![]() |
Re: My CaZaN
nu se merita SH.iti iei una noua de CONEX daca nu ai bani de uzina si in plus pt 1300 nici nu se mai gaseste de uzina din cate stiu io.si fusta aia de o vrei tu vine cu tot cu suportul ochelarilor pana sus nu doar fusta de jos.
|
stiu chestia asta ce imi zici tu dar nu am gasit nici eu pe nicaieri deaia zic se gaseste cam greu sau nu se mai fabrica oricum daca are cineva il rog sa imi spuna eventual nu vreau de departe decat din buc ca nu prea am cu ce sa o transport asa cu liniile alea de gordinii ce sa fac sa le fac sau nu nu stiu cum arata ce culoare sa le fac ma poate ajuta cineva?
|
da iti iei de CONEX si risti sa nu se potriveasca pe masina cum trebuie si bolidu' inca mai gasesti de uzina de 1300 numai ca trebuie sa cauti un pic mai bine, si decat sa iei de conex mai bine iei second hand ca mai mult te tine decat gunoiele alea de conex
|
nu e chiar asa,stai tu calm ................intr-adevar nu se compara cu uzina dar nici cum zici u ca e mai bine sa pui sh.totusi e nou....
|
totusi o fi nou dar nu sunt de calitate, iti zic eu am vazut la un prieten cu ochii mei si creda-ma ca aripa respectiva nu vroia sa se aseze pe masina , nu era la dimensiunea care treabuia, si nu mai zic de proasta calitate a tratamentului aplicat la tabla in 2 ani maxim apar pete de rugina,deci parerea mea si poate a mai multora de pe aici toate lucrurile facute de cei de la conex sunt de rahat incepand de la tobele de esapament pana la cea mai mica piesa, oricum gyde tu pui ce vrei pe masina doar e a ta.
|
gyde incearca sa o faci fara bara pe fata si pe spate :)
|
pai aia vrea si el ma dar are fusta sifonata si arata naspa................
|
nu e sifonata fusta e model nou a fost schimbata cand a vopsito anul trecut pt ca avea inceput de rugina aia nu era problema se rezolva cu un petec ceva banuiesc eu parerea mea dar nu trebuia schimbata si inca o aripa de stanga fata care a fost si aia schimbata se vede la lufturile de la ochelarul de la masca aia nu prea e problema gasesc o aripa de 1300 bunicica pt a reconditionao dar fusta asta ma intereseaza fara ea nu pot face nik:(
|
am pe cine va la AG care are doar fusta ,de fapt ce a ramas dintr-o masca fata dupa ce omu a decupat suportii ochelarilor.daca o vrei vb cu el.............call me pe mess daca o vrei!:P
|
frate daca intradevar arata bine si cum zici de este fara ochelari o vreau dar sa nu fie stramba ca sa nu stau sa ma tiganesc pe urma nu prea stau pe mess am ceva treaba daca e vezi cat vrea omu pe ea poate o iau duminica sau luni
|
1 Attachment(s)
gyde uite o idee la fusta noua
|
STI sa stii ca sincer nu as vrea sa fac tiganii cu plasa pe masina mea chiar nu o sa fie nevoie de plasa as vrea sa o fac cat mai originala am gasit una noua la bolidu in AG sa vedem ce pretentii are omu ca zilele astea as vrea sa ma duc sa o iau poate in curand o sa ma apuc de ea
|
19 Attachment(s)
poze noi cu masina mea dativa cu parerea cam ce ar mai trebuii sa ii fac daca ii dau barile jos ce ii mai lipseste orice ideee ca e proasta buna e binevenita;)
|
autocolant negru pe ramele usilor si pe stalpul de la jumate gide , poate facem asta luni k vreau folie pe duba . in rest masina arata bine rau . Sti ce mi-ar place cel mai mult , sa vad un logan peste 20 de ani care sa arate la fel de bine k masina asta
|
vrei sa vorbesc cu tinichigiul meu sa iti sudeze frumos la fata portiunea de masca lipsa de 1300 ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning