![]() |
Re: Ferrari California GT
frumoasa ... normal doar e un ferrari , dar ce nu prea imi place este ca stopurile nu-s 4 ci 2 :( ..... da merge si asa pentru ca e un ferrari , iar interiorul e super frumos
|
cum adica pt ca e un ferrari?
"normal doar e un ferrari" "merge si-asa pt ca e ferrari" adica? ce daca e ferrari merita cumparat? mie personal NU-MI PLACE! este o copie mai mult decat fidela a corvette-ului! Stii masina aia chinezeasca de seamana cu BMW X5? :) cam asa vad si eu ferrari! in aceeasi postura! |
e ff frumoasa dar parca nu are unicitatea a lui F430 .... dar cred ca o sa coste si mai putin :?: ??...oricum am mai zis e F FRUMOS.
|
Chiar frumoasa
|
Quote:
|
Foarte reusita masina! Mi se pare cel mai frumos Ferrari ,foarte reusit si interiorul,per total extraordinara!
|
da, imi place interiorul enorm de mult, mai ales combinatia asta de culori si faina indeea de a o poza pe trecere :D
|
stopurile dau mai mult spre ford GT decat spre un ferrari
|
Quote:
|
Quote:
Oricum....nu stiu cat de reusit este modelul tinand cont ca Designerul-Sef s-a implicat cam mult in proiect (Donato Coco care a "desenat" marea majoritate a hidoaselor modele Citroen) dar vad ca rezultatul e adulat de "fartatii" intrale creionatului . Oricum mie unuia imi pare un model Ferrari reusit....cu mult peste rivali la capitolul look .... |
Quote:
|
nu, sunt doua modele diferite care se adreseaza unor clienti total diferiti, eu asa stiam si mi se pare normal din moment ce nu prea au nimic in comun cele doua masini, nu cred ca un potential client de 430 ar cumpara california sau invers
|
Sincer, nu stiu cu ce sa incep: nu am cuvinte, ma uit de 30 de min la aceleasi poze si sunt coplesit de frumusete, rafinament, modernism, confort, tot.
e perfecta, nu i-am gasit nimic de rau, e prea de tot, nu stiu, e masina perfecta. chiar cred ca mai mult, ca masina perfecta e BUGATTI, deci FENOMENUL asta rosu, ca altfel nu am cum sa-i zic, e perfectiunea, e ceva de nedescris .cred ca vor trece 10000 de ani pane se va scoate ceva sa-i inlocuiasca acest Fenomen de masina!! |
are niste forme frumoase rau...in plus si interiorul e incredibil...un alt ferrari de exceptie...:X:X
|
Eu unul nu m-as urca intr-o masina care arata asa, sincer...din fata e mult prea dragalasa si rotunjita, nu emana nici un fel de agresivitate, iar spatele e de o hidosenie fara margini (de departe cel mai oribil spate pe care l-am vazut vreodata pe o masina de serie)..
Ce-mi place la ea insa e profilul (mai ales cu acoperisul pus), interiorul (absolut superb!), acoperisul rigid escamotabil, transmisia dual-clutch, motorul si in general tot ce tine de partea tehnica :D O adevarata bijuterie pe roti (dpdv tehnic repet), ca si concept e fenomenala, pacat de caroseria in stil "Barbie" ! Sau ma rog, o parte din ea, pentru ca dupa cum am zis din profil chiar imi place cum arata. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning