Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

trafy-vr6 02-11-08 18:48

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

eu am trecut intr`o seara pe partea cu shtrandu si se vedea o curba...

Robbert 02-11-08 18:52

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1839720)
eu am trecut intr`o seara pe partea cu shtrandu si se vedea o curba...

eu am traversat strada/bulevardul in drum spre casa si pe unde traversam se vedea si in stanga si in dreapta drept , si mi s'a parut portiunea dreapta suficienta :-) i might be wrong...

trafy-vr6 02-11-08 18:53

o sa trec maine sa ma uit inca o data si sa fac niste poze, se poate trece cu masina sau ai trecut pe jos ? apropo, ce concert e acolo la tine?:D

Robbert 02-11-08 19:21

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1839731)
o sa trec maine sa ma uit inca o data si sa fac niste poze, se poate trece cu masina sau ai trecut pe jos ? apropo, ce concert e acolo la tine?:D

dap a fost concert , bubuiau peretii

cand vii de la strand spre oras , dupa ce treci de gradina zoologica e o curba spre stanga si apoi spre dreapta, la curba spre dreapta faci stanga si mergi si interesectezi perpendicular strada de se construieste :D

andreyWOB 03-11-08 12:50

Salut. Inca odata imi cer scuze pentru cei pe care i-am deranjat.... Eu am venit cu o simpla idee, deoarece aici pe forum se discuta ceva de indemanare pe un poligon pentru noi cei din valcea... eu asa retin. Atunci m-am gandit si am scris aici ceea ce am gandit. Deci imi cer scuze ca am deranjat...
Have a nice day !

Kaluvr6 03-11-08 13:30

nu ai deranjat pe nimeni da indemanarea aia nu e neaaparat sa fie legala ca data trecuta cand am facut indemanare am fost 3 sau 4 masini si in loc de jaloane aveam sticle de 2L umplute cu pietre da tot ne`am facut damblaua. Trebuie sa gasim un loc unde nu ne deranjeaza nimeni si sa facem indemanare pana ne sar ochii. Eu am crezut ca te referi la liniute legale si tot ce am zis mai sus, my bad daca n`am inteles bine.

andreyWOB 03-11-08 15:12

:) Tu ai inteles bine .... eu am zis de liniute legale .... :), dar intelesesem eu gresit cand a venit vorba de indemanare intr-un poligon... my mistake sorry !
Nu ma mai bag aiurea pe viitor :).
Have a nice day !

SaproDVL 06-11-08 10:00

MISTOO, bravo kalu si bafta in continuare.
Sper ca la primavara sa intru si io un MR ca acum nu am cu ce (bmw 318i combi il sti.... ala rosu de la peco...) sper sa`mi iau ceva mai vitezist sa nu ma fac de ras :))
Sper sa se faca ceva la primavara si pe la noi nu conteaza ce anume (drift, drag,show,etc)

OFFTOPIC: nu are ma strada aia nici o curba sunteti voi chiori poate e deviata o idee dar nu e curba, trafi cred ca esti un fel de miez

trafy-vr6 06-11-08 10:11

sapro vorbeste si tu fumos ca nu ne stim asa bine...

IONUT-GBP 06-11-08 11:17

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 1846795)
nu are ma strada aia nici o curba sunteti voi chiori poate e deviata o idee dar nu e curba

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1846809)
sapro vorbeste si tu frumos. nu ne stim asa bine,

;)

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 1846795)
trafi cred ca esti un fel de miez

Adica ?:rolleyes2

Robbert 09-11-08 16:40

5 Attachment(s)
am facut pozele, primele 4 sunt de la mijloc , unde e un sens giratoriu mic si pana la el e distanta suficienta pt liniute...n'am masurat sa vad daca sunt 400m +
ultima e de la strand facuta

trafy-vr6 09-11-08 20:54

eu ziceam de curba aia de la shtrand...

IONUT-GBP 09-11-08 21:57

parerea mea : e loc de liniute b-)

L4uR 09-11-08 22:10

lejer pentru liniute:)...

trafy-vr6 10-11-08 07:28

da, este...dar...or avea organizatorii autorizatie ?:(

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning