![]() |
Re: Desene de mana
6 Attachment(s)
r8 pentru robertzel
|
Quote:
|
foarte faina sooper tari ........admini uitati ca bat capu ca oricum mmiati restrictionat forumu chiar dak nu inteleg de ce ca nam injurat nammai pus multe posturi:-/
|
Mai baiatule, iti dau un sfat.. Lasa forumul si pune mana pe o carte de gramatica pentru ca ai lipsuri mari la aceasta disciplina.
Eu unul nu am inteles absolut nimic din postul tau.. vai de tara asta daca voi o sa fiti viitorul.. |
pepermerisor;...:|...asta e forumul rm. valcea.... nu e forumul principal 4tuning.
deci daca ai reclamatii inceteaza cu chestiile astea....dai un pm unui moderator ceva si discuti in particular...io nu inteleg...era chiar nevoie sa postezi asa ceva la topicul desene de mana....deasta ai primit advertisment:P.... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
care imi imprumutati si mie o camera digitala ... a mea a intrat la apa si costa reparatia:)).....vreau sa fac un tutorial cu dacia 1300...pentru niste binevoitori ...care zic ca eu as copia proportiile:))
|
frumos desenu da nu va mai semnaty pe ele ca nu le dam la licitatie:)
|
Quote:
Quote:
no offense :) |
Quote:
no offence:( |
Quote:
si mai trebuie sa inveti ca oamenii au parerile lor si au dreptul sa si le spuna :) si sa te obisnuiesti sa primesti critici si sa le folosesti in mod constructiv ;) peace out. |
mah alexika la mine nu se vede indigou:P la mazgaliturile mele
|
Quote:
PS: oricum desenezi urat :P PS2: glumeam :D ma rog, eu am zis parerea mea de desenele lor, acum e treaba lor ce vor sau nu sa priceapa :) |
io miam pus un bec pe geam....si pe partea cealalta a geamului am pus desenul si foaia...
glumeam alexica am bateriile de la camera de doua ore la incarcat...vad ca nu sau incarcat bine...creca le mai las 3 4 ore....dupa care o sa fac un tutorial cu o dacie;) |
1 Attachment(s)
Quote:
dak nu esti multumit sami spui cum sal fac cal fac....... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning