Re:
Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
ia sa intervina si elementul negativ in discutie... :lol:
carmencita, am o curiozitate... spuneai ca nu multi barbati se tin dupa o femeie daca isi doresc doar o aventura... : asta e un lucru rau sau un lucru bun? sau simplu fapt ca isi doresc doar o aventura e un lucru rau? intrebarea e si pentru flaviutza...
si inca o chestie: de ce blamati sexul \"just for fun\"?
sexul e un lucru extraordinar, e cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om. de ce sa ne ascundem dupa deget?
baietilor le place sexul, fetelor le place sexul, tuturor ne place, doar ca ipocrizia ne face sa spunem ca nu ne-am dori asta decat in anumite conditii, ca trebuie diverse declaratii, cadouri(simbolice sau nu) & stuff...
singurul lucru necesar e potrivirea celor doi, daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda, nu e un lucru rau ca vor sa faca dragoste.
foarte bine, sa faca, ele nu sunt curve, si nici ei niste porci doar pentru ca doresc sa faca sex.
sa nu ne impiedicam in prejudecati inutile.
stiu ca suntem total off-topic, dar as vrea sa-mi dati un raspuns.
inca o rugaminte, inainte sa tastati, opriti-va doua secunde, scoate-ti din minte ideile preconcepute, ganditi-va la ce ar fi daca... si apoi raspundeti-mi.
eu cel putin pot sa va asigur ca nu interpretez raspunsul in nici un mod.
|
1pt. mine tot acelasi lucru daca un baiat se tine dupa o fata mult sau putin pt. o aventura doar ca unu are mai multa rabdare ca altu sau e mai perseverent din fire,capricios cum vrei sai spui
2.\"sexul, tuturor ne place, doar ca ipocrizia ne face sa spunem ca nu ne-am dori asta decat in anumite conditii, ca trebuie diverse declaratii, cadouri(simbolice sau nu) & stuff...
singurul lucru necesar e potrivirea celor doi, daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda, nu e un lucru rau ca vor sa faca dragoste\"
te aprob 100% :tetter: :peace: :love:
raspuns nr.2 si la ce a zis EvlSantos ca m-am ars,NU M_AM ARS! de ce oare.... ?
|