![]() |
pe ultimul loc si destept dar hai... bine ca e masina a doua :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aleks,se pare ca esti barbatu' ideal :lol:
|
sunt just another guy, dak plac cuiva... lucrul asta ma flateaza, si trebuie sa multumesc pentru aprecieri flaviei
|
Re:
Quote:
|
Prima data.. fatza.. apoi fundul & picioarele. Daca aici e ok.. incerc sa vad ce are in cap. Daca si aici e ok, trec la treaba :twisted:
PS: needBrain, o sa incerc sa ii fac o poza noii mele achizitii.. sa vezi daca iti place zambetul ei ;) |
moaaa da cat ati scris .. de cand n-am mai intrat !!!so ..looks like i owe some answers ... so lets get started .To
-aleks ... atunci mi-am amintit k este si destept ... dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu ? -needBrain: da imi da masina in fiecare seara.mi-a dat masina chair si in seara in care i-am facut \"model\" pe partea stanga dupa ce s-a intamplat lucrul cu pricina.....mi-a dat-o chair si a doua seara dupa ce i-am lovit-o (baietii ii spuneau k e inconstient :P) asha k pana vine si a mea .... i olny have to LEARN :D -flaviutza: te-ai simtit amenintata ? :P:P:P nici macar nu stiu cum arata aleks... eu ziceam d al meu (ia-l acs p aleks!:P) |
:lol: :lol: :lol:
Nu ma simt amenintata,nici nu cred ca acest sentiment am afistat,iti spuneam doar de aleks, pe care defapt nici nu-l cunosc decat din poze si de pe Messenger si care e un dragutz....atat. Ma rog.......in fine. Pana una alta ........da-i bice la volan! |
aaaahhhh .... :?
no cat fight ?! :( ar fi fost o premiera... that was close :) |
....daca u zici .....
Quote:
btw bice la volan nu prea practic ... ma agit mai mult cu picioru` p acceleratie ..... (hai k deja am intrat intr-un subiect inutil! ) PS:S FII IUBITA FLAVIUTZA!!!! :D :D |
Re:
Quote:
Era vorba ca sa,EVENTUAL,sa te bagi pe el,sa-l ai in vizor.....nu am stiut ca ai prieten.....in fine,bina ca ma lamurit faza. Te-am pupat...si te astept pe la Oradea ! :wink: |
daca mi-ai fi spus ink odat` s m bag p aleks si sa-l am in vizor deja ti l-ai fi facut dusman d moarte pe al meu
:P ciao merci ... am s m gandesc poate ne vedem .... (oradea-i cam departe:D) |
Re:
Quote:
dar o sa ma oftic? :lol: |
2 Attachment(s)
nu stiu man.. tu decizi daca te oftici sau nu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning