![]() |
Fiti pe pace, o sa fie o gramada de participanti, chiar si din Bucuresti.
|
320i
din bucuresti io sunt prezent si semnez condica....voi fi acolo...pe 22 sebi cine mai vine din bucuresti......???? :twisted:
|
Re: 320i
Quote:
u la 15 ani cu ce participi? |
cu prezenta :)
|
are frasu un 320i ... :roll:
e un fel de purtator de cuvant ... mai stim noi .. . ;) |
Re:
Quote:
|
tu ce crezi ? vin sau nu ?
|
EvLSant0S..cred ca esti si tu purtator de cuvant la varsta pe care o ai :P .
Daca e asa as vrea si eu sa fiu in locul tau.Din pacate eu o sa stau pe margine :D heheh 8) |
ai senzatia ca eu particip ? sau de ce ai vrea sa fii in locul meu ?
chiar sunt curios ... daca Sebastian ... nu neaaparat mie .. ar da voie unui minor sa participe .. ca doar .. spatiul este inchiriat , automat .. oricine are voie sa participe .. Sebastian a spus-o cu manutzele lui :) Sebastian , un raspuns ceva ? se poate ? |
EvLSant0S,ma gandeam k si tu esti un fel de ''purtator de cuvant'' pt cineva si astfel ai fi avut parte si tu de o parte din distractie..adica o plimbarica cu masina ceva.De asta ziceam k as vrea sa fiu in locul tau..altfel nu :lol:
|
1 Attachment(s)
nu-s \"purtatorul de cuvant\" al nimanui .. insa mai am parte de .. \" distractie \" si de \"plimbari\" cu masina ..
ultima oara s-a intamplat la craiova si a fost ... fenomenal see ? |
heheh..tare!c sa zic?
eu am mers cu dacia cu o 100 la ora hhahahah :lol: :lol: :lol: as incepe sa povestesc dar as fi offtopic 8) oricum abi astept 22 octombrie.Sa dea Domnu vreme buna! :D |
iNCA LEGEA NU INTERZICE PARTICIPAREA MINORILOR LA ASTFEL DE ACTIVITATI, NOI CA ORGANIZATORI NU ADMITEM CEREM PENTRU SIGURANTA CAM TOT CE E NECESAR CAND CIRCULI PE DRUMURILE PUBLICE.
nU PERMITEM! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning