Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Golf 2 Biturbo de 650 CP (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/78946-golf-2-biturbo-650-cp.html)

vacaroz 18-06-08 12:29

Re: Golf 2 Biturbo de 650 CP

Quote:

Originally Posted by death_race (Post 1595733)
intradevar are sub capota o herghelie de CP dar parca nas da atatia bani p un golf 2...si inca cva una care isi permite o masina de 40.000 E nu si ar lua golf 2 sa fim realisti...la banii iistia ai o gramada variante asa ca...

la banii istia mi as lua un R32

cate masini mai gasesti de 650 cp la 40 000 euro? :D

DONU' 18-06-08 13:02

Quote:

Originally Posted by death_race (Post 1595733)
intradevar are sub capota o herghelie de CP dar parca nas da atatia bani p un golf 2...si inca cva una care isi permite o masina de 40.000 E nu si ar lua golf 2 sa fim realisti...la banii iistia ai o gramada variante asa ca...

la banii istia mi as lua un R32

Si ce mare combinatzie ai face?
Un R32 care isi ia o bataie crunta de la un Golf II cu acelasi motor dar bi-turbo, nu?
Un R32 nou costa in jur de 33000-35000 euro.
Daca ti-l iei pentru confort si nu pentru curse atunci e ok, dar Golf-ul asta II ti-l bate oricand si pe R32, bate si ImprezaWRX STi si alte BMW-uri si alte masini care se cred a fi tari. Sa fim seriosi...

getedoi 18-06-08 13:44

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1598408)
Si ce mare combinatzie ai face?
Un R32 care isi ia o bataie crunta de la un Golf II cu acelasi motor dar bi-turbo, nu?
Un R32 nou costa in jur de 33000-35000 euro.
Daca ti-l iei pentru confort si nu pentru curse atunci e ok, dar Golf-ul asta II ti-l bate oricand si pe R32, bate si ImprezaWRX STi si alte BMW-uri si alte masini care se cred a fi tari. Sa fim seriosi...

nu te ambala. eu zic ca are oarecare dreptate omul. R32 ii un compromis ok. ca hai sa fim seriosi, daca nu era un golf 2, putea fi orice alta coaja cu motor biturbo probabil tot in limita a 40k (fac estimari, ca nu ma pricep :mrgreen:). deci daca vrei masina de curse -punct- atunci ai o groaza de variante. altfel as subscrie si eu la R32 :mrgreen:

kenwoodboss 18-06-08 14:37

crima masina :X

no limits design 19-06-08 07:35

multi caluti pentru o masina mica

vacaroz 19-06-08 08:01

cred ca sa ales caroseria de golf 2 pt ca e mult mai usoara, asa putea ramane direct la golf VI, V

apache 20-06-08 14:10

ramai la golf 6??

scturoag 11-12-08 09:33

cu una de asta te-ai imbogatzi la curse :)) vad astia masina amarata ... se baga astia cu M3-urile cu S4 cu S5 siguri 100% pe ei k o sa te faca la o liniutza ... si apoi sa le dai ceatza la totzi cu buburuza asta :)) :))

carutasu 11-12-08 21:56

Ma indoiesc sa fie prea multi ignoranti care sa nu isi dea seama ca daca ii provoci cu macheta asta nu ar fi ceva dubios.Si totusi nici nu m-as gandi sa dau 40 de mii pe ea.Daca faci intr-adevar intreceri de liniute (desi as pune pariu ca multi nici asta n-ar face, ar folosi-o doar pentru "liniute" de la semafoare)...bun, si in afara de asta???Iti mai ei o alta masina in care sa te poti deplasa omeneste?Pentru o liniuta sau 2 pe luna sa dai 40 de mii...Nu zic ca nu sunt destui care isi prepara masini special pentru asa ceva, dar ma indoiesc ca ajung la suma asta, cu exceptia cate unui 350Z de exemplu, unei Type R, care oricum per ansamblu sunt cu totul alta mancare de peste.Ma rog...pareri personale.

iulian.ghetto 11-12-08 22:05

e din Germania.. foarte tare!!!

roby wws 11-12-08 22:31

frate ce alta placere mai mare decat sa mergi calm numai pe banda a doua si cum apare in spatele tau o masina de zeci de mii de euro si cu nu stiu cati caii putere(M-uri;WRX-uri;STI-uri;AMG-uri;Rs-uri;etc)cu flash-uri si clacxoane;si tu in aceiasi ritm calm sa dai o treapta inferioara si sa calci acceleratia si pur si simplu sa dispari intr-o secunda si sa nu lasi in urma decat zgomotul celor 2 turbine si o fatza uimita a grabitului care dadea ce nebunu cu flash....aaaaaaaaa...da.....ce sentiment ce satisfactie....ce viatza
de unde imi iau si yo una:-p

bodyspeed 13-12-08 20:49

Un asemnea golf, pardon doar la 1/2 din valuare calutilor in jur de 300 max .. si este doar turbo :D este pe strazile Craiovei , este un golf 2 syncro turbo... inca nu l-am vazut in actiune ,a fost si vremea proasta ..dar spre primavara sper sa il vad ...;)
Sa revin la topic... super bestie, eu unu as opta pentru pentru un mk 2 cu motor de r32.. decat un golf 5 cu R32 ...:???:, desi imi place mk 1 :oops:

DragosT 13-12-08 21:47

Unui proprietar de BMW diesel, ba chiar si de Logan, ii poate fi iertata greseala de a avea impresii de "comportament sport" la masina lui. Golful asta insa nici nu poate visa la confort, curbe, drumuri lungi ori consum. Pentru o masina strict de linii si street legal este de apreciat si... cam atat. Aprecierea pretului este cam nerealista. Daca toate piesele utilizate sunt street legal si chiar de top, tot nu se justifica. Daca are componente "profi", e chiar ieftina, dar nefiabila.
Am impresia insa ca este opera unei firme de profil, iar mesajul "uite ce poate o masina ca a ta, chiar daca motorul nu are nicio legatura", caz in care nu ma mai intereseaza deloc.
Oricum, nu vad rostul de umple de balegar un Ferrari doar pentru a vedea uimirea celor de la spalatorie cand dau cu jetul de apa pe ea. Cat despre transplant... nu mai e masina. E Kit-Car simplu si meritul major e de a insuraba piulite.

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning