![]() |
Re: No Speed Limit Ploiesti !
Quote:
dupa parerea mea merita:D |
Mashinile care vor fi expuse la standul NSL Ploiesti vor fi:
Land Rover Freelander, Ford Fiesta S - SSP, VW Vento VR6, VW Golf IV - DRC, Ford Focus negru (al lui Razvan XDD), Kostas cu RC-ul, Skama cu Vectra, Cobra cu TICO (si eventual si GSXR-ul) si inca doua sau 3 mashini shmekere... |
pana la urma se face stand separat ptr ploiesti?
daca da conteaza pe ajutorul meu,dar la liniutze chiar nu vin ca nu mi-a placut data trecuta.... daca ai nevoie de ajutorul meu,anuntza-ma sa nu imi fac alt program bafta |
Maine o sa plec la Bucuresti sa iau parasolarele si vreau sa-i spun treaba asta si lui Florica. N-are rost sa bagam masinile in acelasi stand fiindca si noi avem destule masini, or sa fie si ale lor o gramada si sa nu ajungem la discutii ca de ce a stat masina aia acolo si de ce sta a mea aici, si de ce aia stau la masa si eu stau in soare in picioare, am propus sa facem standul NSL Ploiesti.
Taz merci mult de ajutor. Sper sa facem ceva frumos acolo! |
Quote:
Nu iei ochii publicului prin aglomerarea standului cu multe masini. Ma repet, nu o spun cu rea intentie, dar cu totii suntem plictisiti de o janta, un far si un stop custom. Asta nu inseamna ca masinile care au aceste modificari nu sunt de apreciat, ba din contra, apreciem ca sunt ai nostrii si au investit bani si timp... Este doar o sugestie... :???: |
Quote:
dar de ce sa ne fie rusine cu masinile noastre?bucurestiul a avut doar ursi,si unii din aia ruptzi,praf.....pe langa aia masinile enumerate mai sus sunt spuma tng ideea nu e rea in sine,dar momentan nu ne permitem asta;) |
rc-ul si tico ar merita expuse.
|
Am enumerat doar masinile care au ceva tuning fatza de restul celor stock si de aceea cred ca merita sa fie expuse.
Una peste alta, mashinile din NSL Ploiesti care s-au ridicat in acest an sunt doar cele alese. Cred ca merita... :peace: |
Quote:
profitzi de functzia ta si o expui,nu e corect.....si nici macar nu tziai platit cotizatzia:);):P |
are si abtibild maaare, mare. ceea ce-mi aduce aminte ca nici eu n-am platit cotizatia. :)
|
Bonule`sa mi aduci aminte sa iti dau banii ca am uitat de ei.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cotizatzia va rog s-o platitzi cu totzii fiindca shtitzi bine ca vrem sa facem ceva frumos cu banutii aia, pentru binele filialei. Pana una-alta avem un membru nou in filiala Ploiesti, acesta fiind Dan DRC-ul cu VW Golf IV, motor 1.9 TDI - 115 CP. |
Salut! La expo pot intra si masini nemodificate exterior/interior dar care participa la accelerare. Motivul, nu este strict expo. Cand se intra se primeste sau nu nr. de concurs la expo (adica se doreste participarea la concursurile de tuning sau nu), pentru ca intentia este aceea de a fi un meeting al comunitatii, plus ca este vorba de reducerea taxei la accelerare (adica 0). Locul permite un maxim de 200 de masini, nu asta ar fi problema. Iar cei care participa si a doua zi sunt rugati sa aiba la ei cererile de inscriere ptr. ca vom face inscrierile de sambata (mare parte) si tot atunci vom discuta ce e de facut in cadrul cursei (cu reprezentantii cluburilor) pentru a nu mai avea problemele din vara.
|
Quote:
Nu ma refer la masina mea pentru ca oricum o sa fie cea mai veche de acolo (a mea si a lui DOnu) Mai toate masinile care or sa fie au cel putin jante,suspensie,faruri,stopuri,evacuare,admisie eu zic ca e destul fata de cum a zis si taz ce cotoarbe am vazut la salon.Nu toata lumea isi permite sa umble in internele unui motor plus ca daca citeai in ce consta expozitia ca are si un concurs: best exterior,best interior etc.....La fel de bine puteam sa vin cu o caroserie pilaf in curs de reconstructie dar cu un motor tipla care putea sa castige la best engine! |
Categoriile la expo sunt putine si generaliste, pentru a nu ameti de cap publicul, care va vota. Pana la urma conteaza impactul avut asupra oamenilor, parerea noastra. Si nici nu vrem sa fim acuzati de partiniri. Poate ca o turbina cat casa, o folie negru mat, un volan rosu din vitan ori cel mai numeros club vor castiga. Concluzia va fi ca publicul buzoian asta apreciaza. Singurele probe unde concurentii au ultimul cuvant sunt burn-out-ul si fotbalul.
Pentru cei care nu vor castiga va fi mereu varianta ca s-au intanlit cu oamenii cu aceleasi pasiuni ori si-au revazut amicii (meeting), pentru cei care vor castiga va fi satisfactia ca au intors capetele oamenilor, nu pe strada ci intr-un loc ingradit. Pentru "nervosi" avem un cronometru si stingatoare, pentru sportivi avem fotbal. Pentru "betivi" avem party, seara. :) Sa ne vedem cu bine sambata viitoare! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning