![]() |
Re: PROVOCARI IASI
Quote:
|
pai omul vad ca a aruncat pastila...si....nik :shock: :shock:
|
mi-a cazut ambreiajul...imi pare rau,confruntarea nu isi mai avea rostul.
|
***********!Off Topic!
Este un topic de BAZAR mai sus!Poti face acolo un anuntz complet! Uite aici! https://forum.4tuning.ro/213-zona-comerciala-iasi-bazar-servicii-talcioc.html Fa un topic nou si complet cu ceea ce oferi!Pretzuri si alte chestii!Date de contact! |
Am vazut ZOZ-ul pe langa mine. Pacat, baieti, ar fi fost fain.
|
eee.poate facem pe 22 octombrie la intalnire....
|
Fara chestii de astea ca va bat! Eu ma chinui sa fac ceva in liniste si voi ilegale !Lasa ca va fac eu pana :)
|
Mah...fara ilegale ca se sucaresc baietii....iar cu Cristi sfatul meu e sa nu va puneti ca de pe acu a inceput sa isi faca stocul de cuie pt cauciucurilor celor care nu isi vad de treaba
|
dar cine a zis ca la intalnire.....dupa ce se termina.... pe barba noastra ...mergem noi printr-o padure pe undeva :lol:
|
Daca luam si ceva carne si un saculet de carbuni sa incingem gratarelu cu cea mai mare placere...:) dupa o zi "de munca" parca merge o gustarica acolo
|
suna prea bine... :D ... gratarel ceva... deja ... suna altfel.. ;)
speram sa fie dupa o zi ocupata... va salut |
Eu`s bucataru!Sa moara Jan,fac niste mici de te lingi si pe dejte da linji si grataru! :)
|
Asta e bine....postul de bucatar e deja adjudecat.....eu m-as baga ca fochist :)
Cine se baga ca barman? :) Deja mi'e pofta de niste mititei |
hai k ma bag eu ca barman.. da nu garantez k mai ramane ceva :D ...
nu sunt mare bautor..dar nu iert berea :P ... hai sa iasa bine ;) |
Pai se pare ca totul e ok pana acu.....asteptam si rasp de la baietii care nu sunt din iasi.....cati pot ramane la un gratarel ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning