Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 GTT Big Frenky (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/71975-renault-5-gtt-big-frenky.html)

Catalyn 24-06-08 14:06

Re: Renault 5 GTT Big Frenky

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1610048)
am montat motorul asta pe masina acum 1 luna din care cred ka am facut max 100 km cu el inafara de bz .. singura modificare pe care i-am aduso a fost sa imprumut de la un prieten un boost controler si sal montez trebuia sai dau presiune pana la o.9 si sa nu i-mi faca acel varf de pres dar din cauza la regulator de pres nu am putut sa sar de 07 si la 07 i-mi dadea in nas .. in rest motorul e asa cum la lasat masa el are 120 hp la presiune de 04 ...acuma am mers cu 06 ns cati cai putea sa ia in + oricum nu foarte multi .. au fost primele teste la bz sper ca la urmatoarea legala sa fim mai pregatiti..

Vlad Pescariu are si el un R5 rosu cu aceiasi motorizare dar cu modificari la ecu, merge pe un stand alone iar ultima oara cand ne-am vazut era tot in lucru el fiind un mare mester, incearca sa tii legatura cu el fiindca detine cunostiinte pretioase despre motorul de1,7...eu ramin inca fidel celui de 1,4

Ferny 24-06-08 19:50

felicitari Bebe pt prestatie ,sigur data viitoare o sa il mananci pe ala cu rs....in rest respect celor care vor sa stoarca si ultima picatura de putere din magnificul 1.4 T.

tm8bnz 24-06-08 19:53

Moama daca nu era Nika recte Alex sa dezlantzuie adevaratul potential al motorului nimeni nu il avea !
Iar acum cu gandul la REW lumea trebuie sa supraestimeze imediat,ignorand monetarul varsat in motorul lui REW,care nu mai are multe "stoace" !

Reveniti-va oameni buni,motorul stock de 1.7 a fost facut cu cap,si fool-prof,deci ghidushia "dai boost ca merge"...NU MAI MERGE! Nemtzii s-au gandit si la asta!

Deci bani,bani,bani apoi boost,boost,boost si mai apoi damage,damage,damage(remember KWX) ! ;)

Cine vrea un motor fiabil bun de jucat dar la o putere decenta,pt mult timp asta e solutia.Cine vrea o masina ieftina de tunat dar infiabila 1.4 e solutia !

P.S. Vlad inca nu a definitivat proiectul e blocat intr-un MAP ! Eu merg in 1 bar tocmai pt ca vreau sa merg muult timp cu el...in forta !

yknot 24-06-08 20:06

ascultati ce zice bnz-ul, are dreptate, chiar daca partial referitor la fiabilitate si la bani inghitziti de un propulsor, insa pentru inceput 1.4 este perfect ;)
- nu pune bubuiala de motor a lui KWX pe seama fiabilitatii lui 1.7t pt ca nu are legatura, pune mai bine cacaua de electronica(unichip) pe seama asta, pe care o avea la momentul trecerii in lumea ailalta a motorului.... ;)... un motor bubuie si la putere mult mai mica daca iti bati joc de elementele de baza: avans, benzina, presiune, afr...

B 89 WRC 24-06-08 20:10

s-a adunat tot grupul r5 pe topicul asta

NightDevil 24-06-08 23:14

3 Attachment(s)
se vede in filmuletul din prima mansa ca am incertcat sa maresc pres in turbo mai mult de 0.6 si pe tr4 mi-a facut un varf mai mare ca pe celelate trepe si a ajuns aproape de 1 bar iar calculatorul a taiat tot ... era sa o iau noroc ca sa stricat g60 ...DUMNEZEU :D

bodel 25-06-08 00:33

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1610863)
s-a adunat tot grupul r5 pe topicul asta

mai lipsesc persoane :D, vad ca multii sufera cand si-o fura de la niste molii batrane, care-ti rod si pantalonii-n cur.

miliady 25-06-08 02:55

deci chiar vreau sa ma dau si eu cu tine. sunt tare curios. ma mananca talpa :)

IVAN 25-06-08 09:30

Quote:

Originally Posted by bodel (Post 1611533)
mai lipsesc persoane :D, vad ca multii sufera cand si-o fura de la niste molii batrane, care-ti rod si pantalonii-n cur.

hop si eu :D ; ceva noutati cu haionul ala ? lasa si mie un pm cu un nr de tel pls .

NightDevil 27-06-08 01:10

5 Attachment(s)
............

miliady 27-06-08 04:00

sunt si eu tare curios cum ai facut traseele. fa-mi si mie te rog o poza la traseul de la intercooler spre carb... ala e mai interesant... celalalt intre turbo si intercooler e simplu

NightDevil 27-06-08 11:30

1 Attachment(s)
dc atata curiozitate ?

miliady 27-06-08 11:46

ce tuta sunt.... vroiam sa zic de la intercooler la admisie... dar ai inteles tu :d

miliady 27-06-08 11:49

nu prea e ok treaba aia cu cotu la 180 grade....

da e si ciudat motoru asta de 1,7 pus pe r5. sunt ambele intrari in aceeasi parte.... la 1,4 parca mai sunt mai ok :P

NightDevil 27-06-08 11:53

unde vezi u cot de 180 ? :))

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning