![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.reliabilityindex.co.uk/to...41654810532304 30 Audi A4 47 BMW Z3 60 Audi A2 65 BMW 3 Series 88 Audi A3 89 BMW X5 si crede-ma,ca daca as avea bani mi-as lua toate modele sa le testez.deocamdata ... de la prietenii. |
Quote:
|
daca nu ar exista mercedes mi-as luat bmw, dar in nici un caz audi.
as prefera cu bucurie ceva luxos japonez ;) grupul vag mi se pare cea mai mare minciuna existenta in lumea auto!!!!! |
Acea minciuna include si unele marci ca Lamborghini, Porsche,Bugatti pe langa Seat, Skoda,Vw,Audi.
Cred ca vand destul de multe masini astia nu?? Presupun ca ar trebui sa stie ceva despre fiabilitate daca nu au dat inca faliment la numarul de masini pe care le vand. Daca ne luam dupa unii prieteni grupul VAG ar trebui sa fie ingropat de revenirile in service datorita proastei fiabilitati. |
Quote:
vb de adevaratul vag, nu de masini legendare, pe care vag-ul scris pe ele le rapeste din frumusete ci de seat, vw, audi, skoda |
Ferdinand Porsche a consacrat VW in caz ca nu stiai.
P.S. ai grija la limbaj te rog. Multumesc |
1 Attachment(s)
Eu stiam ca Porschele intentioneaza sa cumpere VW nu ca ar face parte din acest grup :D
Restul din pacate se includ, inclusiv Bentley . Exemplu, navigatia si clima de pe Gallardo. |
Quote:
Deci nu va mai luati de Audi ca iese urat de tot :D. |
cred ca 99% din bmw-isti conduc maxim un 320d ca sa nu zic de ursulete sau mitze ''a se citi pisicute'' si ei vorbesc de senzatiile ce ti le ofera un M sau un RS.whatever.asa sint de scarbit..... luativa ce va place.nu am vrut sa fiu mitocan dar din reviste,spoturi radio sau tv si fel de fel de emisiuni si eu pot spune multe.chiar cat de bun e un oltcit.scuze posesorilor de oltcit.
|
Quote:
Eu stiu ce masina conduci (felicitari) dar asta nu inseamna ca daca ai conduce masinile in cauza nu ar fi lesne de inteles ce masina e mai misto. Eu le-am condus si pot sa spun ca se poate face o diferenta. Nu am spus de Audi ca e naspa dar e mai misto BMW-ul si as recomanda si fanilor infocati Audi (Bluey, Cristy65, ZGB etc) sa faca testul. De fapt cam cu orice motorizare in parte. :) |
eu cred ca sa gresit putin .....faceti comparatiile doar in functie de performante si lasati designu si alte chestii pt ca astea tin de gusturi si nu o sa ajungeti niciodata la un consens ....parerea mea .....bafta
|
eu cred ca ati luat-o iarasi pe campii
detineti vreunul companiile bmw sau audi de sunteti ATAT de inversunati? mai aveti putin si va luati la injuraturi nu alta....parerea mea e ca ar fi cazul sa nu mai luati lucrurile atat de personal ca nu e cazul....nu ati inventat voi nici cercurile nici elicea :) fiecare e buna in felul ei propriu si personal |
Bineee... nu discutam despre design,desi nu ma pot abtine, audi`urile din ziua de azi chiar nu au nimic special,dar asta e doar parerea mea ..
a2`u e o frumusete rara... sa vorbim despre motorizari ? inafara de faptul ca daca apare Turbo pe M ca sa nu zic bi-turbo ... mai e nevoie de punctat ceva ? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning