![]() |
Re: Un TICO alb
Vaselina siliconica este neutra ,cea mecanica o sa-ti ,,umfle '' culisele dupa un timp si geamurile se vor misca foarte greu ! Zici ca esti la Inginerie electrica ,vaselina asta se foloseste in Energetica daca vrei iti trimit eu !
PS rugina aia la usi se vede urat ! |
Quote:
prin frecare cu o carpa/burete imbibate in benzina/diluant! Atentie insa: ai destul de mult de frecat, pune-ti manusi in maini... multi s-au plans de basici dupa operatiunea asta Spor la lucru! |
1 Attachment(s)
Mersi de sfat si as avea nevoie de vaselina siliconica dar ar fi deranjul prea mare. Nu este rugina la usi este tot vaselina pusa de mine de cand am cumparat masina ca mi s-a parut ca incepe sa intre in ea de acum.
Si o poza cu debandada de la mine din portbagaj. |
:omfg::yikes: fa ceva cu difuzoarele alea din spate, dar nu le infige in placa aia de carton ca nu suna bine. 30 minute dureaza sa faci alta, iti dau si dimensiunile exacte. Poza cu ce am eu nu am cum sa iti fac, pt ca nu mai postez pe forum nimic din ale muzicii (incidente nefericite). In alta ordine de idei, nu iti pui ceva difuri pe spate ? (nu alea :!:)
de bandouri nush ce sa zic, bafta, dar scapa de ele :) si fa ceva cu bara fatza !!! gen SPE'u meu, sau CIP'u :twisted: succes, sper saa nu te superi ca te critic atat :oops: |
Apreciez oamenii care critica fara sa jigneasca, mai ales ca romanul sa nascut cu acest simt.Bara as vrea sa o fac dar nu am fibra de sticla si nici nu am gasit imi dai tu o idee cu ce o pot inlocui dupa decuparea grilajului? Placajul o sa-l fac dupa ce achizitionez niste difuzoare mai potente,astept dimensiunile merci.
|
1 Attachment(s)
Salut.
Daca vrei iti trimit eu o placa gata decupata pt portbagaj, am avut-o eu acum ceva vreme. Mdf, de 2 cm grosime, vopsit in terosol negru, cu 2 locuri pt difuzoare ovale. Uite si o poza. |
La bara fatza ai putin de lucru, dar nu e greu de facut. Decupezi toata zona unde este numarul acum, in partea de jos prinzi cu nituri pe interior un profil mic de rigips (metalic, pentru rigidizare) si atat in partea de sus,jos, si laterale astupi micile defecte cu fibra ( kit de fibra la cutie - 13-15ron/cutie) dupa care smirgluiesti incet si cu rabdare sa o scoti la linie. In golul ramas pui plasa, gasesti peste tot ! Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe explicatii, vorbim pe mess. Id'u meu e guashe07. Salut si numa bine
|
4 Attachment(s)
Bara fata o sa o fac la anu cred cand o veni caldura ca nu stau la casa . Intre timp mi-am luat o baterie noua Bosch de 40Ah/300A fata de cea originala care avea 35Ah/270A. Si niste poze mai recente printre care una in care am fost si eu uimit ce viteza a prins buburuza mea.
|
:)) esti nebun ... 160 cu 50 de caii cat are ... fuge ... dar nu o mai forta ... stii doar ca nu e masina de viteza ... las-o usor sorin , apoi te faci si mecanic :D ...
E buna bateria care ti-ai luato are amperajul mai mare , deci duce curent mai mult si mai bine ... P.S.. : Nu forta buburuza ca isi ia zboru ;)) ... si imi plac stopurile ... |
pe la roata stanga fatza se schimba bateria la tine ? :lol:
ps: cand termin body kitt'ul meu, facem un schimb de bari daca vrei. Ti-o trimit pe asta de pe CIP (modificata) si mi-o trimiti pe a ta + o diferentza ceva. Da un buzz daca te tenteaza |
S'o stapanesti sanatos,arata foarte bine !8)
|
Need help!!! Am desfacut triplele si leam spalat dar din pacate geamul exterior tot galbui si trecut de vreme este ,dati-mi un sfat cu ce sa-l polisez sau ce sa-i fac?
|
xerapol :D
|
Vreti sa spuneti ca geamurile de la pozitiile mele care is ingalbenite le pot albi?
Vreau mai multe detalii |
Da frate, normal :) Pai 1) se pot inalbi...si ai mai sus "detaliul" care il cauti...sau poti sa te duci la un nene sa iti faca sticla alba din plexi ;). Succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning