![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
nu nu nu iar ai inteles gresit...macheta e 1/24:D...rotile sunt 1/18...:D...am multe variante sa fac ce zici tu..din plastic topit , chit , tabla subtire , lemn , sarma cu material sintetic...dar prefer o parte cu poxilina cum ar fii panoul spate...iar plafonul + stalpii din plastic care il voi incalzii usor sa il modelez:D...am facut proba si iese bine...panourile laterale cred ca tot din poxilina...
|
aaa oki :) mai poti incerca , asta am citit pe alt forum , nu am incercat ...
Super Glue cu praf de creta sau Ipsos ( Ghips ) nu stiu cat de rezistente sunt ... eu voi incerca pe una din machetele mele cu una din metode , deoarece nu am cum sa fac din kit sau poxilina , sunt locuri mici :) |
in niciun caz ce ai zis tu...alea devin foarte casante...intre timp am gasit o bucata de plastic...
sa vad ce rezolv cu ea |
marfa ce faci tu acolo, cred ca la inceputu anului o sa iti dau si eu clio... :lol: vreau o suspensie sport, bad boy, clante astupate,haion drept, spoiler modificat, etc.
|
18 Attachment(s)
sper sa nu fie prea multe poze...:oops: nu am timp...scoala de soferi...scoala normala:))...va dati seama...dar ferrari si e36 vor fi terminate pana la sfarsitul lui martie ...pentru a le prezenta la romexpo...dupa care urmeaza hot roadul si cayenneul ...clioul mk1 e terminat(badboy si eleron ) dar ii lipsesc roti...si interior ...
|
ma asteptam la comentarii...ciudat:D...
|
sunt curios cum iese pisica....e un inceput promitator
|
Quote:
spor la treaba |
mersi...:D...pisica o am de la un prieten...sper sa fie cat mai repede gata..in weekend sper sa ii termin fata si aripile pe spate...
|
7 Attachment(s)
new sesion......pisicul va fi prezent la romexpo....
|
ai transformat corradoul in golf cumva?:)
|
in niciun caz...tocmai ce aplicasem poxilina sa dau forma haionului...si asteptam sa se usuce putin....asa se vede de sus...:D...sper sa termin si coradou...
|
dabia astept sa vad corradoul si pisica :D felicitari si bafta
|
8 Attachment(s)
si update....machetele o sa le vedeti la romexpo...la standul midnight racers...bine inteles langa masinile pe care le imita...nu sunt multumit de corrado pentru ca nu am piese pentru el cum ar fii :jante , haion , volan , scaune.....sper ca corrado sa fie gata vopsit...am uitat sa duc azi usile...si maine nu cred ca este timp..
|
ce scara e corradoul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning