![]() |
Re: 2,5 Normal aspirat din 1985..
cu cea mai mare placere..:) facem ..
|
3 Attachment(s)
azi a fost o zi mare ...am dus masina la bucuresti..drumul a fost fantastic ..m-au ajutat ciprian de la slatina ,alex ..si domnul sir KID:) au venit la mine am luat tot ce se poate lua sa facem treaba la masina ..chiulasa axa cu came supape tot la volan a fost alex..:) ..poze acum
|
Daca ai avea asa echipa mare si la reparat, cred ca in cateva ore ii dai de cap.
|
o sa fiu eu cu alex dar nu e bai mare o rezolvam dar ideea e ca nu ma grabesc o sa fac asa cum trebuie atent si cum vreau eu...o dam de cap oricum baieti au fost la inaltime
|
Auzi,da cu interioru ce ai mai facut,ai scimbat bordu sau l-ai lasat pe ala original?
|
proiectul a fost sistat..:) frigul m-a tinut in casa si plus ..singur nu prea am tragere de inima si a aparut defectiunea asta la o supapa care trebuie rezolvata
|
Marfa... acum avem un nou hobby... MRK! :)
|
2 Attachment(s)
s-a desfacut motorul ..se pare ca vinovate sunt niste cumsa le zic saibe :) din cap la supape fisurate ..cine stie despre ce vorbesc cred ca intelege..daca stie cineva de la ce sa imi spuna si mie...
|
daca te dai aiurea cu altii... si cu mine ciuca! ;))
|
Quote:
In orice caz lindsey ofera "saibele" alea in titaniu pt o rezistenta majora si greutate redusa,in general pt motoare turbo cu putere serioasa da n-ar strica sa-ti iei si tu un set,nu-s asa scumpe http://www.lindseyracing.com/LR/Porsche/LR-RET-TNM.html |
Quantity in Basket: None
Code: LR-RET-TNM Price: $125.00 Shipping Weight: 1.00 pounds super ieftine! 4 mil! yoy! cred ca unul din cele mai mici preturi pt porsche! |
Quote:
tine cont ca alea sunt in titaniu,alea standard sigur sunt mult mai ieftine sincer eu cred ca lindsey are preturi foarte bune |
Mai pune si 100 si ceva transportul....eu stiu ca am comandat diverse de la ei
|
Ultima data cand am verificat marimea si greutatea conteaza foarte mult,eu doar pt kitu de ambreiaj am platit cam cat zici tu si ala-i greu nu gluma.
Pt alea transportu si taxele nare cum sa fie mai mult de 50$,exagerat si asa. |
LR-RET-TNM TITANIUM VALVE RETAINERS 924S / 844 8v / 944T (#4)
each $125.00 Total: $1,000.00 nu va ambalati:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning