![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
este o pruna de om. dar poate altii tine cu el
|
Eu pe Leu il votez, dintre astia e cel mai domn. Nu l-am vazut sa iasa si sa se balacareze prin presa ca Schiau sau Hada.
|
Quote:
apropo schiau e pe geanta cu banii pt campanie |
Am vazut ca au astia de la PSD banii de campanie ieri or fost in cartier si i-or imbracat pe toti caracadeii in ROSU ;) Aveau toti tricouri, sepci, picsuri si brichete :lol: Da au o melodie de comunisti ca si fundal :lol:
|
mai am auzit la radio ca au scos taxa de prima inmatriculare voi nu ati auzit nimic
|
Quote:
|
Quote:
|
A fost cineva la meciul de la stadionul Corvinu?Ceva poze?
|
Am fost eu, dar am plecat repede ca m-o facut vara ploaia
|
Am fost si yo dar n-am facut fotografii.
|
same as spielbergl
|
Quote:
Si ce daca esti pnl-ist din 96? Si eu eram doar acolo, si am reusit chiar sa intru in biroul "executiv", dar m-am lasat repede de pnl ca sa nu le mai repar penele:lol: Si apropo de votare, care are tupeul necesar sa NU se duca?:lol: Obligatie cetateneasca? Adica pe langa ca ne taxeaza la te miri ce li se nazare, sa mai pierdem si timpul stricand maculatura si cerneala, cand am putea face ceva util in tot acest timp... dar no... trebuie sa le cantam in struna, ba la unu ba la altu, poate ne iasa si noua un zgarci de pe ciolanul pe care-l rod astia de sus:twisted: Sunt rau, a? :lol: |
Care ati primit in posta fisa matricola a lu HaDa?
|
am auzit ca a fost un elev de nota 5.....e adevarat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning