Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari California GT (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77598-ferrari-california-gt.html)

adrian_tl30 17-07-08 13:34

Re: Ferrari California GT

frumoasa ... normal doar e un ferrari , dar ce nu prea imi place este ca stopurile nu-s 4 ci 2 :( ..... da merge si asa pentru ca e un ferrari , iar interiorul e super frumos

dolb 17-07-08 13:36

cum adica pt ca e un ferrari?

"normal doar e un ferrari"

"merge si-asa pt ca e ferrari"

adica? ce daca e ferrari merita cumparat? mie personal NU-MI PLACE! este o copie mai mult decat fidela a corvette-ului! Stii masina aia chinezeasca de seamana cu BMW X5? :) cam asa vad si eu ferrari! in aceeasi postura!

Marius_mym89 17-07-08 13:44

e ff frumoasa dar parca nu are unicitatea a lui F430 .... dar cred ca o sa coste si mai putin :?: ??...oricum am mai zis e F FRUMOS.

AAAAK 17-07-08 14:01

Chiar frumoasa

getedoi 17-07-08 14:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1650232)

adica? ce daca e ferrari merita cumparat? mie personal NU-MI PLACE! este o copie mai mult decat fidela a corvette-ului! Stii masina aia chinezeasca de seamana cu BMW X5? :) cam asa vad si eu ferrari! in aceeasi postura!

am apucat ziua in care ferrari este bagata in aceeasi oala cu chang-liang. cine s-ar fi gandit ca vine asa iute...:lol::lol:

Cypos 17-07-08 14:44

Foarte reusita masina! Mi se pare cel mai frumos Ferrari ,foarte reusit si interiorul,per total extraordinara!

VWluci 17-07-08 15:12

da, imi place interiorul enorm de mult, mai ales combinatia asta de culori si faina indeea de a o poza pe trecere :D

SKR* 17-07-08 15:57

stopurile dau mai mult spre ford GT decat spre un ferrari

dogy_10 17-07-08 16:48

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1650240)
e ff frumoasa dar parca nu are unicitatea a lui F430 .... dar cred ca o sa coste si mai putin :?: ??...oricum am mai zis e F FRUMOS.

ce legatura are f430 cu asta, sunt doua masini total diferite, imi place foarte tare masina asta si o vad ca si o masina care sa vrea folosita zilnic, adica are un interior comod, un portbagaj in care mai poti arunca 2-3 plase cu cumparaturi de la nush ce magazin de fitze..... si nu cred ca ferrari va ajunge vre-o data sa copieze un chevy.....cred ca masina asta e 10 clase peste corvet, nu se poate compara

Prestige 17-07-08 16:56

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1650232)

Trebuie sa te fortezi serios sa-ti aduca California cu 'Vett-ul......in afara de dispunerea tipica modelului din 57 (dupa care s-ar fi putut inspira mai degraba Chevrolet )
Oricum....nu stiu cat de reusit este modelul tinand cont ca Designerul-Sef s-a implicat cam mult in proiect (Donato Coco care a "desenat" marea majoritate a hidoaselor modele Citroen) dar vad ca rezultatul e adulat de "fartatii" intrale creionatului .
Oricum mie unuia imi pare un model Ferrari reusit....cu mult peste rivali la capitolul look ....

getedoi 17-07-08 17:19

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1650581)
ce legatura are f430 cu asta, sunt doua masini total diferite, imi place foarte tare masina asta si o vad ca si o masina care sa vrea folosita zilnic, adica are un interior comod, un portbagaj in care mai poti arunca 2-3 plase cu cumparaturi de la nush ce magazin de fitze..... si nu cred ca ferrari va ajunge vre-o data sa copieze un chevy.....cred ca masina asta e 10 clase peste corvet, nu se poate compara

nu o sa fie cumva succesorul lui 430 (nu neaparat succesor cat alta masina pt aceeasi piata)? eu asa stiam...

dogy_10 17-07-08 18:00

nu, sunt doua modele diferite care se adreseaza unor clienti total diferiti, eu asa stiam si mi se pare normal din moment ce nu prea au nimic in comun cele doua masini, nu cred ca un potential client de 430 ar cumpara california sau invers

foss 17-07-08 21:21

Sincer, nu stiu cu ce sa incep: nu am cuvinte, ma uit de 30 de min la aceleasi poze si sunt coplesit de frumusete, rafinament, modernism, confort, tot.
e perfecta, nu i-am gasit nimic de rau, e prea de tot, nu stiu, e masina perfecta. chiar cred ca mai mult, ca masina perfecta e BUGATTI, deci FENOMENUL asta rosu, ca altfel nu am cum sa-i zic, e perfectiunea, e ceva de nedescris .cred ca vor trece 10000 de ani pane se va scoate ceva sa-i inlocuiasca acest Fenomen de masina!!

bmw_360cp 17-07-08 21:50

are niste forme frumoase rau...in plus si interiorul e incredibil...un alt ferrari de exceptie...:X:X

C63 AMG 17-07-08 23:21

Eu unul nu m-as urca intr-o masina care arata asa, sincer...din fata e mult prea dragalasa si rotunjita, nu emana nici un fel de agresivitate, iar spatele e de o hidosenie fara margini (de departe cel mai oribil spate pe care l-am vazut vreodata pe o masina de serie)..

Ce-mi place la ea insa e profilul (mai ales cu acoperisul pus), interiorul (absolut superb!), acoperisul rigid escamotabil, transmisia dual-clutch, motorul si in general tot ce tine de partea tehnica :D O adevarata bijuterie pe roti (dpdv tehnic repet), ca si concept e fenomenala, pacat de caroseria in stil "Barbie" ! Sau ma rog, o parte din ea, pentru ca dupa cum am zis din profil chiar imi place cum arata.

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning