Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

Gmb 15-05-08 13:50

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

..Orikm trebuie facute pe sapt viitoare!!!...Eu tr masina in service vineri...si duminica cred ca am sa vin home..Sa vedem ce se intampla :D

DoDo NSL 15-05-08 14:02

pana atunci da`mi un add : nsl_mh :D

Gangstah 15-05-08 22:57

Numai la liniute va sta capu ma'...mai bine ne gasim o barak sa ne fecem veacu si sa avem si noi un sediu...!!!punem mai multi bani si luam o garsoniera ceva si ne facem veacu p acolo si o sa fie marfa....o casa la tara k vine vara :)

DoDo NSL 16-05-08 00:01

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536327)
Numai la liniute va sta capu ma'...mai bine ne gasim o barak sa ne fecem veacu si sa avem si noi un sediu...!!!punem mai multi bani si luam o garsoniera ceva si ne facem veacu p acolo si o sa fie marfa....o casa la tara k vine vara :)

nu`i rea ideea ta grasule ....

dar pana atunci ... sa`mi cumperi dreaqu pampersi :-)))
sa prezint si baietilor de pe forum o mica povestioara ....
o seara frumoasa ...un golf 4 1.9tdi .. o distanta de 20 km .... curbe / tunele/viaducte....vizibilitate 0 in depasiri ... mers frumos ... 1*0 km/h ... la un moment ... apare un :twisted: ML 63 AMG .. se incorda baiatu` .... 6300 cmc ... era racheta ... pe curbe..masina grea..inalta:D se ia golfu` dupa el:D ... avarii dupa ce`l depaseste..dispara amg`u :-)))) se tine..... golfu` ... 4 tiruri in coloana ... curba cu |>>>| ... :shock::shock::shock: golfu` racheta ... amg`u se da batut ... scor final ... 20 km .. 8 minute ... 1.9tdi castiga in fata a 6.3 amg :D

dolb 16-05-08 00:05

si cand te gandesti.. era 2.5 tdi si golfu cantarea 800 kg si avea suspensii sport :D

Gangstah 16-05-08 00:53

:twisted::evil:Si mai rau knd te gandesti k eu eram la volan la teracota aia de golf 4 1,9 tdi 90 de magari k jignesc caii..cantand melodia We are the champions ;)

DoDo NSL 16-05-08 01:01

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536555)
:twisted::evil:Si mai rau knd te gandesti k eu eram la volan la teracota aia de golf 4 1,9 tdi 90 de magari k jignesc caii..cantand melodia We are the champions ;)

si eu cand ma gandesc de cate ori o sa te impiedici la cate injuraturi iti luasi in fiecare curba cu vizibilitate 0 in care tu depaseai cu 150 km/h :-)))))

Gangstah 16-05-08 01:07

:rolleyes2:oops::lol:
Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1536566)
si eu cand ma gandesc de cate ori o sa te impiedici la cate injuraturi iti luasi in fiecare curba cu vizibilitate 0 in care tu depaseai cu 150 km/h :-)))))

Da si knd te gandesti k scot mirosu de pipi din masina cu tot cu tapiterie....Avusai un bebe in dreapta :evil::evil::twisted::twisted::):rolleyes2:D:cry:

DoDo NSL 16-05-08 01:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1536577)
:rolleyes2:oops::lol:

Da si knd te gandesti k scot mirosu de pipi din masina cu tot cu tapiterie....Avusai un bebe in dreapta :evil::evil::twisted::twisted::):rolleyes2:D:cry:

:lol::lol::lol::lol: ala din dreapta poate era bebe ... eu eram in spate :lol::lol::lol::lol: filmam cica ...

hyllus 16-05-08 09:17

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1536468)
nu`i rea ideea ta grasule ....

dar pana atunci ... sa`mi cumperi dreaqu pampersi :-)))
sa prezint si baietilor de pe forum o mica povestioara ....
o seara frumoasa ...un golf 4 1.9tdi .. o distanta de 20 km .... curbe / tunele/viaducte....vizibilitate 0 in depasiri ... mers frumos ... 1*0 km/h ... la un moment ... apare un :twisted: ML 63 AMG .. se incorda baiatu` .... 6300 cmc ... era racheta ... pe curbe..masina grea..inalta:D se ia golfu` dupa el:D ... avarii dupa ce`l depaseste..dispara amg`u :-)))) se tine..... golfu` ... 4 tiruri in coloana ... curba cu |>>>| ... :shock::shock::shock: golfu` racheta ... amg`u se da batut ... scor final ... 20 km .. 8 minute ... 1.9tdi castiga in fata a 6.3 amg :D

nu golful a castigat in fata ml-ului, ci soferul...degeaba toti aricitii au masini puternice daca nu stiu cum si ce sa scoata din ele ;)
si oricum l-a batut pe teren necunoscut,nu cred k ala cu mercedesu stia traseul ;))

Gangstah 16-05-08 14:25

Quote:

Originally Posted by hyllus (Post 1536774)
nu golful a castigat in fata ml-ului, ci soferul...degeaba toti aricitii au masini puternice daca nu stiu cum si ce sa scoata din ele ;)
si oricum l-a batut pe teren necunoscut,nu cred k ala cu mercedesu stia traseul ;))

Sti man nu demult am observat k masina mea are un tacanit intre volan si scaun ;):oops::rolleyes2:twisted::idea:

DoDo NSL 16-05-08 15:05

Quote:

Originally Posted by hyllus (Post 1536774)

eu zic ca`l stia destul de bine ... la fel de bine zic ca acel ML 63 AMG cred ca este al cuiva din Dr.Tr.Severin ... se plimba prin oras ... si sincer...am o banuiala ca masina aia ar urma sa aibe numaru "cci":rolleyes2:rolleyes2 acu` ramane de astept ... oricum ... HVF`u ... are un tzacanit intre scaun si volan :)) spitalu` 9 i se zice mai nou :))

DoDo NSL 16-05-08 15:08

hyllus
NoSpeedLimit Romania Club Member

wait wait wait :shock::shock::shock::shock::shock:
No Speed Limit Dr.Tr.Severin ?
rog baietzii de pe forum sa NU mai de`a request as "nsl member" daca nu au venit la cel putin o intalnire ! :-)

bandeanradu 16-05-08 18:09

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1535349)
pai ... MH 19 TAT = BMW M3 E46 .. unu si acelasi :-)

pai stai putin .. cum e unu si acelasi ? unu vad ca e rosu .. si unu argintiu .. si nu vad sa fie la fel .. poate am gresit eu numerele :D

DoDo NSL 16-05-08 19:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1537444)
pai stai putin .. cum e unu si acelasi ? unu vad ca e rosu .. si unu argintiu .. si nu vad sa fie la fel .. poate am gresit eu numerele :D

330d - MH 99 TAT
M3 - MH 19 TAT

:lol::lol::lol: mai greseste omu` .. esti iertat :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning