![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
Quote:
|
felicitari Bebe pt prestatie ,sigur data viitoare o sa il mananci pe ala cu rs....in rest respect celor care vor sa stoarca si ultima picatura de putere din magnificul 1.4 T.
|
Moama daca nu era Nika recte Alex sa dezlantzuie adevaratul potential al motorului nimeni nu il avea !
Iar acum cu gandul la REW lumea trebuie sa supraestimeze imediat,ignorand monetarul varsat in motorul lui REW,care nu mai are multe "stoace" ! Reveniti-va oameni buni,motorul stock de 1.7 a fost facut cu cap,si fool-prof,deci ghidushia "dai boost ca merge"...NU MAI MERGE! Nemtzii s-au gandit si la asta! Deci bani,bani,bani apoi boost,boost,boost si mai apoi damage,damage,damage(remember KWX) ! ;) Cine vrea un motor fiabil bun de jucat dar la o putere decenta,pt mult timp asta e solutia.Cine vrea o masina ieftina de tunat dar infiabila 1.4 e solutia ! P.S. Vlad inca nu a definitivat proiectul e blocat intr-un MAP ! Eu merg in 1 bar tocmai pt ca vreau sa merg muult timp cu el...in forta ! |
ascultati ce zice bnz-ul, are dreptate, chiar daca partial referitor la fiabilitate si la bani inghitziti de un propulsor, insa pentru inceput 1.4 este perfect ;)
- nu pune bubuiala de motor a lui KWX pe seama fiabilitatii lui 1.7t pt ca nu are legatura, pune mai bine cacaua de electronica(unichip) pe seama asta, pe care o avea la momentul trecerii in lumea ailalta a motorului.... ;)... un motor bubuie si la putere mult mai mica daca iti bati joc de elementele de baza: avans, benzina, presiune, afr... |
s-a adunat tot grupul r5 pe topicul asta
|
3 Attachment(s)
se vede in filmuletul din prima mansa ca am incertcat sa maresc pres in turbo mai mult de 0.6 si pe tr4 mi-a facut un varf mai mare ca pe celelate trepe si a ajuns aproape de 1 bar iar calculatorul a taiat tot ... era sa o iau noroc ca sa stricat g60 ...DUMNEZEU :D
|
Quote:
|
deci chiar vreau sa ma dau si eu cu tine. sunt tare curios. ma mananca talpa :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
............
|
sunt si eu tare curios cum ai facut traseele. fa-mi si mie te rog o poza la traseul de la intercooler spre carb... ala e mai interesant... celalalt intre turbo si intercooler e simplu
|
1 Attachment(s)
dc atata curiozitate ?
|
ce tuta sunt.... vroiam sa zic de la intercooler la admisie... dar ai inteles tu :d
|
nu prea e ok treaba aia cu cotu la 180 grade....
da e si ciudat motoru asta de 1,7 pus pe r5. sunt ambele intrari in aceeasi parte.... la 1,4 parca mai sunt mai ok :P |
unde vezi u cot de 180 ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning