Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

aleks 27-08-05 10:04

pe ultimul loc si destept dar hai... bine ca e masina a doua :twisted:

needBrain 27-08-05 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
barbatul ideal:inalt, ochi verzi, buze maaari,(sa-mi dea masina in fiecare zi sau daca nu sa-mi cumpere una.....)dragutz,glumetz, bun....(la sulfet), ....nu mai am alte pretentii .... that`s it :P ... aa si destept!:P:P:P

chiar ca,iti da gabi masina?

flaviutza 28-08-05 23:02

Re:

Quote:

barbatul ideal:inalt, ochi verzi, buze maaari,(sa-mi dea masina in fiecare zi sau daca nu sa-mi cumpere una.....)dragutz,glumetz, bun....(la sulfet), ....nu mai am alte pretentii .... that`s it :P ... aa si destept!:P:P:P

Nu are ochii verzi si atat ca restu e perfect desrierii............de aleks vorbeam.....asa ca BlueEyes vezi ce,cum faci......:D

needBrain 29-08-05 00:46

aleks,se pare ca esti barbatu' ideal :lol:

aleks 29-08-05 16:55

sunt just another guy, dak plac cuiva... lucrul asta ma flateaza, si trebuie sa multumesc pentru aprecieri flaviei

needBrain 29-08-05 20:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
trebuie sa multumesc pentru aprecieri flaviei

sau parintilor tai :lol:

LaMishto 30-08-05 01:56

Prima data.. fatza.. apoi fundul & picioarele. Daca aici e ok.. incerc sa vad ce are in cap. Daca si aici e ok, trec la treaba :twisted:

PS: needBrain, o sa incerc sa ii fac o poza noii mele achizitii.. sa vezi daca iti place zambetul ei ;)

BlueEyes 30-08-05 03:10

moaaa da cat ati scris .. de cand n-am mai intrat !!!so ..looks like i owe some answers ... so lets get started .To
-aleks ... atunci mi-am amintit k este si destept ... dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu ?
-needBrain: da imi da masina in fiecare seara.mi-a dat masina chair si in seara in care i-am facut \"model\" pe partea stanga dupa ce s-a intamplat lucrul cu pricina.....mi-a dat-o chair si a doua seara dupa ce i-am lovit-o (baietii ii spuneau k e inconstient :P) asha k pana vine si a mea .... i olny have to LEARN :D
-flaviutza: te-ai simtit amenintata ? :P:P:P nici macar nu stiu cum arata aleks... eu ziceam d al meu (ia-l acs p aleks!:P)

flaviutza 30-08-05 03:41

:lol: :lol: :lol:
Nu ma simt amenintata,nici nu cred ca acest sentiment am afistat,iti spuneam doar de aleks, pe care defapt nici nu-l cunosc decat din poze si de pe Messenger si care e un dragutz....atat.
Ma rog.......in fine.
Pana una alta ........da-i bice la volan!

EvLSant0S 30-08-05 03:46

aaaahhhh .... :?
no cat fight ?! :(
ar fi fost o premiera...
that was close :)

BlueEyes 30-08-05 03:59

....daca u zici .....
Quote:

............de aleks vorbeam.....asa ca BlueEyes vezi ce,cum faci......

... tie asta a ce-ti suna ??? whtvr mi-e lene si s scriu
btw bice la volan nu prea practic ... ma agit mai mult cu picioru` p acceleratie ..... (hai k deja am intrat intr-un subiect inutil! )
PS:S FII IUBITA FLAVIUTZA!!!! :D :D

flaviutza 30-08-05 04:08

Re:

Quote:

....daca u zici .....
Quote:

............de aleks vorbeam.....asa ca BlueEyes vezi ce,cum faci......
... tie asta a ce-ti suna ??? whtvr mi-e lene si s scriu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Era vorba ca sa,EVENTUAL,sa te bagi pe el,sa-l ai in vizor.....nu am stiut ca ai prieten.....in fine,bina ca ma lamurit faza.
Te-am pupat...si te astept pe la Oradea ! :wink:

BlueEyes 30-08-05 04:21

daca mi-ai fi spus ink odat` s m bag p aleks si sa-l am in vizor deja ti l-ai fi facut dusman d moarte pe al meu
:P
ciao merci ... am s m gandesc poate ne vedem .... (oradea-i cam departe:D)

needBrain 30-08-05 15:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
PS: needBrain, o sa incerc sa ii fac o poza noii mele achizitii.. sa vezi daca iti place zambetul ei ;)

ok.le astept
dar o sa ma oftic? :lol:

LaMishto 30-08-05 15:44

2 Attachment(s)
nu stiu man.. tu decizi daca te oftici sau nu :P

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning