Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

SEBASTIAN 08-09-05 14:17

Stiind ca lumea e sensibila am sa dau sensul in care am folosit cuvantul stupid - Care este lipsit de logică; fără rost; absurd; inept; alogic; aberant

SEBASTIAN 08-09-05 14:21

Jigniri

Terminati cu jignirile!!!

Va rog sa nu va mai jigniti si certati intre voi, daca totusi vreti sa o faceti eu ma ofer drept tinta ca vad ca asta va satisface.
Injurati la adresa mea, e liber nu se supara nimeni, aratati tot ce vreti voi!
Eu am initiat acest proiect imi asum toate riscurile.

Multumesc de intelegere!

andreitentean 08-09-05 14:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JKV\"
Draga Andrei, deja IAR te dai in diverse cu mine si nu e frumos. In caz nu VREI sa citesti TOT postul meu, iti pot scrie INCA O DATA:

(Acest post reprezinta o parerea personala SI NU O POZITIE oficiala a clubului Midnight Racers sau a filialei Ploiesti a aceluiasi club).

Te rog frumos sa nu fii TU cel ce INCEARCA sa ma traga la raspundere.

Si imi pare rau sa te anunt, dar in MR relatiile Presedintelui clubului cu membrii sai (desi nu sunt un simplu membru) nu sunt de stapan-caine.

Te rog frumos, sa te gandesti destul de bine ce scrii. Eu nu cred ca mi te-am adresat. Nici direct si nici indirect. Voi considera parerile cat si amenintarile tale telefonice, NULE! Daca ai ceva cu mine, da-mi pe pm.

Inca o data spun: PE ACEST TOPIC AM POSTAT CA SIMPLU MEMBRU 4TUNING. PARERILE MELE NU AU NICI O LEGATURA CU POZITIA CLUBULUI DIN CARE FAC PARTE VIS-A-VIS DE ACEST SUBIECT! VA ROG NU MAI INTERPRETATI!

da

Bebe 08-09-05 14:25

Re:

[quote=\"JKV\"]Dragi membri ai forumului 4tuning. Voi asta nu intelegeti. Sebastian pierde teren: A primit o lovitura in momentul in care Florian s-a impacat cu Micutzu si masinile la cursele LR s-au imputinat. A mai primit inca o lovitura si mai grea, cand Florian s-a retras din NSL CR si implicit din cursele legale. A mai primit INCA o lovitura la intalnirea pe care a gazduit-o acum 2 seri in P-ta Constitutiei referitoare la echipa fantastica pe care vrea s-o intruneasca.

]

Am rugamintea sa stai un pic si sa citesti ceea ce ai scris aici, doar in bucatica asta pe care am extras-o din post-ul tau. Cred ca nu Sebastian a primit o lovitura, cred ca voi, cei care n-ati fost ati primit-o. Voi ati inteles gresit. Cred ca dovada mai mare de dorinta de a sustine si promova liniutele nu s-a demonstrat, trecand peste discutii care au fost, peste conflicte si alte inconveniente. Lovitura repet, nu a luat-o Sebastian, poate ca unii sunt doar sustinatori verbali ai liniutelor, care se folosesc de asta pentru a impresiona vreo domnisoara singuratica ratacita prin fata unei discoteci, ca doar e cool sa te tragi cu masina, pericol, adrenalina...reteta succesului ce sa mai....

SEBASTIAN 08-09-05 14:25

propunere

In loc de critici poate ca ar fi bine sa discutam care sunt masinile care ne reprezinta, care sunt cele mai rapide cum le imperechem la start...
Nu vi se pare mai logic asa?

andreitentean 08-09-05 14:37

Ba da e mult mai logic.
De fapt de asta este global.
ne trebuie un diesel tractiune fata foarte tare si un 1600 super grav.

bogdan_kwx 08-09-05 14:37

si cum facem sa vedem care sunt mai rapide? ne dam intre noi? :twisted:

andreitentean 08-09-05 14:41

daca nu stim deja ne dam sa vedem care este nr1

SEBASTIAN 08-09-05 14:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
si cum facem sa vedem care sunt mai rapide? ne dam intre noi? :twisted:

Ar fi o solutie asta.
Vom incerca sa fie bine iar in unele situatii posibil sa fim si subiectivi in favoarea imaginii.

JKV 08-09-05 14:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bebe\"
In primul rand salut pe toata lumea, nu am mai intrat pe forum de ceva vreme.Vad aceeasi pozitie ostila fata de Sebastian si de afirmatiile sale, ceea ce atrage dupa sine si o pozitie ostila fata de Legal Racing. Doar in ultimele post-uri vad aceasta atitudine din partea unor asa zisi pasionati ai automobilelor, care nu fac altceva decat sa se uite in curtea vecinului, unde capra e mai frumoasa si iarba e mai verde. Daca vreunul dintre cei care vin si critica propunerea lui Sebastian a avut ceva de demonstrat in trecut, cred ca as fi remarcat. Cate curse ati castigat distinsilor? Cu ce masini? La ce grupe? Fiecare isi apara orgoliul in felul lui. Cred ca atat Sebastian cat si Andrei Tentean - initiatorii acestei provocari- au demonstrat de cativa ani incoace ca au o reputatie de aparat, respectiv un orgoliu. Incercati sa intelegi latura competitionala din interiorul fiecaruia dintre noi.
Nu-mi spuneti ca la semafor, daca il faceti pe unul cu o masina mai tare decat a voastra, nu va creste pipota in voi. Si daca la urmatorul semafor ala te face un putzar, nu te deranjeaza? Poate ca da, poate ca ba. depinde de inzestrare. :wink:
Intelegeti ca este doar o provocare, poate se va concretiza.Ce se doreste? Sa vedem cine este in fata pe 400m. Liniutarul sau \"pilotul\"?Asta e tot! Nu va mai bagati in speculatii care nu conduc la nimc bun. Multumesc.

Cel mai on-topic post pana acum.

bogdan_kwx 08-09-05 14:47

cite tre sa fie? 10? propune ti voi liderii de cluburi dupa parerea voastra care sa fie si apoi mai auzim si alte pareri

Bebe 08-09-05 14:47

Pentru cei care sunt deranjati ca acest topic este \"global\", vreau sa ii intreb in primul rand de ce? Stiti pe ce site sunteti? Pe unul pe care cica se promoveaza liniutele in tara asta, fie ca-s in timisoara, oradea, arad, cluj, constanta, iasi, suceava, bucuresti. O confruntare directa cu 'pilotii' a fost probabil considerata importanta de catre administratorii site-ului. Daca vreti discutii despre altceva, mai sunt si site-uri de raliuri, de formula 1, kart, dtm, etc.

SEBASTIAN 08-09-05 14:50

Posibil sa selectam nu numai nr 1, poate 1,2 si 3.
Vedewm incercam negociem.

JKV 08-09-05 14:53

Da Sebastian, poate ai dreptate. Poate ar trebui sa ne unim \"liniutzarii\". Dar cum ai pus tu problema la inceput si la cum ai moderat topicul pana acum nu asta se intelege. Eu (ca sa nu generalizez) nu prea mai am incredere in actiunile tale. De ce? Pentru ca tot ce ai facut in ultima vreme, ai facut cu niste misculatii formidabile. Si multe actiuni ale tale au lasat un aer foarte misterios si un gust amar.

Despre fetze, nici eu nu pot spune ca ma dau in vant dupa cele din conducerea LR. Dar mi-am pastrat respectul fata de voi si nu ne-am tras de sireturi. Dupa cum bine ai vazut, cu fiecare ocazie cu care ne-am intalnit, ti-am intins mana si am facut minimul de conversatie de politete. Asta imi doresc si pe viitor. Asa ca........bafta....o sa ai nevoie!

Bebe 08-09-05 14:53

Pt JKV:

Nu am nimic personal cu tine, nu te cunosc , nu ma cunosti. Am mai scris si pana acum cateva lucruri referitoare la Legal Racing. Nu confundati imaginea Legal Racing cu persoana lui Sebastian. Aveti ceva cu el, spuneti-o lui. NU va luati de un eveniment care ii incurajeaza pe amatorii de liniute.
Sper ca de data asta sa ma intelegeti. :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning