Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71079-desene-mana.html)

L4uR 16-04-08 11:42

Re: Desene de mana

6 Attachment(s)
r8 pentru robertzel

Robbert 16-04-08 14:52

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1487452)
r8 pentru robertzel

reusite desenele, ms :D

pepemerisor 17-04-08 12:46

foarte faina sooper tari ........admini uitati ca bat capu ca oricum mmiati restrictionat forumu chiar dak nu inteleg de ce ca nam injurat nammai pus multe posturi:-/

SSJ_Gohan 17-04-08 18:25

Mai baiatule, iti dau un sfat.. Lasa forumul si pune mana pe o carte de gramatica pentru ca ai lipsuri mari la aceasta disciplina.

Eu unul nu am inteles absolut nimic din postul tau.. vai de tara asta daca voi o sa fiti viitorul..

L4uR 17-04-08 20:27

pepermerisor;...:|...asta e forumul rm. valcea.... nu e forumul principal 4tuning.
deci daca ai reclamatii inceteaza cu chestiile astea....dai un pm unui moderator ceva si discuti in particular...io nu inteleg...era chiar nevoie sa postezi asa ceva la topicul desene de mana....deasta ai primit advertisment:P....

pepemerisor 17-04-08 22:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1476135)
am eu cateva desenate postez maine

nu ai mai postat sau nu am mai vast eu dar.......uite ce zici ce parere ai de dacia asta nu seamana cu a ta?

L4uR 17-04-08 22:19

care imi imprumutati si mie o camera digitala ... a mea a intrat la apa si costa reparatia:)).....vreau sa fac un tutorial cu dacia 1300...pentru niste binevoitori ...care zic ca eu as copia proportiile:))

radu_nb1 17-04-08 23:09

frumos desenu da nu va mai semnaty pe ele ca nu le dam la licitatie:)

Alexik 19-04-08 16:09

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1487452)
r8 pentru robertzel

par copiate pe geam sau monitor :)
Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1490467)
nu ai mai postat sau nu am mai vast eu dar.......uite ce zici ce parere ai de dacia asta nu seamana cu a ta?

pare copiata

no offense :)

pepemerisor 19-04-08 16:17

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1493027)
par copiate pe geam sau monitor :)

pare copiata

no offense :)

cum sa fie copiata bah ........:(e sooper poi stiu eu k nu e copiata eu iti fac pe pasi acelasi desen dak vrei sa te convingi.....

no offence:(

Alexik 19-04-08 16:37

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1493035)
cum sa fie copiata bah ........:(e sooper poi stiu eu k nu e copiata eu iti fac pe pasi acelasi desen dak vrei sa te convingi.....

no offence:(

nu ma dau mare cunoscator bah dar ma plimb destul pe thread-ul freehand...si mi-am zis parerea...fa un film cu aceeasi masina, poate chiar in aceeasi pozitie...cap-coada, dat fast-forward...si atunci poate te mai cred :)

si mai trebuie sa inveti ca oamenii au parerile lor si au dreptul sa si le spuna :) si sa te obisnuiesti sa primesti critici si sa le folosesti in mod constructiv ;)

peace out.

radu_nb1 19-04-08 16:46

mah alexika la mine nu se vede indigou:P la mazgaliturile mele

Alexik 19-04-08 17:04

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1493073)
mah alexika la mine nu se vede indigou:P la mazgaliturile mele

pai de tine n-am zis nimic...ca pe tine te stiu din clasa intai...si mereu ai desenat masini :)

PS: oricum desenezi urat :P

PS2: glumeam :D

ma rog, eu am zis parerea mea de desenele lor, acum e treaba lor ce vor sau nu sa priceapa :)

L4uR 19-04-08 18:41

io miam pus un bec pe geam....si pe partea cealalta a geamului am pus desenul si foaia...

glumeam

alexica am bateriile de la camera de doua ore la incarcat...vad ca nu sau incarcat bine...creca le mai las 3 4 ore....dupa care o sa fac un tutorial cu o dacie;)

pepemerisor 21-04-08 23:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1493105)
pai de tine n-am zis nimic...ca pe tine te stiu din clasa intai...si mereu ai desenat masini :)

PS: oricum desenezi urat :P

PS2: glumeam :D

ma rog, eu am zis parerea mea de desenele lor, acum e treaba lor ce vor sau nu sa priceapa :)

eu nu mam suparat si as vrea sa nu te superi nici tu dar am primit si uite ca ma facut-o aceasi masina dar mai modificata ca am trecut la lectia urmatoare la desen ...:D:Dumbrele:P

dak nu esti multumit sami spui cum sal fac cal fac.......

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning