![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
blue macca de unde ai luat butelia de nos?
|
Uau, te invidiez pentru GT-R!!! E o masina dificila...eu zic ca merge doar tuning-ul subtil!
E Maisto 1/24 nu? Din ce magazin l-ai achizitionat? Caut si eu unul sa-mi pun mainile pe el... |
20 Attachment(s)
Quote:
next... :arrow:VW Golf 4GTI (tot al lui alex: before&after)... ...si niste bmw.uri cu roti schimbate (/modificate) |
12 Attachment(s)
:arrow:Porsche Carrera GT3 Cup [a lui alex, inainte si dupa]
-curatata, tobe, spoiler compus si prelungire prag fata (negre mat), plasa, cusca vopsita in alb, detalii la interior, centuri, -urmeaza: roti, stripes-uri laterale cu logoul 'carrera' si poate alte mici detalii. |
Frumoasa realizata , eu i-as mai pune ceva , acuma dupa gusturiile fiecaruia ..."geamuri usor fumuri deci sa se vada inauntru , am eu la supra si dau foarte bine " succes in continuare !
|
cum si din ce ati facut eleroanele alea ca sunt super?
|
12 Attachment(s)
merci merci tuturor...
eleroanele... cel de sus e adaptat de la alta macheta, cel de jos e improvizat... intre timp...pisica se pune usor usor pe picioare... |
Tu i-ai facut portbagajul sa se deschida? De fapt...ce scara e? Deoarece am si eu un e36 ///M3 si vreau sa-l modific :-P
Si vreau sa te mai intreb...din ce i-ai facut eleronul si buza la bara? |
6 Attachment(s)
Quote:
[care e foarte casabil, iti recomand sa cauti plastic in alte parti] asa arata pisica acum...[tot mai are nevoie de finisari] intre timp, subaru capata noi roti [de beetle] iar pe lista de proiecte noi ajunge si un urs... cam atat :-?? |
de abia astept @[email protected] bine pana acum...ce culoare ii dai???/ar da bine un alb;)....subaru e frumos cu acea capota....felicitari si bafta;)
|
eu ii spun 'cotoi' lui e46... e36 fiind 'pisica' ... iar evident, e30 'urs'
in fine... alb nu vreau sa fie [multe pisici au culoarea asta, veti vedea ce va fi] iar la subaru, la capota n.am facut mai nimic :-?? |
'am inteles,ma scuzi atunci...bafta in continuare;)
|
Daca pun intrebarea gresit, te rog sa ma scuzi !
La pisic, cum ii faci lambo doors? Ca nu are nituri din alea in usa...cum am vazut aici pe forum "tutoriale de lambo doors" Sunt tare interesat de chesti asta. A iesit foarte bine pisicu, dar cum spui si tu, mai trebuiesc cateva retusuri mici:-P Bafta cu toate ! |
12 Attachment(s)
pai teoretic trebuie sa improvizezi tot sistemul pentru (deschidere si) ridicare [pt LSD]
pisicu a primit culoare +detalii... alte mici machete vopsite |
Frumoasa culoarea...dar de ce nu ai vopsit si spatiul de la motor? Arata ciudat asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning