musulman ! Sunt "caschetisti" care stau asa ":ihearu::ihearu:" pe 4Tuning.... daca as avea un milion de euro m-as duce pe o insula si nu as mai venii ! :D |
categoric mi-as lua masina care imi place...defapt masinile :D
si restul i-as investi in ceva ce are legatura cu masinile...o pista,ceva :D |
as cumpara un hotel mai micut in mamaia si dupa primul sezon estival mi-as lua rs4 break :D
|
in primul rand m'as face camatar si peste frate...8)
ca peste trebuie sa ai o masina smechera,nu?mi'as imbraca interiorul la dacie in plush mov..sau roz:confused2...mi'as trage un costum mov...sau roz:rolleyes2 si o palarie cu o pana mare ca sa ma respecte tarfele... si poate mi'as si eu acolo o mica grupare terorista...:evil_laug |
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning