![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Frumoase jantele , si cu arcurile ar fi o combinatie......:):):)
|
Cred ca vor arata....brutal!!!! Imi place foarte mult.....le cumperi noi sau folositi?? Oricum o sa mearga cu masina....Asteptam sa le ai!!! Salut!!!
|
sunt folosite de alt logan:D din arad, asa cred cel putin,scuze ca am zis in locul tau;)
|
Nu-i stres da intr-adevar sunt de pe alt logan:D
Deja asa de mult le astept si cum ai zis Logan91 chiar ar fi super combinatia cu niste arcuri......o sa le am si pe alea:lol::lol::lol::D |
in zona pietei :> apropo.. bafta cu noi "adidasi" de pe masina :>
|
iar sta bine o finala.. pt sunet.. asa mai agresiva un pic.. scz daca ma bag in seama:(
|
2 Attachment(s)
Niste simulari din partea lui Ady9005
Eu zic ca ar arata bestiel:D:D:D:D |
Super misto masinuta....sistememul audio e bestial...
iar de jenti numai vorbesc... knd o sa le pui pe masina neaparat niste pozeee in rest...sa o stapanesti sanatos |
sPARK.....zimi si mie...nu-mi dau seama ce nu-i adevarat pe poze....pozele sunt facute super faine!!! Deci jantele.....stopurile? finalul la toba...angel eyes...si plasa de la radiator??? Cred atata...aaa si suspensia asai??
|
Faruri parca nu aveai ?! sunt facute pe calc??
|
1 Attachment(s)
aveam si eu ceva mai vechi facut...nu prea a iesit cum miar placea....stiii tu: paint! o sa incerc mai multe:D
|
Nu am angel eyes, si nici grila nu e asa..............:D
E expert Ady90058) |
o sa iasa super frumos dak faci toate modificarile alea.
|
1 Attachment(s)
Astazi m-am plictisit asa ca am filmat un pic cand mergea muzica in masina:tetter::peace::chuckel:
|
Nouatate
10 Attachment(s)
Astazi am montat jantele............hm sincer imi plac la nebunie ,dar ar merge niste arcuri sport:D
Deocamdata atat din buget, mai vedem |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning