![]() |
@ mr.nice: dca chiar ai facut asa,bv
@speeder: de iubit,poate ca toti am iubit(mai mult sau mai putin) dar io zic ca e cam devreme sa ne gandim la iubirea vietii la 16-17 ani |
primul sarut... intr-o tabara la munte, treceam a 8-a... a inceput in a 2-a zi de tabara, cu o fata mai mare decat mine cu vre-un an, cam uratica, dar nu mai conta asta... si am continuat in fiecare zi, inca 10 zile :lol: :lol:
|
si.. nimic, nimic? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
dar nici nu ti-ar fi stricat :lol:
|
regret: faptul ca de fiecare data cand dau de o tipa dragutza nu imi vine in minte 'sa ne combinam', ci doar a doua zi imi dau seama: ba da bine era sa fi vorbit cu aia, poate iesea ceva.
regret: ca am dat de specimene care pur si simplu fac de rusine sexul feminin |
dezvolta, prin ce anume fac de rusine ....
? |
Quote:
|
cred ca daca ar sta cineva sa scrie mai toate intamplarile petrecute cu fete....cred ca ar scrie 4 zile non-stop
|
Re:
Quote:
P.S. : primul \"pupic\" (adik atingere de buze) in cls a IV cu o tampita..si dupaia s-a pus ploaia si a trebuit sa fac pe gentilmanul si sa-i dau geaca mea :x ...a durat :roll: ...let me think....cred ca 6 zile \"relatia\" si pe vremea aia nu aveam permis , deci nu puteam sa-i leg de masina :lol: :lol: |
io cred ca totusi reactia ta e cam dura
mai bine ii lasi sa-si faca treaba pt ca daca ea te insala,nu e fata serioasa asa ca nu se merita sa te obosesti s-o legi de masina.mai arzi si benzina ca fraieru prin orash cum ziceai ii lasi sa se \"manance\" unu pe altu,dar totusi un GRANDUOS \"hai siktir\" tot tre sa-i spui dasr cam atat |
Bre' toata lumea se arde la un moment dat cu gagicile...daca stai sa te razbuni nu rezolvi nimic...asa (cum spunea si NeedBrain) un hai sictir ... chiar e potrivit...
Acum, pana mea, stiu ca e posibil sa rada lumea de mine, da' nici ca am experienta foarte mare cu gagicile...da' am avut o \"prietena\" (ca sa nu ii zic curva) care era in acelasi timp cu 5 insi...eu fiind unul printre ei... Culmea...cand am vrut sa o fugaresc prin parcare (if u kno what i mean), a zis ca nu vrea ca nu e pregatita moral...iar dupa o saptamana aflu ca se fugarise cu altu'...ce plm? la ala a fost pregatita ??? Atunci eram orb de furie si imi venea sa o dau cu capu' de toti peretii... Acum am luat decizia de a nu mai pune suflet(cel putin prea curand) ca nu merita....mai ales la pustoaicele de 18 ani :D |
lol esjti tare red ... cika deodata cu 5 :lol: pm cu cine te combini si tu ... si ai mai pus si suflet zici :roll: ... mnoh shit happens din pacate ...
primul sarut la mine ... hmz ... in gradinitza :D adik pe la 6 ani :D |
Re:
Quote:
asta va invatau pe voi la gradinita ... :lol: :lol: :lol: Rusine :D :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning