Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/74970-sambata-26-aprilie-2008-viteza-coasta-slatina-mosteni-jud-olt.html)

DJ-24-ALN 29-04-08 12:50

Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1505768)
Noi sa fim sanatosi ! Eu cu mahalaua , cu "vorbitu" (am pus "" pt ca te iei de vocabularul meu si nu cunosti gramatica) ... tu cu ale tale. Eu am limbaj de mahala pt ca am folosit apelativul "frate" dar tu comentezi ce comenteaza altii ca o tzatza de coltul strazii . Ti-am mai propus eu sa iti vezi de ale tale . Cand discutam de motoare ziceai ca tu ai proiectat ce ai sub capota asa secretos erai. Sufereai de zici ca tu ai inventat stand alone. Acum te iei de suferintele mele ?

P.S. Urmareste anul asta cupa Joe. Posibil sa se vada diferenta intre amatori si ... vorbitori !

Bai baiatule vorbesti de o cupa monomarca si nici macar nu stii ca nu se mai numeste asa...Sau poate e vreun campionat de mancat napolitane???

Lucian 29-04-08 12:51

Da ZIR . Apreciez faptul ca esti obiectiv mai intai de toate. Doar ca s-a strecurat o mica eroare . Anume : in loc sa-ti spui parerea , opinia ai formulat intrebari . Nu e problema .
Am sa incep cu inceputul.
1- L-am felicitat pe FUG .
2- Am fost putin tendentios intr-o gluma despre locul 2. Intentia ?! De a destinde putin atmosfera intre mine si o anume persoana . Ulterior am aflat de la Pinky ca deja nu prea mai e suportata gluma . Una peste alta parerea mea ca o masina rwd 2.0 turbo sa fie in fata unei turbo awd e o realizare .
3- Pinky a raspuns si el putin tendentios ... eu la fel ... dar nu in ideea de a ne certa. Ba chiar mai mult in gluma .
4- Au inceput anumite persoane sa comenteze discutia mea cu Pinky interpretand faptul (real de altfel) ca ii "recomandam" turbina mea ca fiind o lauda si o suferinta gratuita. Ca o paranteza ... macar pt acea turbina au venit din salariul meu de 11 mil si nu a venit nimeni cu parintii la usa mea sa se planga ca am vandut piese naspa la pret exorbitant (stie cine trebuie despre ce vorbesc).
5- De cand exist eu pe acest forum niciodata , cat timp am avut un raspuns nu am tacut. Eu nu m-am luat de cineva anume dar am vazut ca lumea nu recunoste nici replici din filme ("Amice esti idiot") . Mi se pare aberant ca unul care nu stie ce e un ALS sa imi dea exemplu pe Titi Aur .
Si apropiindu-ma de final am sa-ti raspund si la intrebari desi cum spuneai si tu nu era nevoie :
1- una - o dacie nova . Mai intai a fost 1.4 turbo . Modificari ? Mai multe decat ai tu momentan la Subaru (desi am auzit ca facusei o lista maaare - lucru de admirat de altfel) - carb cu jetari de grp a , admisie si evacuare . Cam slabutz dar invatzam . Momentan un 1.7 t de volvo , o cutie de r5 turbo cu grup de williams , o turbina t28 rs , evacuare si admisie . Ca o paranteza ar ar trebui sa se monteze injectoarele si unichip-ul si sper sa ajung la performanta (care ti-o doresc sincer si tie) sa dublez puterea motorului din fabrica pe interne stock .
2- Nu eu vorbeam de curse cu volan invartit . La cate ? Pai nu stiu ... clar sunt si pe 4 tunign cateva filme inca de pe vremea cand se faceau indemanari la Prisma . Dar pt a conclude si acest subiect am sa raspund final - O CURSA !
3- Nu am urcat pe nici un podium.
4- Nu stiu despre ce masini de curse vorbesti. Nu consider masina de curse o masina ce nu e omologata pt CNR .
5- Nu era intentia de a jigni. Era doar o parere. Daca persoana in cauza a fost ofensata de parerea mea , nu imi pare rau dar imi cer scuze . Dar referitor la cine sunt eu sa-mi permit ceva ... tu cine esti sa-ti permiti sa ma intrebi pe mine de ce am o parere proasta despre altul pe care nici macar nu-l cunosti ?

P.S. Sper ca am folosit un limbaj adecvat (am riscat chiar sa-l uimesc pe BNZ) . Sincer ? As propune unui moderator sa stearga off-topicul. Totul a plecat de la o discutie in gluma intre mine si Pinky ... unde s-au gandit sa intervina o gramada de comentatori de comentarii .

Lucian 29-04-08 12:54

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 1505855)
Bai baiatule vorbesti de o cupa monomarca si nici macar nu stii ca nu se mai numeste asa...Sau poate e vreun campionat de mancat napolitane???

Te superi daca iti raspund cu un link , bai baiatule ? http://www.autorally.ro/documents/cn..._joe_2008.html

cryssl 29-04-08 12:57

http://fisier.ro/files/lheba4d4f4ccjpd/Mosteni!.rar

Enjoy ;) scuzati Vocea de pe fundal :D

Ce masini au iesit ca eu nu le stiu dupa soferi sau dupa numar :D

Locul 1 - ?
2
3 ?

DJ-24-ALN 29-04-08 13:00

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1505863)
Te superi daca iti raspund cu un link , bai baiatule ? http://www.autorally.ro/documents/cn..._joe_2008.html

ia vezi ce zice GG aici:
http://www.autorally.ro/forum/viewto...1173&start=255

adica:
3/ Cupa DACIA 2008 este denumirea oficiala a "Cupei "in acest sezon.
Cupa DACIA 2008 este organizata de MACH 1 Motorsport cu acceptul si conform conditiilor impuse de AUTOMOBILE DACIA si RENAULT SPORT.
BOSCH ROMANIA este principalul partener al Cupei DACIA 2008.
JOE -NESTLE nu a mai dorit implicare in motorsport.
KISS -FM este partener media al Cupei si va aduce un sprijin consistent in mediatizarea etapelor de CRR si a Cupei DACIA in special.

Pinky 29-04-08 13:10

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1505865)
http://fisier.ro/files/lheba4d4f4ccjpd/Mosteni!.rar

Enjoy ;) scuzati Vocea de pe fundal :D

Ce masini au iesit ca eu nu le stiu dupa soferi sau dupa numar :D

Locul 1 - ?
2
3 ?

Locul1 - Fugu - Sierra Cossworth
Locul2 - Horhe - Cupra 4 by JeDesign
Locul3 - Pinky - WRX Impreza

_ZIR 29-04-08 13:13

apreciez ca ai incercat cel putin sa nu fii rautacios gratuit desi imi pare rau ca nu ti-a reusit in totalitate.
faza cu nova ta care are mai multe modificari decat subaru-ul meu mi se pare cel putin puerila, dar si tendentioasa ceea ce deja e deranjant. vorbim totusi despre o nova si un sti, remember?
faza cu lista mea lunga de modificari pt subaru este o aberatie. nu am avut niciodata o asemenea lista pt simplul motiv ca nu mi-am propus sa modific aceasta masina. de unde ai auzit tu asta, numai tu poti stii. listele lungi cu modificari sunt de la alte masini pe care le-am avut si despre care o sa-ti povestesc odata, desi nu cred ca si-ar avea rostul dat fiind faptul ca eu nu mai modific masini de ceva ani buni.
apropos de faza cu dublatul puterii masinii pe interne stock as avea doar o observatie: nu imi dori sa ajung la performanta sa dublez puterea unei masini pe interne stock din 2 motive:
1. cand o sa vreau o masina de 600 cp (acum avand 300 stock) o sa mi-o cumpar probabil.
2. dubleaza-ti tu puterea cu interne stock si cand o sa treaca motorul ala de 1000 km sa ma anunti si pe mine.
apropos de intrebarea ta legata de cine sunt eu sa-mi permit sa te-ntreb de parerea ta legata de altul am sa-ti raspund:
1. nu te-am intrebat de ce ai o parere proasta despre altcineva. asta este strict problema ta.
2. sunt doar un tip de bun simt (sau cel putin asa imi place sa cred), si tocmai asta este motivul pt care te-am intrebat nu de ce ai o anume parere despre cineva, ci de ce crezi ca cea mai buna varianta sa-ti exprimi aceasta parere este sa jignesti niste oameni care ti-au vorbit frumos.

cryssl 29-04-08 13:19

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1505880)
Locul1 - Fugu - Sierra Cossworth
Locul2 - Horhe - Cupra 4 by JeDesign
Locul3 - Pinky - WRX Impreza

Danke :P a fost chiar frumos :D cu mici incidente :Dcare se pot vedea in filmulete pentru cei care nu au ajuns :P am surprins aproape tot :D scuzati claritatea dar e filmat cu 6234

Pinky 29-04-08 13:43

Lucian.. n-ai raspuns daca ne dam la mare sau nu :lol:

Lucian 29-04-08 13:47

Eu zic sa incheiem . Dintre toti doar baiatul din BV cred ca nu ma poate contacta personal desi exista YM si PM. ZIR ... jur ca stiu din cercul tau de colegi de club ca facusei o lista si apoi ai renuntat. Nu am avut intentia de a te ofensa in vreun fel dar am fost putin tendentios (asa sunt eu) . Daca cineva mai are o problema cu mien si felul meu de a fi se poate face un topic in alta parte si cred ca va fi destul de populat. Pana una alta asta sunt eu , prost , cretin , idiot (un baiat destept nu baga atatia bani intr-o dacie) si voi spune mereu ce gandesc (cu riscul de a fi penibil sau criticat). Cine ma cunoste personal isi poate forma o parere despre mine. Cine isi face o parere despre mine in functie de ce scriu pe un forum ... acea parere pt mine este fix 0 . Va doresc distractie placuta in minivacanta ce urmeaza si poate ne vedem pe la mare . Oricum ... ma amuza cata lume sare de ... spate cand spun eu ceva .

Am uitat ceva ... momentan "nu ma mai bat cu caramida in piept" pt turbina ci pt ca i-am impacat pe CZR si Pepy . :))) Buni si forumistii astia la ceva ! :)))

Lucian 29-04-08 13:50

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1505923)
Lucian.. n-ai raspuns daca ne dam la mare sau nu :lol:

Tu imi strici surprizele . Ask Pepy ;) Daca ajunge si noul proprietar cu nova la mare mi-ar face placere .

Am raspuns tarziu pt ca dupa cum vezi am fost ocupat . :twisted:

_ZIR 29-04-08 14:12

Lucian, rugamintea mea pe viitor ar fi sa nu mai vb despre mine sau proiectele mele din auzite, si mai mult decat atat ar fi extraordinar daca n-ai mai face-o deloc. Daca esti tendentios este strict problema ta dar poate ar fi util ca, daca eu nu am fost tendentios cu tine, sa incerci sa nu devii nici tu. Apropos de faptul ca sare multa lume de ... cand zici tu ceva as vrea sa stii ca eu am zis ce am zis doar din respect pt oamenii de aici care erau tinta unui tir de prost gust din partea ta fara sa merite, si nicidecum pt ca as fi vre-unul din cei care te invidiaza (ca presupun ca asta era aluzia ta fina), asa ca daca se va face vre-odata vre-un topic de genul celui de care vorbeai mai sus eu nu voi fi unul din cei care vor popula zona aia. Apropos de parerile despre tine eu unul mi le-am format, cu ajutorul tau, din raspunsurile pe care ai avut amabilitatea sa le dai la curiozitatile mele legate de tine.
Aceeasi vacanta placuta iti urez si tie si succes in continuare!

Lucian 29-04-08 14:20

Ai inteles gresit faza cu saritul de ....
Iar despre lista aia am mentionat de la bun inceput ca asa am auzit. Nu am discutat pe latura ei .

RACING MAN 29-04-08 16:19

Fratilor nu va mai tot certati atata si hai sa i aplaudam pe castigatori. Bravo baieti si la mai mare, dar nu-i uitam si pe cei invinsi si ei au un merit pt ca au avut curajul sa participe sa fie acolo mai bine mai rau. Bravo la toata lumea si numai succese. Felicitari la toti. Salutari sportive Sorin T

Nemes Ion 29-04-08 16:45

lucian eu nu te iau cu repilci din filme, stiu ce este un als [ am mers cu un evo cu als] si daca am deschis un topicul ''als v.s egr'' am vrut sa vad diferite opini si pareri pt a aprofunda subiectul pt ca fiecare om mai are de invatat.daca mi am permis sa l citez pe titi aur o fost prin prisma ca l cunosc personal si l respect enorm in primul rand ca om si am avut f mult de invatat din cuv lui care mi le a spus personal si mi a impartasit din experienta lui gratuit !!!chiar daca eu eram un copil, lucru care nu l face orisicine.in alta ordine de idei daca vrei sa ti dublezi puterea nu uita ca ai doar o punte motrica si aia fata.nu este totul sa ai cai ,mai conteaza sa i ''pui si jos'' in fine te las sa te contrazici singur.imi cer scuze ca am fost off topic.da FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR !!!este un lucru f mare sa fi la START indiferent de materialul de concurs,important este sa fi acolo, sa sti ca traseul este inchis si nu ti vine nimic din fata,sa poti sa ''tai virajul'' acolo unde vrei etc ,este un lucru f mare sa te bati cu propri timpi si sa poti sa i compari si cu ai celorlalti.inca o data felicitari tuturor si la cat mai multe prezente la curse!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning