![]() |
Ha ha Bravo Yakone :lol: :lol:
|
Yakoneeee fain tata mai pune si la stropitori ca sa faci setul complet 8)
|
mai tre sa-i pun stropitori, becuri albastre in faruri si in oglinzi, si neioane de casa sub ea.... :D :D :D :wink:
|
Super tare Yackone!!!!!!!
|
Flame Trower? Asa din curiozitate :?: :roll: :lol:
|
1 Attachment(s)
va arat prima poza oficiala cu alfa mea dupa ce a iesit de la vopsit. in cateva saptamani per sa pot iesi cu ea pe starzile patriei.
|
corrado_vr6 nu este flame-trower(as fi vrut eu) este un oranament cu led-uri care da efectul asta. nu este d'ala din piata cu 600 de mii. am dat 2,5 mil. pe el si eu zic ca face toti banii. mai are si un sunet misto de \" turbo\" cand schimb pe la 4500-5500 rpm. pacat ca numa noaptea se vede asa dar in rest sunt super multumit de el.puteti sa ziceti ca este kitch ca pe mine nu ma intreseaza. :D :D :D :wink:
p.s.: super tare paint-job-ul pe alfa!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
dar unde sunt aerografele de care ziceai ? :?: |
Frumoasa Razvane sa-ti traiasca si Welcome Back Flow :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Salutare!
O singura poza cu fabia mea!Care inca nu a pupat nici un element de tuning,dar sper sa ma apuc de ea cat de curand!!! |
Re:
Quote:
apropo ce motor ai pe fabie sa gasim ceva din timp :twisted: ? |
Pe fabie am un motor micut rau!!!!!Motor de 1200!!! :oops: :oops: :oops: Dar asta e!Doar pt asta au fost bani!
Cu cea mai mare placere as veni(de exemplu am duminica un examen,iar daca se tine intalnirea nu stiu daca pot ajunge!),Dar dupa sesiune o sa fiu prezent tot timpul!! |
1 Attachment(s)
Mi-am luat si eu un Opel Calibra...deocamdata nu am carnet dar luna asta il iau....si poate dupa ce ma obisnuiesc putin cu masina vin si eu in brasov sa facem ceva pe acolo :wink:
|
Salut! 8) MAi da si tu ceva detalii despre masina - motorizare, detalii (ce nu e secret bine-nteles) sa vedem si cu cine te dai :wink:
|
Pai ce sa zic...are 150 de cai,nu cred ca are nimic modificat la motor :( stiu ca a fost schimbat.Are tractiunea pe fata si merge destul de bine dupa parerea mea :)
|
All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2025 4Tuning