![]() |
Re: Untitled Fast and the Furious Sequel
21-04-08, 19:41 #82
Alexik Audi Driver sincer;).....nu mai face pe regizorul...aici trebuia sa iti spui parerea despre masinile din film nu despre film...sau tu deja stii scenariul....sincer..aratami un film mai bine vandut...decat...fast and furious...."toate 3 partile";). care are acelasi "SUBIECT...TUNING...MASINI JAPONEZE...BLA BLA"..si mai vorbim.... Eu personal abia astept...sa iasa...filmul....mai este de asteptat oricum...si inca ceva... ALEXIK--------------G.U.S.T.U.R.I.L.E N.U. S.E D.I.S.C.U.T.A !. SANATATE NUMAI BINE.... |
ce tare e chopperu` ala....oricum o sa fie masini de zile mari in film.....can`t wait
|
aparent avem si prima scena de filmare, gasita pe car domain :
http://video.cardomain.com/Clip.aspx...6F3DF1108A9F6B dumnezeule ce plecare are SS-ul ala. i'm REALLY gonna like this one.:mrgreen::mrgreen: |
ce bucati...ce bucati...abea astept
|
Mai baietzi, tzara democratica sau nu, postul asta a fost facut pt film, nu pt unii care se cred mari regizori si se dau critici...
Filmul o sa il vedem noi, o sa ne placa, iar voi o sa statzi si o sa va datzi cu parerea... Ma rog, revenind la film... singura masina kre nu imi place e Bmw-u M3, care zici k e facut de un daltonist... |
super tare.
off topic de ce nu se face un topic pt toti cei care au energie negativa cumulata in ei si sa injure sau sa critice in mod negativ filme de cacat si masini de cacat si oameni de cacat mie miar placea sa fie un topic in care sa il injur pe tariceanu.(as vrea ca topicul sa se numeasca "spargeti buza lu tariceanu") abia ast sa iasa filmu |
deabea astept, filumul :D
|
si inca niste material din timpul filmarilor:
http://video.cardomain.com/Clip.aspx...828A&ctx=feat3 in ritmul in care o tin astia de la cardomain, o sa vad tot filmu din bucatile vazute la ei |
Quote:
din ultimul film imi dau seama ca va ave loc si niste accidente:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning