Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   \"Ryders\" for women drivers ! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7765-ryders-for-women-drivers.html)

flaviutza 07-12-05 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
ia sa intervina si elementul negativ in discutie... :lol:
carmencita, am o curiozitate... spuneai ca nu multi barbati se tin dupa o femeie daca isi doresc doar o aventura... : asta e un lucru rau sau un lucru bun? sau simplu fapt ca isi doresc doar o aventura e un lucru rau? intrebarea e si pentru flaviutza...
si inca o chestie: de ce blamati sexul \"just for fun\"?
sexul e un lucru extraordinar, e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om. de ce sa ne ascundem dupa deget?
baietilor le place sexul, fetelor le place sexul, tuturor ne place, doar ca ipocrizia ne face sa spunem ca nu ne-am dori asta decat in anumite conditii, ca trebuie diverse declaratii, cadouri(simbolice sau nu) & stuff...
singurul lucru necesar e potrivirea celor doi, daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda, nu e un lucru rau ca vor sa faca dragoste.
foarte bine, sa faca, ele nu sunt curve, si nici ei niste porci doar pentru ca doresc sa faca sex.
sa nu ne impiedicam in prejudecati inutile.
stiu ca suntem total off-topic, dar as vrea sa-mi dati un raspuns.
inca o rugaminte, inainte sa tastati, opriti-va doua secunde, scoate-ti din minte ideile preconcepute, ganditi-va la ce ar fi daca... si apoi raspundeti-mi.
eu cel putin pot sa va asigur ca nu interpretez raspunsul in nici un mod.

1pt. mine tot acelasi lucru daca un baiat se tine dupa o fata mult sau putin pt. o aventura doar ca unu are mai multa rabdare ca altu sau e mai perseverent din fire,capricios cum vrei sai spui
2.\"sexul, tuturor ne place, doar ca ipocrizia ne face sa spunem ca nu ne-am dori asta decat in anumite conditii, ca trebuie diverse declaratii, cadouri(simbolice sau nu) & stuff...
singurul lucru necesar e potrivirea celor doi, daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda, nu e un lucru rau ca vor sa faca dragoste\"
te aprob 100% :tetter: :peace: :love:

raspuns nr.2 si la ce a zis EvlSantos ca m-am ars,NU M_AM ARS! de ce oare.... ?

flaviutza 07-12-05 13:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Da... pot sa zic ca si eu am stat dupa ceva femei, le ofeream acele lucruri deosebite de care zice Carmen.. lucruri ca sa ma scoata din perimetrul \"turmei\"... si vrei sa stii rezultatul? Am picat de prost... cand fata vede un astfel de baiat il ia drept prost si ea se crede cea mai desteapta, ca vai domne ce il fraieresc pe asta. Din pacate pt ele.. nu a fost cazul meu, la mine totul e bine si frumos pana mi se pune pata.. cand mi s-a pus ma schimb radical... si vine pe urma fata si imi zice ca sunt un porc, ca ea nu ma cunostea asa si bla bla... Bineinteles ca urmeaza despartirea..

So.. baietii finutzi sunt prosti... iar ceilalti sunt porci. Ce mai stati cu noi atunci? :lol: :lol:

Pai cam asa mi se intampla mie...fac totul sa fie Ok si ei ma iau de fraiera... nu prea mai stii cum sa procedezi in ziua de azi poate tine si de noroc....
Vorbeam zilele asta cu o prietena si i-am zis ca poate sunt blestemata... (desi nu cred in vraji dar... cine stie). Asta pe fundamentul unei mari dileme ale mele si adica :am o vecina semihandi,ca si comportament si urataaaaaa rau,e gen Dexter la fizic dar in varianta feminina si nu grasa ci slaba rauuuu(nu poarta fuste ca are niste ramashitze de picioare iar sus e platfus). Are strungareatza si poarta ochelarii cu dioptrii -12 deci imaginatziva.... pe langa asta un temperament.... nici nu stiu cum sa o descriu,v-am zis semihandi. Ei fratilor tin sa va spun ca are un succes la barbatii de speriat mi-e si greu sa dau detalii,primeste banii de la unu doar asa ,fara servicii de care va ganditi,o suna si 3,4 pe zi,vin sa o ceara la masa acasa,si multi oameni normali,bazati etc. si ea VIRGINA,ma rog pana acu nu demult iar varsta ... 22.
Ce sa mai zic cu un astfel de caz...

sil4tuning 07-12-05 13:24

ai vrea sa primesti si tu bani degeaba ? :roll:
du-te la alta masa SAU munceste :!: :lol: sau sufla in alt fluier :evil:
:roll: :idea:

flaviutza 07-12-05 13:44

nu ai inteles deloc mesaju,eu vorbeam de succes la barbati nu de bani sau alte chestii materiale

B|shOp-VR6 07-12-05 14:04

O avea succes la barbati.. dar dak ea e un fel de Dexter feminin si ceilalti sunt un fel de DeeDee masculin.. atunci nu ma mira nimic :lol: :lol:

EvLSant0S 07-12-05 14:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"

corect, my bad , te-a ars , plm
sunteti vai de capu` vostru , nici voi nu stiti ce vreti .. (wimin)

sil4tuning 07-12-05 14:21

radule :lol: incerc sa tin la silueta mea si tu ce faci ma aicea ? :lol:
ma stric la burta :roll: :lol:

PTC 07-12-05 14:25

Discutia pe aici devine din ce in ce mai interesanta :)

Gabi 07-12-05 14:33

Carmen: ma bucur ca, cred eu, ai trecut peste !

flavia: din fericire pentru mine si intestinele mele, nu consum (fara vrajeala) energizante. Ma bucur, totusi, ca tu stii ce contin ele :)

De ce scrieti, fratilor, atat de mult ? Eu citesc mai greu si acum chiar nu am timp :( Revin mai tarziu cu un mesaj complet.

flaviutza 07-12-05 14:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"

corect, my bad , te-a ars , plm
sunteti vai de capu` vostru , nici voi nu stiti ce vreti .. (wimin)

pai daca asta-i limaju atunci pot spune ca si eu l-am ars,ce naiba tu te arzi singur ?.... bine poate din cand in cand ca si eu recunosc.... :lol: :lol: :lol:

sil4tuning 07-12-05 14:40

GOD flavii ....santos e minor ...ce tot zici tu acolo ?> :lol:
zici ca te arzi singura ? :roll: :P la aragaz ?> sau la ''aparate mecanice'' ?

flaviutza 07-12-05 14:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
asa faci ?
halal mama ...
:)
}{

oricum e un topic .. greu de tinut in viata ..

zi de zi ii schimbam perfuzia,il tinem la aparat de respirat artificial......e greu,numa' medicamentele cat ne costa :wink:

Quote:

Originally Posted by \"PTC\"
Discutia pe aici devine din ce in ce mai interesanta :)

:twisted: :twisted: :twisted:

flaviutza 07-12-05 14:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
GOD flavii ....santos e minor ...ce tot zici tu acolo ?> :lol:

:suspiciou cunoscatorii stiu

sil4tuning 07-12-05 14:47

eu sunt major :roll: si nici cunoscator nu sunt ..poti sa ne raspunzi tuturor aicea la ce te referi ? :roll: pls :P :lol:

flaviutza 07-12-05 14:53

Nu,nu vreau.

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning